• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bence bunlara en baştan göz yummamak lazım, içime ata ata valla hasta oldum.. Ya birlikte gidelim bakalım mı falan desin niye ben istemeen yapıyor anlamadm.. Bırakmazlar canım onlar herşeye burunlarını sokarlar.. Bence en baştan taviz verme sonra alışıyorlar.. İnan alınmasın diye neleri yutuyorum ama sadece büyüğüm diye, kocam üzülmesin diye... eeeee ne oluyor yine olan bana oluyor..

Benim annemde dedi bırak kzım yapsın işte özeniyor... Ona da kızdım, çocuğu ben doğuruyorum benim özenmeye hakkım yoku diye... Ay bayıltıcak bunlar beni..

ayyy nolursun sinirlenme, üzme kendini, bak bebişlerde stres oluyor güzelim...daraldım valla..değiştirelim şu kayınvalide konusunu...çarpıntı yaptı..

ben size daha güzel bi konu bulam durun...herifinizi ne zaman uzaklaştıracaksınız yanınızdan..:60::60: 8. ayda yasak mı cinsel ilişki??

herkese merhaba....
çilek Oda seçiminiz süper Allah güle güle kullanmayı nasip etsin prensese:)
Tam adını ve yerini öğrenebilir miyim acaba?Ben de istanbul dayım.
Bir de sorması ayıp ne kadar tuttu karyola ve dolabı ben de ikisini istiyorum sadece,halısı da çok güzel ve şirin. tam isimleri alabilir miyim mümkünse?:)
ben de 26+2 deyim artık yavaş yavaş bakmamız lazım.
canım bilgisayarım feci yavaş yazamıyorum bi türlü

duvar kağıdı ve halı burda;
BabyAngelsFurniture.com

odayı da internet sitesini bulup hemen yazıyorum canım, onu arıyorum

cnm yaa off zor valla. yüz verme seni üzüyorsa sende ona yüzz verme haddini bildir.

amannnnnnnnnn yolarım o kadını ben. eşinde mor etmiş ama. süper. ay nasıl dayanıyorsunuz yaa. çokkkkkkkkkk şanslıyımmmmmmmmmmmmmm

sakın barışma ege walla, böyle güzel senin :)

ayyy nolursun sinirlenme, üzme kendini, bak bebişlerde stres oluyor güzelim...daraldım valla..değiştirelim şu kayınvalide konusunu...çarpıntı yaptı..

ben size daha güzel bi konu bulam durun...herifinizi ne zaman uzaklaştıracaksınız yanınızdan..:60::60: 8. ayda yasak mı cinsel ilişki??
tuttum konuyu:66: iz kestik ayıptır sölemesi bacı gardaş gibi yatıyoz :60::60::60:

aaaaaa sende hep kocanı işleme kızım. kendinde söyle adamı arada bırakma
ben kendim söylerim zaten zor bana kimse karışamaz. kayınvalidemde ağzını açmazdı sevmem .. ben fikir sorarsam söylesinler ama aklımdakine yorum yapıp hevesimi kaçırmasınlar...
zor yaaaaaa allah kolaylık versin

hep şişirmem genelde susarım kimseye bişey demem.
eşim de arada kalıyor. zaten amacım onu üzmek değil. ama söyleyince üzülüyor çok.
ben daha çok üzülüyorum.
kendim bişey söylesem bu sefer eşim çok tepki veriyor. daha kötü oluyor herşey.
ben zaten senin istediğin gibi yapıcam bırak herkes fikrini söylesin diyor.
ama karşımdaki fikir söylemeyip baskı yapıyor farkında değil.

yaa sabahdan beri 2 defa şakır şakır dişim kanıyo yaaa oturdugum yerde millet uyarıyo uff sinir oldum

hamilelikte oluyor fatma. sinir bozucu bir durum.

Valla bence bunlara en baştan göz yummamak lazım, içime ata ata valla hasta oldum.. Ya birlikte gidelim bakalım mı falan desin niye ben istemeen yapıyor anlamadm.. Bırakmazlar canım onlar herşeye burunlarını sokarlar.. Bence en baştan taviz verme sonra alışıyorlar.. İnan alınmasın diye neleri yutuyorum ama sadece büyüğüm diye, kocam üzülmesin diye... eeeee ne oluyor yine olan bana oluyor..

Benim annemde dedi bırak kzım yapsın işte özeniyor... Ona da kızdım, çocuğu ben doğuruyorum benim özenmeye hakkım yoku diye... Ay bayıltıcak bunlar beni..

:59: offfff offfffffffffffffff

herkesin başında aynı dert.

:3:

beğenir kesinnn

ben de neye büyük konuşsam başıma gelir hep :) çocuk konusunda da çok büyük konuştum, yalayıp yutucam herhalde söylediklerimi doğunca :)

ben yaptırmadım canım ama yaptırmak lazımmış

ıyyy en gıcık olduğum şey.. onu seçmenin de bi keyfi var sonuçta, bi rahat bıraksalar insanı
benim şapşal kayınvaldem de eşime diyor ki (bana diil ama) bebek şekeri almaya ayşen teyzeni de götürelim. komşusu!!!
eşim de dedi ki seni götürecek miyiz ki ayşen teyzeyi götürelim
senin komşunun bebek şekeri alışverişinde ne işi var, senin ne işin var dedim içimden

Aferin kocana bizim kaynana çok dominant kız bişi diyemiyorsun ona.. Söyleyince kapıyı çarpıp gidiyor aylarca küsüyor sonra.. Ama aferin eşine... Çok iyi cevap vermiş..

hiç sevmiyorum öyle kaynanaları

valla benim kaynanaya nazar değdi bunda çok karışıyo yaa. yok yatağı şöyle olsun yün yatakta yatsın... yastığa gerek yok..telefon ediyo akşamın bi vakti bunları sıralıo

bide geçen gün ne dese beğenirsin ilkinde ben amniosentez oldum..bana diyo ki:ilkinde gittin su aldırdın karnından bunda gidip öyle bişi yapma diyo..bende dayanamadım anne ben keyfimden aldırmadım ki dedimm:64::64:

karışmasınlar herşeye ya benim kendi annem bile karışmıyo ağzını açıp da şunu şöyle yap demio..

