• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bana da oldu o meraklanma bişe değildir ama Egenin dediği gibi içinin rahat etmesi için doktorunu ara... anamm benden neler geldi :1: kan mı gelmedi sarımtrak bişi mi gelmedi dediğin gibi akıntı mı gelmedi :9: korkma bişey olmz:70:

aradım şimdi doktoru kızlar gynomax adında fitil verdı kullan dedı bakcam netten bakalım neymıs

tamam şimdi bende senin kocanım
-- tamam hayatım tabiki git sosyal ol biraz ne güzel işte her yerden bi dostun var. Nasıl istersen..

Kafayı yedik:1::1:

:60:
yada ;
- nası yani? nerden tanıştınız buluşuyorsunuz öyle şey mi olur tööbe töööbeee :9:

aradım şimdi doktoru kızlar gynomax adında fitil verdı kullan dedı bakcam netten bakalım neymıs
he iyi hadi bakalım aklında kalmasın en azından

:60:
Yada ;
- nası yani? Nerden tanıştınız buluşuyorsunuz öyle şey mi olur tööbe töööbeee :9:
kıskanç karı sen gelemiyon diye ne bozuyosun

yedik ki ne yedik :1: Oooo canım kocam snden beklediğim cvp da buydu zaten holleyyy :9:

:37::37::37::37::37::37:

ver bakayım bi yanak :54:

akıntının gebelıkle kotu bır alakası yok gebelerın 100 de 100 bundan sıkayetcı bebek buyudukce olurmus
evet cnm ama akıntısından akıntısına da değişiyormuş. Ama enfeksiyon baya görünen bir vakaymış.

ne bılım ya mart annelerınde 40 haftalık kadının bırınde olmus nişan falan demısler korktum bende

ne işin var mart annelerinde sürülmek istiysun galiba başka topiğe. Aaaaaaaaa
kızarım heeeee ..
Hadi gözünaydın cnmm.

evet cnm ama akıntısından akıntısına da değişiyormuş. Ama enfeksiyon baya görünen bir vakaymış.

ne işin var mart annelerinde sürülmek istiysun galiba başka topiğe. Aaaaaaaaa
kızarım heeeee ..
Hadi gözünaydın cnmm.

yok cicişlere falan bakmaya gırıyorum gozume takıldı:93:

fıstıklar ben gideyim de yemeğimi pişireyim kocam gelmeden :)
hadi öptüm sizi görüşürüz :3:

neyse kurtulmusun yakamozz gozun aydın cnm :34:
saol canımcımmm :16:
üff ya çok feci grip oldum. boğazım acıyordu kaç gündür gribe çevirdi bugün. nefret ediyorum hasta olmaktan:((
geçmiş olsun dikkat et kendine havalar kötü yine bu aralar daha çok dikkat etmemiz gerekiyor ıhlamur iç diycem içmişsin zaten:) bol bol sebze meyve ye faydası oluyo viks varsa boğazına sürüp su buharına tutabilirsin yüzünü biraz nefesini açar, göğsüne uyumadan zeytinyağı sür üzerine bi peçete kapatırsın bulaşmaz sıcak tutar haffletir gribini , birde ıhlamur ayva elma tarçın karışımını kaynatıp suyunu içmiştim ben ballı karabiber karışımı, limonlu ballı çayda iyi geliyo boğaza, ballı sütte öksürüğe iyi geliyomuş aklıma ne geldiyse yazdım bende yalnız :52:
cnm çk sevindimmm.. Aman dualarımız kabul oldu yakamoz allah bir daha ayırmasın zor valla. Benimki 3 gün yok mesela sanki istanbul bomboş.

Bircecim çok geçmiş olsun hayatım

delimavi48 benimkide rap yapıyor nede olsa babası metalcı kızlarıda aynı ona çekmişler..

hanım bugun nerelerdeydin gezdin mi

hoşgeldin canımm

sağol cnm sana güzel haber bugun cumaaaaaa

antibiyotik kullanıyorum :(( enfeksiyon fena varmış. Ama bugun hiç akıntım olmadı demek işe yaradı:=) sen nasılsın canımm
istanbuldakiler buluşuyoruz haberin olsun 19 mart saat 14,30-15 arası bakırköy mado

öyle gerçekten ne çektik ayrıyken 6 buçuk aydır ayrıydık kavuştuk çok şükür dualarınız sayesinde canım :16: yaaa kıskandım ama biz kimseyle buluşamıyoruz İstanbulda olmayanlar napsın şimdi :5:

yemek yapmak için çıktım herkes kaçmış ama oldumu şimdi :( ya bu arada tartıldım 20 günde 2 kilo daha almışım kızlar ya ben yandım vallahi 3 haftada 2 kilo alıyosam şimdiden 40 haftayı bitirene kadar 20 kilo olur aldıgım kilo dikkat etmem lazım ama acıkıyorum nasıl edecem ki :37: son ay kilo alımı iki katına çıkıyor bide düünemiyorum doğuma kaç kilo almış olarak gireceğimi :26:

Back
X