• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Doğacak merak etme , sen de en güzel mevlütleri partileri yapacaksın inşallah...
Ya bodrumdasın ya, izmirde de yapılıyo işte..Ama antalyada pek yok , varsa bile bizimkilerde yok adet..Mesela bana gelin mevlüdü de yapılmadı, ben de çok isterdim aslında..Anneme yapıldı dedim ama, onun gelme şansı yoktu, üzülmesin istedim..Ama ben çok üzülmüştüm..

güzel şeyler bunlar ben severim öle adetlerin devam ettirilmesi güzel şey..hem manevi bi rahatlama oluyo mevlüdünü okutuyosun allaha şükrediyosun ikramlarda bulunuyosun..valla oglum dogsun kurbanda kesecem mevlud de yapacam:) zaten su böbrek olayında da adak adadım iyi olsun 10 fakiri doyurcam diye:9:

evet canım ya benim de öle bu ara her gidişte bişey cıkıyo allah beterinden saklasın da..yat falanda demedi valla anlamadım ama okudum netten şimdi dedigin gibi dinlenmek gerekiyomuş..ha bide rahimde acılma olayıda mesane boşken ölcüldügünde cok düşük cıkıyo 2.7 flan cıktı sabah delimavi ve ikimizinde sonra dedi su için gelin 3.5 santim cıktı yani rahim agzı ölcülüürkende mesaneniz dolu olsun..ama plesante için bilmiyorum artık dedigin gibi olmadı sezeryan olcak bi kanama falan olmaz inşaallh da..

Olmaz inşallah sen kalbini ferah tut..Bak ben bu dediğini bilmiyordum, ben de su içip gideyim bari bi daha giderken doktora..

ayy ne güzel ya herşeye yavaştan başladınız ben daha başlamadımmm :41:

Ya bi evde olsak bi vakit olsa neler yapacağım daa, gün 24 saat, bana yetmiyor...İzine çıktıktan sonra inşallah çok güzel şeyler yapacağım kızıma...

ege,ağlıycam şimdi yaa...
Anne olucam dimi ben...hala adapte olamadım sanırım...anca idrak etti biri yazınca...

evet kzuumm anne olucaksın. Olucazzzzz. O kadar acıyı zorluğu çekeceğizki ama çok güzel bi melek gelecek dünyaya inşallahhhhhhh. Veeeeeee sana kutsal ünvanı verecek .
Herkese hayırlı evlat nasip etsin allah..

selam herkese hamişler :3:
nasılsınız nasıl gidiyo hamilelikleriniz?
ben anlamadan geçiyo günler zıpır oğlumun peşinde koşmaktan :1:
karnımda duruşu hiç öyle göstermiyo ama kızım iiiinşallah uslu olur :21:

Olmaz inşallah sen kalbini ferah tut..Bak ben bu dediğini bilmiyordum, ben de su içip gideyim bari bi daha giderken doktora..

Ya bi evde olsak bi vakit olsa neler yapacağım daa, gün 24 saat, bana yetmiyor...İzine çıktıktan sonra inşallah çok güzel şeyler yapacağım kızıma...

evet mesanen dolu oldugu zaman farklı cıkıyo..özellikle bekledik biz su içtik tekrar baktı ikimizinki de normale dönmüştü..

yani eğer mayısta çıkarsam bunlarla uğraşmak süper olcak bakalım.

eylülde mevlüt okuttum şekerleri ahzır geldi arkadaşım yaptı. Hastaneyede hazır geldi onda da işyerindekiler getirdi. Bunda kendim yapmak istedim. Mevlüt okutmam ama kurbanlarını keserim . Eylülün kurbanını kestim yemek verdim. Bunuda bi yere bağışlarım duruma göre.

Ne güzel, istediklerini yapmışsın hep..Bizde de kesilir kurban, akika kurbanı deriz biz..Yeni doğana kesilir, ama kaynanam ne gerek var diyor ona da..Yalnız eşim sen karışma, bizim 5 senedir olmuyor, kesicez dedi de sustu...İnşallah o günleri görürüz de, mevlüt de okuturuz, kurban da keseriz...

Ne güzel, istediklerini yapmışsın hep..Bizde de kesilir kurban, akika kurbanı deriz biz..Yeni doğana kesilir, ama kaynanam ne gerek var diyor ona da..Yalnız eşim sen karışma, bizim 5 senedir olmuyor, kesicez dedi de sustu...İnşallah o günleri görürüz de, mevlüt de okuturuz, kurban da keseriz...

ay senin kaynanan da çocuklar duymasındaki ne gerek var haluk gibiymiş haaa. :1:

Banayaklaşma nasılsın cnm. Moralin mi bozuk yazmıyorsdun. Bende kötüydüm bak iyi oldum:)))))

okuyorum iyi oluyo böyle :) moralim bozuk değilde ne biliyim sersemim birazcık çarpıntım var.. Cumartesi doktora gittiydim yorulunca su gibi akıntım oluyo dedim dinlenceksin o zaman dedi.. Gıcık bi şekilde yan gelip yatıyorum yani.. Bide az önce tuvaletteyken kan geldi ama nerden geldi onuda çözemedim. öle saf saf takılıyorum işte

ay senin kaynanan da çocuklar duymasındaki ne gerek var haluk gibiymiş haaa. :1:

para gidicek ya, kredi borcumuz var ondan öyle diyor..
Bi de kendi kızı hiçbirini yapmadı, ikinciye hamile..Oğlan olursa kurban kesecem diyor o da..İlki kızdı, eşi doğulu, erkek istiyor..Korkusundan doktora bile gitmiyor, kız çıkar belki diye..5 aylık oldu daha cinsiyetini bile bilmiyor..Ben yaptım mı o da heveslenicek, kocası öyle şeylere para vermez, kaynanam ona yapmak zorunda kalıcak...İnce hesaplar derdinde..

Back
X