• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:14:Duygusal ınsan fatma noluyo bugun sana yaw
kuzu ve fatma usengeclıgımden eklemıyorum yaa ne temebel bır ana oldum
ege gelemezsen coook uzulurum yaa ugrarsın olmadı koca gelının dogum gunusumu olurmus:)))

canım benim ya sen de haklısın..okuldan komşulardan flan kafadengi birileri varmı bari?
ankaradan karakan var sacrecoure var juse var,bi kaç kişi daha var onlar çok düzenli gelmiyor. karakan da hep evde yazık çıkamaz anca doğum sonrası :)))
tabi ya bak sevibadeyle buluşun ne güzel :))

Canım sacrecoure demişya doğumda buluşuruz diye ben doğum yaparken gelin hastanenin kafetaryası çok güzel bir koşu doğurup aşağı inerim ben:))))))sonra sırayla doğurduğumuz günlerde buluşuruz ...

benim eşimin markofonisi varda diğer iki siteye bakamıyorum ben sence mahsuru yoksa davet gönderebilirsen mümkünse haber veririsen özeline mail adresimi atayım:)))))

Eki Görüntüle 156226

bilmiyorum görebilecekmisiniz aama gecen cumartesi doktora gittiğimizde benim oğlum kafasını ultrasona döndürüp resmen gülümsedi doktorda resmini cekti ya da biz gülümsediğini zannettik :))))))))))

Oyyyy, kurban olurum ben ona yaa..Görünüyo kız...Maşallah kuzuma..:nazar:
Benimki korkunç çıkıyo ultrasonda hep...KAfası falan acayip çıkıyo, seninki çok belli maşallah...
Hep güler inşallah, hiç ağlamaz...:nazar: :nazar:

ayyy gözlerim doldu kızz burdakilerde noldu diyo dedim hapşuracaktım hapşuramadım ondan :59:

ayyyy duygusalım benim yerim seni ama senin fırlama haline daha alışkınız hadi normal haline dön :9::9::9:

çilek sabahın korunde buradayım ama ıslerden gıremıyorum merak etme senı yarı yolda bırakmam sabahın korunde kargalarla+sen ve ben:)))
fmg bayıldım tam bır prenses odası
bu arada kuzu 2 hafta once hem gobek hem oda resmı ekleyecektım:)))ahh ahhh nerde senın gıbı becerıklı hatunlar bı resım ekleyemedım dogdu dogacak:9:

sağol hadi ekle resimleri

Eki Görüntüle 156226

bilmiyorum görebilecekmisiniz aama gecen cumartesi doktora gittiğimizde benim oğlum kafasını ultrasona döndürüp resmen gülümsedi doktorda resmini cekti ya da biz gülümsediğini zannettik :))))))))))

ne güzel poz vermiş teyzeeeeem. Bücürük.

kurban olurum ben onun içinde yatan meleğe. çok çok güzel harika olağan üstü bayıldımmmmmmmmmmm. Allah gönlüne göre versin herşeyi birbirinden güzel lsun tüm bebişlerimizin. çok beyendim fmg iyi günlerde kullan..

amin canikoomm çok sağol hepimizin gönline göre versin.

aa bakırköy iyi yakınmış bize. Detaylar belli mi saat, mekan??

carousel'de mado'da saat 14:30. 15:00 te olur karşıdan gelecek arkadaşlar var. Isterseniz 15:00 diyelim.

ne biliyim yaaaa oğlanda durmuyo tepikliyo yaaa onunda var etkisi ufff süper şeyler kızzzz....

