• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bu da benden.. Bende kızlarımı anneme emanet ettim. Allah o yolda kimseyi bırakmasın yarabbim amin

senin geçmiş pek parlak değil 4 ler 6 lar allahhhhhhhh

ohhh süperr bi güzel haber daha..
Bende yarın böyle güzel haberlerle gelmek istiyorum .. Gözünaydın bebişim

afiyet olsunnnnnnnn

hahahaha süper yaaaaaaaaa

riske atma tüp bebekti senin boşver sezeryan ol
benim gönlümden geçen bebek kilosu 3,5 ege keşke sipariş verebilsek ne küçük ne büyük oluyolar hoşuma gidiyo hayırlısı bakalım doğum konusundada hiç ısrarcı değilim doktor ne isterse o olur bu işin uzmanı o hepimize hayırlı doğum nasip etsin rabbim sağlıkla inşallah
canım gözünaydın oğluşun 1,5 olmuş vay bee :) benim oğlum 10 gün önce 700 gr dı. sizinkileri gördükçe hep az geliyor yavrumun kilosu :) maşallah diyeyim. sağlıkla dünyaya da gelsinler hepsi inşallah...

benim 24ç haftada 729 grdı senin kuzuda büyümüştür merak etme

blue sağol canım ekleyebildim herhal
anammmmm gıdısına bak hele kurban olurum ben onun asık suratınaa.. Oyyyyyyy maşallah

slm ben geldım askıtom kocaman kız olmusssssssssssssssssssssssss 1.400 geldiii neysekı kıloda almamısım ama cok tatlıydıııııııııı hıc durmuyod bıde bugunkı gobusumun resmı :nazar::62::62::62: Eki Görüntüle 168890 Eki Görüntüle 168891

bi güzel haber daha maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
göbüşüde maşallah
bugun keyfinize diycek yoktur..

bluee sen benden 1 ay gerisin
azkaldı şimdilik ultrasonda görelimde 2 ay sonra kucağımıza alırız inşşallah
evet ya resmen bir ay var aramızda :9: sen mayıs sonu ben de haziran sonu olunca böyle oluyo tabi..evet napalım sonra inşallah doya doya görcez sevcez kuzularımızı..

15 nisan
15 martta olmuştum 15 nisanda olcam
sen???

benimki 19 martta oldu. bidahaki kontrolüm 18inde. doktora sorcam, napim diye. olmazsa bir gün sonraya alsın kontrolümüzü..

oğluşum sabahtan beri oynamıyordu. mektup yazmaya başladım hemen tekmeler atmaya başladı :9: kuzumla transa geçtik heralde :1: ay bi de su içince kıpır kıpır oluyor benim oğlum suyu çok sevecek heralde :)

Back
X