Yok onlar karışmadan duramaz.. Ay deli oluyorum ya..

cnm yaa off zor valla. yüz verme seni üzüyorsa sende ona yüzz verme haddini bildir.

amannnnnnnnnn yolarım o kadını ben. eşinde mor etmiş ama. süper. ay nasıl dayanıyorsunuz yaa. çokkkkkkkkkk şanslıyımmmmmmmmmmmmmm

Kız Ege söyle diyorsun da ben söyleyemiyorum işte.. O yaşta bir kadına ne diyim çatır çatır kavga mı edeyim.. Birde diyorum ya çok zeki kadın, lafı sokar anlamazsın, gece yatarken aklına gelir ulan bu kadın ne dedi diye.. Onunla başa çıkmak için onun kadar iyi lafları anlayıp sokmak lazım..bana geç düşüyor biraz.. sonra da iş işten geçmiş oluyor.. Yoksa eşimle arası iyi değil hala eşim diyor ki müsait değilim de, eve kabul etme ama yapamıyorum işte..

ya hersey genetıkkk bence anneler ona gore eğitiyorlarrrr off offfffffff

Ben biraz burçların karakteri etkilediğini düşünüyorum açıkçası ama tabi eğitim de çok önemli..

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemde bi dhaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biz 7 aydır uzaklaştık:)))))))))))) kız yasak artık bak bi sürü olaylar oldu burda okumadın mı erken doğum yaşanlar bile oldu. artık kimse yapmıyor yasak koydum....:47:

bence en doğru tepkiyi vermişsin. en azından birlikte gidip bakabilirdiniz, senin hiç fikrini almadan beğenirmisin diye korkmadan gidip alması büyük cesaret. tabiki sen seçiceksin bebeğinin herşeyini. ama o da hevesleniyo galiba işte ama benim de hiç hoşuma gitmezdi oyle bi durum.

benimki allahtan uzak hiçbişeye mudahele edemiyor. annem de yazık bana sormadan çöp alamaz.

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hemde bi dhaa yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biz 7 aydır uzaklaştık:)))))))))))) kız yasak artık bak bi sürü olaylar oldu burda okumadın mı erken doğum yaşanlar bile oldu. artık kimse yapmıyor yasak koydum....:47:

Ben bekarım ama konularını çok ilgilimi çekti giderimiyorum topiğinizden:) KIH KIH KIH

aaaaaa super demekkı sen hep o satlarda denıyceksın cnmmm baska zamanlar bosunaaaa:):)::):)

oykummm emzırırken bebeegı dıs yaptırılmaz dımı?

Valla benim bildiğim emzirirken de hamileyken de yaptırılıyor ama .. Ona göre iğneleri var.. Varsa bir sorun git bence.. İhmal etme..

Evet ben hep aynı gün hamile kalabiliyorum demek ki.. senelerce boşa uğraşmışım.. :52:

canım bilgisayarım feci yavaş yazamıyorum bi türlü

duvar kağıdı ve halı burda;
BabyAngelsFurniture.com

odayı da internet sitesini bulup hemen yazıyorum canım, onu arıyorum

sakın barışma ege walla, böyle güzel senin :)
kez ben barışmamada o gerzekalı barışmak isterse gelirse ne yapayım. barışırım ama samimi olmam aslaaaaa ve aslaaaaaaaaaa anne demem kesinlikleeeeeeee

hep şişirmem genelde susarım kimseye bişey demem.
eşim de arada kalıyor. zaten amacım onu üzmek değil. ama söyleyince üzülüyor çok.
ben daha çok üzülüyorum.
kendim bişey söylesem bu sefer eşim çok tepki veriyor. daha kötü oluyor herşey.
ben zaten senin istediğin gibi yapıcam bırak herkes fikrini söylesin diyor.
ama karşımdaki fikir söylemeyip baskı yapıyor farkında değil.

hamilelikte oluyor fatma. sinir bozucu bir durum.

:59: offfff offfffffffffffffff

herkesin başında aynı dert.
ayyyyyyyyyy allah sabır versin . sen nasıl davranılacağını bilirsin cnm. kendini yıpratmadan hallet he de geçsin

bence en doğru tepkiyi vermişsin. en azından birlikte gidip bakabilirdiniz, senin hiç fikrini almadan beğenirmisin diye korkmadan gidip alması büyük cesaret. tabiki sen seçiceksin bebeğinin herşeyini. ama o da hevesleniyo galiba işte ama benim de hiç hoşuma gitmezdi oyle bi durum.

benimki allahtan uzak hiçbişeye mudahele edemiyor. annem de yazık bana sormadan çöp alamaz.
hevesleniyorda birazda düşünsün bu kadında hevesleniyor. ilk çocuğu yada kaçıncı olursa olsun..benim annemde sormadan almaz.

Back
X