2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

AL TABİ ANNESİ ARTIK KOKUSU ÇIKSIN ODASININ.
GÜZEL HABERLER GETİRİN BİZE..

OLSUN SEN İYİ OLDA .. Bİ KAHVALTI YAP SICAK ÇAY İÇ BOĞAZLARIN YUMUŞAR. YOKSA KENDİNE GELEMZSİN. BEBİŞİNİDE AÇ BIRAKMA

BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
KLAVYEYİ ÖNÜME ÇEKİYORUM KARNIM MASADAN GEÇEMİYOR MASANIN ALTINA GİRİYO. SONRA SIRTIM AĞRIYOR KANBURUM ÇIKTI KARNIM BACAKLARIMA DEĞİYOR. UYUZLARRRRRRRRRRR

saol canım amin...gerçi pazartesi delimaviyle burdaki doktorumuza gittik iyidi bebeler ama izmir kontrolümün de vakti geldi..bi de o görsün..

merhabalar kızlar sayfalar bayağı ilerlemiş geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.malum bende net olmadığı için herzaman giremiyorum.ablama geldim sizede bir bakayım dedim.
HOŞGELDİN CNMM. SAYFALARA YETİŞMEK MÜMKÜN OLMAZ BİZİM TOPİKTE.. İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR..

yanı hep dınlenıom anlıcanız ama gemıyo bu agrı arkadaslar napsamkı

EKG DE SORUN YOKSA STRES YAPMA. BİŞEY OLMAZ. BAK BENİMDE AĞRIMAYA BAŞLADI SANKİ BEN BUGUN Bİ HAZIMSIZIM YAA MİDEM FELAN DA KÖTÜ.

OLSUN SEN İYİ OLDA .. Bİ KAHVALTI YAP SICAK ÇAY İÇ BOĞAZLARIN YUMUŞAR. YOKSA KENDİNE GELEMZSİN. BEBİŞİNİDE AÇ BIRAKMA

BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
KLAVYEYİ ÖNÜME ÇEKİYORUM KARNIM MASADAN GEÇEMİYOR MASANIN ALTINA GİRİYO. SONRA SIRTIM AĞRIYOR KANBURUM ÇIKTI KARNIM BACAKLARIMA DEĞİYOR. UYUZLARRRRRRRRRRR

kız sole kocana senden degerlımı :32:

ege çalışan hamile olmak zor valla allah yardımcısı olsun bütün çalışan hamilelerin.bende evde rahat rahat oturanlardanım ama ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.ablamda öyleydi çünkü hamileyken.

ooo iyimiş iyimiş kız çocukları oldugunda nöbetleşe bakarız :D:D

Bakarız walla :) sen gibi eğlenceli dünürü nerden bulucam been :)

benım koca ben hamıle kalınca laptopu plazmaya bagladı bıde kablosuz klavyele mause aldı ben koltukta yayılıom bı elımde mause bı elımde klavye :9:

Ohhh keyfe baaak :)

fmg dışında bebek odasını fotolayıp yayınlayan var mı kızlar?? epeydir girmiyorum da fikir verir belki almadan..

Ben koydum canım ama hayatta bilemem sayfasını falan :) bulursan bana da haber ver :)

ahhh bı ızıne cıksam ılk ızın gunumde butun gun yatakta keyıf yapacagımm..

aynennnnnnn

selam kızlar nassınız bakiimm :1: ben hala annemlerdeym eşim geç geldi , bugun gene bu tarafta işi olacağı içn anamlarda kaldık :1:

kız sole kocana senden degerlımı :32:
KIZ PATRONA SÖYLEMEM LAZIM. YAN GEL OSMAN YAPMIYORUZ BİZ.

ahhh bı ızıne cıksam ılk ızın gunumde butun gun yatakta keyıf yapacagımm..
AHHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

ege çalışan hamile olmak zor valla allah yardımcısı olsun bütün çalışan hamilelerin.bende evde rahat rahat oturanlardanım ama ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.ablamda öyleydi çünkü hamileyken.

SORMA YA ŞU AN MİDEM YANIYOR.
SIRTIM AĞRIYOR
SÜREKLİ OFFFFFFFFF ÇEKİYORUM
AYAKLARIM ŞİŞİYOR.
AMA AZ KALDI MAYIS 1 DE ÇIKIYORUM İZİNE İNŞALLAH

selam kızlar nassınız bakiimm :1: Ben hala annemlerdeym eşim geç geldi , bugun gene bu tarafta işi olacağı içn anamlarda kaldık :1:
hoşgeldinnn
ohh annecinle hasret gider.

bendeeeeeeeee valla canım 37ye kadar calısırım dıyordum ama sımdı 32. Haftam dolsun dıye bakıyorummm ıse gelmek ezıyet oldu artık resman banaaaa
en ideal zaman 32. Hafta boşuna 32 de ayırmıyor devlet bi bildiği varmış demek
ben 35 diyorum ama dayanamam galiba

kesinlikle haklısınız valla..bana evde bile zor geliyo..allah size kolaylık versin..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn çok şanslısınız valla
ayaklarınızı uzatıp yatabiliyorsunuz.

ben de 37 diyordum ama şimdi nasıl dayanıcam bilmiyorum :(

benim eşim okadar yollamıyor kızıyor riske atma diye. Olmadı ücretsizden kullanırsın diyor. Ha 1 hafta eksik ha fazla diyr. Bende bayıla bayıla kabul ettim

32 sondur benım ıcın allah ızın verır kısmet ederse..
kızlar cumartesı sabahtan emınonune bebek şekeri vs bakmaya gıdecegım bakalım neler var

selam kızlar nassınız bakiimm :1: ben hala annemlerdeym eşim geç geldi , bugun gene bu tarafta işi olacağı içn anamlarda kaldık :1:

KIZ PATRONA SÖYLEMEM LAZIM. YAN GEL OSMAN YAPMIYORUZ BİZ.

AHHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

SORMA YA ŞU AN MİDEM YANIYOR.
SIRTIM AĞRIYOR
SÜREKLİ OFFFFFFFFF ÇEKİYORUM
AYAKLARIM ŞİŞİYOR.
AMA AZ KALDI MAYIS 1 DE ÇIKIYORUM İZİNE İNŞALLAH

yanıyoruuuuuuuuuuummm bogazım çok fena uffff :84::84::84:

Ah çıtı pıtı mini mini
Mis kokuyor ballı teni
Gel bir parça koklaşalım billahi soldurmam seni

Aman çıtı pıtı mini mini
Mis kokuyor ballı teni
Gel bir parça koklaşalım vallahi soldurmam seni

Yangın var yangın var
Ben yanıyorum, yetişin a dostlar tutuşuyorum {ay ay ay}

Yangın var yangın var
Ben yanıyorum, yetişin a dostlar tutuşuyorum

]

32 sondur benım ıcın allah ızın verır kısmet ederse..
Kızlar cumartesı sabahtan emınonune bebek şekeri vs bakmaya gıdecegım bakalım neler var

süperr ne güzel. Gitmişken havuzlu hana git. Kürkçü hana git. Eksiklerini de al. Bayılıyorum çarşıya gitmeye. Bende nisanda izin günümde gidicem

Back
X