allah korusun hepimizi aklımıza sen geldin hemen :))kizlar selam,
tesekkur ederim ilginiz icin, cok sukur depremi burada hissetmedik. Ama goruntuler cok kotu, cok uzucu. Buraya etkisi olur mu bilmiyorum, buyuk ihtimalle olmaz deniyor. Ben sangay'da yasiyorum, allahtan deprem japonyanin amerika'ya bakan tarafinda. Bu tarafa bakiyor olsaydi kesin tsunami buraya da gelirmis. Ama verilmis sadakamiz varmis, japonya seyahati planlamis ama cok pahali diye vazgecmistik.
Opuyorum sizleri kocaman. Merak edilmek ne hos![]()
yaaaaa seni getirsin eşin biraz dolaşsın 1 saat görelim senigeldim canım.. Cumartesi yiğenimin d.günü var . Birde ben kocama hafiften açtım mevzuyu ama hiç oralı olmadı güzelim..yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendisini.. Benimki h.sonu beni biryere bırakmaz ama bakalım ikna etmeye çalışçam, gelirsem aslı yı getiririm herhalde.. Adam benim otobüse minübüse binmemi bile yasakladı, yolda kasılmıştım ya ondan beri.. Bakalım ikna edbilrsem artık onun için söz veremiyorum ama çok isterim aslında..
merak ettik seni çabuk bağlat netini. Hepimiz iyiyiz şükür. Istanbulda olanlar buluşma ayarladık sen ist. Değildin demikızlarrrrr ... şekerlerimmm.. Güzel annelerrr... Ben geldimm... Ama fazla kalamıcam, arkadaşıma geldim yine, o bişiler hazırlarken bende bi nete bakim dedim , zaten ayağa kaldırmıyor saolsun.. Sizleri merak ettim nasılsınız iyi dimi herkes .. Biz oğlum ve ben iyiyiz, ama sizleri çok özledik ve merak ediyoruz, neti bağlatamadık bi türlü..( ufff
alın bence de ya, çok geçmiş olsun canım, artık yorulmamak lazım. Ben dün herşeyi tamamladım bebekle ilgili olan herşeyi ütüledim çekmecesini falan hazırladım.. ütüledim cicilerini ama daha bavul hazırlamadım.. Gecelikleri de yıkamam lazım o da haftaya inşallah.. Bu gebelik beni korkutuyor zaten hiç ilki gibi değil bende be veletten bir sürpriz bekliyorum onun için acele ediyorum.. Bu arada ege sende nisanda yap bari badananı yoksa çok zor olcak senin için..
yapmam lazım bende korkuyorum öyküm. Ama nisanda olmalı çatı onarılacak enüst kat evim yağmurlar bitmesi lazım:))
birde öyküm geelik kısa kolluda pijama uzun kollu ama ince kumaş aldık. Acaba sıcakmı olur . Annem dedi doğumdan sonra sıtmalanırsn üşüyrsun zaten incecik kumaş dedi.