nil çok güzel isim kızkardeşime o kdara söyledim ama koyduramadım nil ismini:93:
ayyy çok beğeniyorum ben de Sezin Nil. hangisini istiyorsa onu kullansın.
ay evet Fmg, bak ne diycem benim k.valdem geçenlerde dediki bebek şekeri yapçak mısın evet dedim yapçam, ama ben ona çok özeniyorum kendim gidip Eminönü nden seççem falan dedim.. Kendim hazırlıycam dedim... Neyse bu yememiş içmemiş Eminönü ne gitmiş, patik şeklinde figürler almış bir kaç tane, şöyle yapalım, böyle yapalım diyor.. Ay deli oldum şimdi bişey desen, ben o kadar gidiyorum uğraşıyorum teşekkür edeceğine ne diyor diycek... Ama ben istediğim gibi yapmak istedim çok şey mi istiiyorum.... Yok şu şeker şıu kadar, yok çikolata bu kadar... Beni deli etti, hepsini de araştırmış... Bende ne kadar olursa olsun kendi istediğim gibi yapçam dedim.. Seninkileride mevlütte kullanırız dedim.. Yani illa burnunu sokçak..
ya çok yıpranıyor insan. bırakmıyorlar insanı kendi haline.
özenmiş annesi bırak yapsın işte ne kurcalıyosun.
ben böyle mevzularda sesimi çıkarmıyorum yanlış anlaşılırım diye ama içim içimi yiyyor.
mecbur eşime söylüyorum. eşim de beni yanlış anlıyor. sen eskiden böyle değildin çok değiştin diyor. çok üzülüyorum. sesimi çıkarmazsam, herşeye tamam dersem benden iyisi yok anlayacağın.
fazla müdaheleyi hiç sevmiyorum.
fikir söylemek ayrı burun sokmak apayrı. rahat bıraksınlar insanları.
offff çok yıpranıyorum öykümcüm.
seniz nil mi olacak güzel cnm beyendimm
teyzeleri de beğendi şimdi babayı kandırmak var sırada :)