Kızlar günaydın, cuma günü tansiyon yüksekti ya, sonra da bebişkom falan anlattı burda durumunu bende panik yaptım kalktım doktora gittim. İyiki de gitmişim çünkü önümüzdeki hafta doktor yokmuş, kongresi varmış.. Neyse gittim tansiyon ve nabzın yüksek olduğunu söyledim.. Hemen idrarda protein var mı diye baktırdı.. Tam kan sayımı yaptıi, TSH a falan baktı.. Tsh çoook düşmüş ondan herhalde çarpıntılar dedi, idrarda protein Allahtan çok çıkmadı yani preeklamsi durumu yok çok şükür.. Ama uzun süre hastanede kaldım.. 15 dk. da bir tansiyonumu ölçtüler, orda genelde normal çıktı ama arada bir çıkması bile tehlikeli dedi veeee tansiyon ilacına başladı.. Şeker, tansiyon her bişi oldu bu hamilelikte.. Tahmin ediyordum zaten ama neyse... Sordum doktora o kadar dikkat ettim, tuzsuz falan yedim neden oldu diye, dedi ki sen istediğin kadar dikkat et, olcağı varsa olur bunlar plasental problemlerden kaynaklanır dedi... Neyse bir kez daha doktoruma hayran kaldım, kadın taaaaaa ikili testteki kan sonuçlarına göre zaten tahmin etmişti durumumu, plasental problemler yaşıycaksın demişti.. Onun için de tansiyonun üstünde çook durmuştu ve bir kez daha yanılmadı...
Neyse çok uzattım, bol bol dinlenceksin ve hiç sinirlenmiyceksin dedi.. Bakalım becerebilcekmiyim...
Bu arada bebek 40 cm. olmuş veee 1.436 gr.mış. 1 hafta önden gidiyor dedi... Bu çok iyi dedi.. Kocaman abla olmuş kızım.. Yani en azından o sağlıklı Allah a şükür...