ayy inşallah daha güzellerini yaşayacağızzzzzzzzz

Eki Görüntüle 156235

Kızlar bişey sorucam sadece fikirlerinizi almak istiyorum, benim omzumda dövme var ama kalıcı değil, eşimin ismi yazıyor, fotoda var bakın diye ekledim, kenarları süslü falan..Eşimde de sol kolunda kalbinin hizasında benim ismim yazıyor onunki de gerçek değil..Dövmecimiz var, her ay boyatıyoruz ama hiç sildirmiyoruz..(ben hamişim diye artık boyatmıyorum tabi..) Dün dedi ki, gerçeğini yaptıralım kızımızın ismini de ekleyelim diye..Fikir güzel ama, kızımın ismini tabi eklerim de, gerçeğini yaptırmak fikri pek cazip gelmedi..Ben açığım kapalı değilim ama cumaları yasin falan okurum, abdest geçmez derler gerçek dövme olunca, bu konuda fikirleriniz ne ??? Yaptırma taraftarı değilim ama eşim ben yaptıracağım diyor, onun da yaptırmasını istemiyorum..Nasıl engelleyebilirim..

bişi diyemem içine sinmiyorsa yaptırma ama eşin istiyorsa yaptırsın abdest olayı var ama ay cok karısık ben olsam yaptırmazdım ama kocama cok müdahele etmezdim o içine kötü gelmiyorsa yaptırabilir diye

:14:Duygusal ınsan fatma noluyo bugun sana yaw
ege gelemezsen coook uzulurum yaa ugrarsın olmadı koca gelının dogum gunusumu olurmus:)))

egeeeeeee bana bak anadolu yakasından seke seke gelme planı yaptım dün ögrenince hiç gelin doğumgünü, kaynanalar günü dinlemem valla

kurban olurum ben onun içinde yatan meleğe. çok çok güzel harika olağan üstü bayıldımmmmmmmmmmm. Allah gönlüne göre versin herşeyi birbirinden güzel lsun tüm bebişlerimizin. çok beyendim fmg iyi günlerde kullan..

aşkolsun herkes davetli gelirsen muhteşem olur.. 19 mart bakırköyde

Ama sen gelmezsen nasıl olacak

Eki Görüntüle 156235

Kızlar bişey sorucam sadece fikirlerinizi almak istiyorum, benim omzumda dövme var ama kalıcı değil, eşimin ismi yazıyor, fotoda var bakın diye ekledim, kenarları süslü falan..Eşimde de sol kolunda kalbinin hizasında benim ismim yazıyor onunki de gerçek değil..Dövmecimiz var, her ay boyatıyoruz ama hiç sildirmiyoruz..(ben hamişim diye artık boyatmıyorum tabi..) Dün dedi ki, gerçeğini yaptıralım kızımızın ismini de ekleyelim diye..Fikir güzel ama, kızımın ismini tabi eklerim de, gerçeğini yaptırmak fikri pek cazip gelmedi..Ben açığım kapalı değilim ama cumaları yasin falan okurum, abdest geçmez derler gerçek dövme olunca, bu konuda fikirleriniz ne ??? Yaptırma taraftarı değilim ama eşim ben yaptıracağım diyor, onun da yaptırmasını istemiyorum..Nasıl engelleyebilirim..

Canım benim dövmeyi göremedim dövmehakkında bu konuda bilgim yok fetva vermeyim ben resminizde dövmelerle değil sizle ilgilendim resmi çok beyendim eşinle çok yakışmıssınız maaşallah allah ölene kadar ayırmasın:))))

bişi diyemem içine sinmiyorsa yaptırma ama eşin istiyorsa yaptırsın abdest olayı var ama ay cok karısık ben olsam yaptırmazdım ama kocama cok müdahele etmezdim o içine kötü gelmiyorsa yaptırabilir diye

Ben istemiyorum ama eşimin de yaptırmasını istemiyorum...Bu boyatma işi zevkli zaten bu şekilde devam ettirsek olur, kızımızı da ekleriz..Ama gerçeği fikri pek hoş gelmiyor..Konuyu kapatsam açmasam zamanla unutur mu acaba diyorum, çünkü gerçeği yapılsa bile doğumdan önce yaptırılmaz..Belki unutur zamanla...

