• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ayrıca basur olmuşum sanırım bugun çok acı çektim annemin verdiği göğüs ucu çatlaklarına iyi gelen bi krem vardı onu sürdüm her türlü cilt yaralarına karşı iyi geliyormuş çok rahatladım yatarken de pamuğa zeytinyağı bulayıp öyle sürücem çok kötü yaa off :((

çok geçmiş olsun

ay kızlar yazdıklarınızı okuyunca bi hoş oldum ben 2010 haziran annesiyim burada yattık burada kalktık arkadaşlarla,şimdi herkes çok yoğun o kadar sohbette olamıyoruz
ama burada iilk doğan bebeğe bi hediye vermek istedim
bana haber edersniz artık :40:
erkek olursa bu simokin önlük...
11480.jpg

kız olursa bu kokoş şapka...
11518.jpg

aslında kolye ve yüzükte olabilir ama bebelerin fotoğrafını ulaştırmanız lazım bana
mesela şöyle
11549.jpg

biz de görürüz inşallah o günleri... çok şeker hepsi de...

herkese mrh. mervecim çok geçmiş olsun.bilirim o acının ne demek olduğunu:((((
Allah yardımcın olsun canım. Ben uzun süredir girememiştim. 27.haftanda olduğunu gördüm. doğum tarihi kaç gösteriyor bu arada.

İstanbuldayım ben canım...

Birceee yarın aklım sende olcak yaaa... bebişlerimixz aynı yaaa kaç kg oldu acaba bizimkiler... eşim inş. akşam verir de laptopu bende öğrenirim yarın snden hbrleri :(

benimki küçüktü ama biraz:))) doktorum diyarbakırda ya benim oraya gitmişken geziyoruz akşam geç geliriz o yüzden.

Back
X