• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba ben temmuz annesi topiginden bi bakayım dedim herkese hayırlı dogumlar ama sanırım ben haziran annesi olucam 26 haziran ve 02 temmuz verildi dogum için heyecan dorukda ve bi seyleri yetiştirmeme telaşı var sizin bitti mi hazırlıklar:64:

anam bu velet benim idrar torbamı ittirip duruyo tuvaletim grelmiş gib oluyo..

kızlar merhaba ben temmuz annesi topiginden bi bakayım dedim herkese hayırlı dogumlar ama sanırım ben haziran annesi olucam 26 haziran ve 02 temmuz verildi dogum için heyecan dorukda ve bi seyleri yetiştirmeme telaşı var sizin bitti mi hazırlıklar:64:

ooo hoşgeldin... bende bi don ble yok yetişririz :60::60:

yürüyüşe cıkıp geldim grip de oluyorum ya hapşırıp durdum yolda hapşırdıkca vıııjtt akıntı idrar arası kaçak oluyor ya uyuz oldum öksürüncede oluo kontrol edemiyorum

neredeyse hiçbir şey almadım herkes yavaş yavaş hazırlan diyor, yetişir inşallah:)
bu arada ben de çatlak için düzenli krem kullanmıyorum, sadece banyo sonrası mustela kullanıyorum. inşallah çatlamaz, çatlasa anlar mıyım acaba? kızarıyo sanırım di mi?

gelin tabi bklerim ama gidersem de osmaniyede yaylada olucam oraya gelin

Ohhh yaylada püfür püfürrrrrr

görmedim cevabını canım:50: zaten ben öğle arasından döneen kadar sayfalar coşmuş:) kızının odasını sormuştum ona mı yazmıştın cevap...

Efet canım, 5778. sayfada :))))

selam kızlar.şimdi size uzmanlık sorusu geliyor. şu lıerak jeli nasıl ve günde kaçdefa kullanıyoruz?

Ben aklıma geldikçe akşamları sürüyorum ama sabah akşam sürmek lazımmış..
Benmim ancak 2 gecede bir akşamları aklıma geliyor

merhaba hoş geldin
beş kışında çok gezdim ama bişey almadım çünkü herşey kalın kalın ve kışlıktı
yazlıklar yeni gelmeye başladı bu aydan itibaren alırız artık

merhaba hoş geldin
beş kışında çok gezdim ama bişey almadım çünkü herşey kalın kalın ve kışlıktı
yazlıklar yeni gelmeye başladı bu aydan itibaren alırız artık

hoşbulduk evet ya gerci ben butun bady olaylarını park yatagını kuvet falan halletim aldım da yine de ne bileyim oda olayı boyası falan yapılacak bebek sekeri sanki bisey olacak ben kusur kalacakmısım gibi geliyor bu kosturmadan:1:

oyy kıyamam eylülüme duruma o sineklerin kanatlarını koparır uçamaz hale getirrim onları hehehe
psikopatlığa bak ayyy bazı cihazlar varmış prize takıyormuşsun bu böcek sinek gibi küçük havvankarın duyabileceği bi ses dalgası yayıyormuş ve onları rahatsız ettiğinden giremiyorlarmış eve
anam bizim sinekler hormonlu bir odada 6-8 tnae öldürüyoz.
Vakalım cibinlik olursa rahat eder diye düşünüyroum

bizim evde de yazın o kadar sinke oluyor ki
sanki bataklıkta yaşıyoruz anasını satiyim :)
ben sineklik yaptırıcam pencerelere, ilaç da olmuyor çünkü galiba bebek varken

:nazar::nazar: Maşallah ege gerçekten inşallah son aylar da su gibi geçip gider..
okadar çok cam varki balkon varki hangi birine. Olmuyor olmuyorrrr
raid takcaz bi bakcaz bakalım
bişey yapmıyor raid sorarım dr a

hepiniz buraya geliiiinnnn... Serin yer sinekde fazla yok beklerim :1::1:
tarif et yolu gelene kadar doğum yaklaşır zaten.

maşallah bebişine hoşgeldin valla yıkama ütülem işlerinin dışında badana boya bile yapılmadı bekliyor. Haziran anneleri tembel

hoşbulduk evet ya gerci ben butun bady olaylarını park yatagını kuvet falan halletim aldım da yine de ne bileyim oda olayı boyası falan yapılacak bebek sekeri sanki bisey olacak ben kusur kalacakmısım gibi geliyor bu kosturmadan:1:

kusur kalmazsın canım
kusur bulmaya gelenler kendi kusurlarına baksın :27:
yetişir herşey inş.

hoşgeldin . bende park yatak almak istiyorum. sen ne marka ve kaç kademeli aldın? kurdunmu?

anam bizim sinekler hormonlu bir odada 6-8 tnae öldürüyoz.
Vakalım cibinlik olursa rahat eder diye düşünüyroum

okadar çok cam varki balkon varki hangi birine. Olmuyor olmuyorrrr
raid takcaz bi bakcaz bakalım
bişey yapmıyor raid sorarım dr a

tarif et yolu gelene kadar doğum yaklaşır zaten.

maşallah bebişine hoşgeldin valla yıkama ütülem işlerinin dışında badana boya bile yapılmadı bekliyor. Haziran anneleri tembel

anacım senin cibinlik alman şart olmuş o zaman
kıyamam kuzucuğuma o nsl dayanacak

Back
X