- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
fatmaaa kız ne yemek yapcan aksamaa
mercimek çorbasıyla ıspanak yapıcam sanırım.. pazara gittim az önce aldım bişiler... çok soguktu çok üşüdüm ayyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatmaaa kız ne yemek yapcan aksamaa
benım canım mantarlı makarna cekıoooooooooooooooooooooo :84::84::84::84::84::84::84:
mercimek çorbasıyla ıspanak yapıcam sanırım.. pazara gittim az önce aldım bişiler... çok soguktu çok üşüdüm ayyy
benımdeee bıde kremalı amaa esım rejımde o yemıyoo bmmde yemememm lazımmm sırf kıloooo offffff::
mercımek bana gaz yapıyo artık mercımegı hıc yapmıyorummm.. bendede pırasa var dun yapmıstım amaa artık canım sebze yemek ıstemıyoooo ondann bıleeeeee bıktımmmmmm
bende yapmıyo gaz falan mercimek düdüklüde yapıom iyice pişiyo zaten... kız yap makarna ekmeksiz yersin ne var bende dün yaptım makarna
kimi diyo 7 kimi diyo 8 ben 7x4=28 işde 7 aylıgım falan diyom bilemeyenlere
oğlum bugun çok halsiz kıpırdıyo ama pır pır hemen duruyo![]()
bende de var canım o 2-3 gündür pıt pıt yapıp duruyor
önceden sert tekmeler yapardı şimdi yok![]()
Bu hesap olayını şöle özetleyebilirim o zaman kafanız karışmaz sanırım
HAFTA x 7 + GÜN = Çıkan sayıyı 30 a bölerseniz kaç aylık olduğunuz çıkıyor..
Yani ben şu anda 27+6 yım
27 x 7 = 189
189 + 6 = 195
195 / 30 = 6,5 Ay
sorma yaa bugun formunda değil oğlum... geceleri iyi ama uyutmucak beni doğduğunda belli... :))
o kadar olucak artık canım dünyaya alışıncaya kadar uğraştıracaklar bizi![]()
aynen napalımmm gülü seven dikenine katlanıcak![]()
Ben geldimmm
sıkıldım bunaldım sırtım ağrıyor...
Artık bitsin bu günde eve gidelim
hos geldın cnmmmm
hoşbuldukkk sırtım ağrıyor uzanmak istiyorum. Ne şanslısınız valla ev hanımları bütün gün uzanırsınız. Ben evde olsamda olmaz ki çocuk var bitane daha evde(((((((((
kızlar ne dicem...benim kuzen 40. Haftasını doldurdu..nışanda gelmiş..ama 3 cm açılma olmuş..geçen gün doktor çatı muanesi yaparken cnaını çok acıtmış..dior resmen ağladım :18::18::18::18: Acaba doğum yaklaştığı için açmayamı çalıştı off yaaa..2. Hamileliği olan söylesinn kızlar..doğumda canımız çok acıycakmı çok korkuyorum yaaa :84::84::84:
Bu arada göbüşleriniz çok tatlıı..bende eklicem en ksıa zamnda..