iyi akşamlar kızlar...
Bundan yaklaşk 1 saat evvel E-5 yolunda çok büyük kaza atlattık eşimle... Aklıma o an bebeğim geldi... Ardından ağlamaya başladım önümüzdeki araba pert oldu, adam arabaya sıkıştı... en baştan anlatayım...
Avcılardan Esenyurta doğru giderken en sol şeritteydik... Barillerin kısmında... önümüz boştu ama boş olmasına rağmen eşm fazla hız yapmadı, arkamızdan gelen araba önümüze geçmeye çalıştı baktı eşim aynadan adamın deli gibi kullandığını görünce ani fren yaptı ama o seyirde araba durmadı , önümzdeki araba kontrolünü kaybetti önümüzde bariyele çarptı döndü tekrar çaptı tekrar döndü nefesimi tuttum eşim frene asıldı aramızda milim mesafe vardı kaza yapan araçla, 10-15 saniye arabayı durduramadık... Rampaydı biraz yol... eşim dörtlüleri yaktı frene asıldığı esnada arkamızdaki araba kendisini sağa attı... neyse önümzdeki araba durdu fakat benzin kaçırıyordu, geri geri geldik benzinin üzerinden geçti sağa çekti eşim... tabi bütün herkes araçlarından indi... adam arabaya sıkışmış yarı baygın haldeydi, ben inemedim arabadan... bi yandan karnımı tutuyor bi yandan deli gibi ağlıyordum hala daha etkisindeym... eşim geldi bişey yok dedi iyi misin falan dedi iyiyim dedim ama değildim ambulans çağırmışlardı, yolumuza devam ettik... şuan ne durumda adam bilmiyorum... Eşim soğukkanlıydı zamanında yol bozukluğundan dolayı 8 takla atmış bi adam olarak...
Size diyeceğim karnımdaki melek yaptığım ibadetler ve okuduğum kuran korudu bizi... Araç bi bi değse bizde aynı şekilde olacaktık... Ölümle burun buruna geldim bugun... anlatırken bile olayı yaşıyorum sanki... Çok korktum kızlar çok