hahahahah bu aile hekimleri sülük gibi yaaa. beni bile aşı yaptılar ya helal olsun..aile hekimliğinden eşimi aramışlar beni muayene etmek istiyorlarmış. muayene ola ola hal oldum![]()
gitmemişmiydin sen
selam fıstıkkkk.slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
nbr
oh maşallah yaa ne güzel herşey yolunda olmasına sevindim.hoşbulduk canımmm... bende çook özledim merak ettim sizi..
bu topikte sessizlik olurmu hiçcanım, bende tahmin ettim yemekte olduğunuzu..herkese afiyet bal şeker olsun kuzulara yarasın inş.topiktekilein ve sizin iyi olmnıza sevindim,az kaldı egee ,heyecan telaş, korku ....yusuf yusuf sarıyo bazen beni:))
bizde napalım işte oğlum ve ben iyiiz..işte dediğim gibi bazen yusufta katılıyo bize, kovuyorum gidiyo..:))eve yerleştim bitti herşey... çok gelen oluyo saolsunlar ben seviyorum misaifrleri, zaten misafir gelmezse biz çıkıyoruz.. şöyle eşimlee bi hafya sonu evde kalamadık başbaşa..şimdi bebiş için alışverişlere de ağırlık verdik, ekiskleri tamamlamaya çalısyoz.. öle işte bizdeki durumlar..
yusufun burdaki kızlarla arası süper zaten:))))
az kaldı evet benim 60 günüm felan kaldı sanırım.
yerime bakacak eleman ayarlayın dedim bugun ... çok güzel bişey izine çıkacak olmak inşallah