kızlar bebek bakım çantası aldınız mı nivea da indirim var çantasıyla birlikte. 35 tl.içindepişik kremi, b.yağı, şampuan,sabun ve mendil var birde at açma bezi. nasıl sizce?
kullanan veya alan varsa tavsiye eder misiniz alsam mı ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebek bakım çantası aldınız mı nivea da indirim var çantasıyla birlikte. 35 tl.içindepişik kremi, b.yağı, şampuan,sabun ve mendil var birde at açma bezi. nasıl sizce?
minnoş acıktığı için erkenden uyanıorum bennn.. tık tık vuruo yeter bu kadar uyku dio.. :76:
internette mi?????????kızlar bebek bakım çantası aldınız mı nivea da indirim var çantasıyla birlikte. 35 tl.içindepişik kremi, b.yağı, şampuan,sabun ve mendil var birde at açma bezi. nasıl sizce?
bence ıyıymıs nıvea ben nerden bulabılırımkı nerden alcaz bulursam hemen alırım.
internette mi?????????
nerdesin sen hangi şehirdesin
bence ıyıymıs nıvea ben nerden bulabılırımkı nerden alcaz bulursam hemen alırım.
buldum sounda bir konyalı.o kadar aradım nerdeydin sesimi duymadın. canım rezle git bak ben dün gördüm daha ama almadım.
gözlerim yanıyo ayyyyyyyy
hayırdır ovalama
buldum sounda bir konyalı.o kadar aradım nerdeydin sesimi duymadın. canım rezle git bak ben dün gördüm daha ama almadım.
günaydınnnn kızlarr biz geldik
kolum ağrıyor bugün yaaa gece üstüne yatmışım herhalde offf