Çok korktum kuzu sorma, dün anlattım kızlara burdan akşam... E-5 te önümüz boşken önümüze atlayan araba pert oldu adam sıkıştı içinde, eşim frene asılmasaydı bizde onunla çarpışa çarpışa bariyellere çarpa çarpa güme gidicktik... milim kalmıştı arabayla aramızda kastım kendimi o an , ağlamaya başladı eşim dörtlüleri yaktı hemen arkadaki araba kendisini sağa attı bize çarpmamak için... bırak çarpmayı değse bile bizi de bariyele savururdu... kaza yapan araç benzin akıtmaya başladı burun burunayız arabayla, trafik o biçim bütün arabalar kendisini geriye çekti bizde öyle geçtik yanından, eşim indi baktı adama o ana kadr herkes inmişti araçlarından zaten... adam yarı baygınmış ben inemedim ambulans falan çağırmışlardı, eşim geldi iyi misin falan dedi bi elimi tutuyo bi karnımı, neyse eve geldik hala elim ayağım tityordu çok kötüydü kuzu... o ses o bariyellerin yamulması adamın için yan koltuğa düşmesi offf Allah bi daha yaşatmasın...![]()
Ayyyy, sen anlatırken tüylerim diken diken oldu...Biz kaza geçirdik daha önce, ben 3 gün hastanede flan yattım..Tatile gitmiştik fethiyeye..Şarampolde 4 kez takla attı arabamız, bi kaya varmış ona çarpıp ters durdu, o olmasaymış zaten denize uçacaktık...Çok kötüydü, yaşayan bilir..Allah korumuş, sende unutmaya çalış, aklına getirme..Verilmiş sadakanız varmış, ucuz atlatmışsınız...Şöyle düşün, ne şanslı bi bebişin varmış ki, o kdar yakınken size bişey olmamış, inşallah o adamın da durumu iyidir..
Unut dünü, bak bugün bebişin de oynadı, senden mutlusu yok artık...