günaydın fıstıklar idari izinli bir günden daha merhabaa, ankara valisinin karısı mı hamile nedir anlamadım ki :9: pazartesiye kadar izni uzatmış sağolsun canım valim :))))

ayy ayyyyy yaa fmg çok güzel maşallah Rabbim bebişinin cennet kokusuyla doldursun o odayı...
Canım sacrecoure demişya doğumda buluşuruz diye ben doğum yaparken gelin hastanenin kafetaryası çok güzel bir koşu doğurup aşağı inerim ben:))))))sonra sırayla doğurduğumuz günlerde buluşuruz ...

benim eşimin markofonisi varda diğer iki siteye bakamıyorum ben sence mahsuru yoksa davet gönderebilirsen mümkünse haber veririsen özeline mail adresimi atayım:)))))

tamam kız gelirim :)) sen memnun kalırsan peşinden de ben doğururum :9: bebikleri alıp çıkarız sonra :)))
mail adresini gönder tatlım hemen göndereyim davetiye.
ben hala kararsızım bübchen alsammı diye.. ya bir de daha erken dimi, o ürünler 3-4 ay beklicek. kullanım tarihleri açısından da çok mantıklı değil sanki bu kadar erken almak..

:14:duygusal ınsan fatma noluyo bugun sana yaw

ayy inşallah daha güzellerini yaşayacağızzzzzzzzz

egeeeeeee bana bak anadolu yakasından seke seke gelme planı yaptım dün ögrenince hiç gelin doğumgünü, kaynanalar günü dinlemem valla

ama sen gelmezsen nasıl olacak

ayyyyyyyyy şımardım heeeeeeeeeeee. Tamam kızlar gelicembende sizklerle olmayı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benim. 15 diyelim fmg karşıdan gelicekler var.

Ben istemiyorum ama eşimin de yaptırmasını istemiyorum...Bu boyatma işi zevkli zaten bu şekilde devam ettirsek olur, kızımızı da ekleriz..Ama gerçeği fikri pek hoş gelmiyor..Konuyu kapatsam açmasam zamanla unutur mu acaba diyorum, çünkü gerçeği yapılsa bile doğumdan önce yaptırılmaz..Belki unutur zamanla...

boşver hiçç konusunu acma yok yaptırma falan desen yaptırmak isteser, üstemelezsen konu kaynar gider unutur :)

Canım benim dövmeyi göremedim dövmehakkında bu konuda bilgim yok fetva vermeyim ben resminizde dövmelerle değil sizle ilgilendim resmi çok beyendim eşinle çok yakışmıssınız maaşallah allah ölene kadar ayırmasın:))))

Aminn..Omzumda kız, ben bildiğimden mi görüyorum ki, eşimin ismi yazıyor..Çok kocaman bişey değil zaten ama gerçek olma fikri sıcak gelmedi, sizin de fikrinizi alayım demiştim..

tabiiiiii:)))) 14:30 da coursel mado da:)))))))) çilek gelirse 15 de olabilir..

Sırf benim yüzümdense değiştirmeyin ama 15:00 çook makbule geçeer :8::8:

çilek diyorum ki sen ben oykum denizotobüsnde bulusur birlikte giderizzzzzzzzzz bostancıdan

Ben maslak'ta olucam canım, doktor kontrolüm var, dönüşte tutuşur el ele yuvarlana yuvarlana döneriz denizotobüsüyle olma mı :1::1:

ayyyyyyyyy şımardım heeeeeeeeeeee. Tamam kızlar gelicembende sizklerle olmayı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benim. 15 diyelim fmg karşıdan gelicekler var.

oleyyyyyyyyyyyy

diğer sehirdekilerin yoklugu yeterince belli olucak zaten :( birde sen gelmemizlik yapma kaldı ki ağa ağa dedik sana sensiz olmaz

Back
X