hilmiyi sabah gördüm en songerçi sabah sinir etti ya olsun.. hergün giydiğim kıyafetin yakasını bugün açık buldu gerdanım görünüyormuş illa değiştir diye tutturdu başa yok giyemem dedim.. bu seferde çekiştirdi yaa bugünmü battı gözüne diyorum evet battı çok açık diyo gıcık etti ama olsun özledim
![]()
E hadi Allah kavuştursun bişey kalmadı şurda :))
baştan anlatayım...
şimdi ben kaynanama 100 km uzakta biyozgatın ilçesinde oturuyorum(kaynanam yozgatta). geçen hafta sonu kociş seni yozgata bırakayım benim ankaraya gitmem lazım araba değiştircem dedi, ok ben de kendime bi gezme ayarlayım hemen dedim, tüm akrabalarım arkadaşlarım da orda zaten... neyse kuzenimi aradım, cumartesi kahvaltıya sana geliyorum, öğleden sonra da bi yerelere gideriz dedim tamam dedi, neyse eşim beni götürdü kuzenime bıraktı sabah. aradan 1 saat geçti, beni aradı,,, annesi aramış köye gelin biz köydeyiz demiş, ne dersin gidelim mi dedi. ben de haber verdik, diğer kuzenime gidecezöğleden sonra ayıp olur erteleyemem dedim, kociş ok dedi, o gitti köye. tabi kaynanoş onu yanlız görünce suratını nasıl yamultmuştur tahmin ediyorum. neyse biz öğleden sonra gezmemizede gittik, akşam üzeri kociş geldi beni aldı, kaynanamın evine geçtik gece kalmak için, surat beş karış, yok köye niye gelmedin, yok deden sen gelmedin diye ağladı(yalan tabi), vırt zırt konuşmaya başladı. ben de önceden haber verseydin gelirdim, başka yere sözümüz vardı, ayıp olurdu dedim. yeterince laf yetiştiremedi ya, ben bi tane daha doğurcam falan demeye başladı(eşimde yanımızda), hayırdır dedim ? biriniz doğurmam diyosunuz( görümcemden bahsediyo), biriniz de doğururum göztermem diyorsunuz (beni kastediyo) dedi. sen ne diyosun ya ben öyle bişey mi dedim dedim. eee sen köye gelmedin diyo, yarın doğurunca çocuğu göstermezsin bana diyo, anne saçmalama şu lafı başka bi yerde söylesen gerçek zannederler dedim, sonra kocişimmmmmm : anne boş boş konuşma, çok meraklıysan çocuğa git doğur dedi, beni sinir boğdu şu halimle, evine ne zaman gitsem bi kakıç buluyo sağolsunnnnnn (başına bi gelecek var ya hayırlısı...)
E temam doğur deseydin, göstermem efet ben bebeğimi :)
Tövbe yarabbim yaa , bi doğurmamıza özenmedikleri kalmıştı o da oldu sonunda
Benimki de gelmiş eve girmiş yatak odama dolaplarımı açmış geçmiş karşısına içini seyrediyor. Ay şoka girdim manyak mıdır nedir!!!!!