• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaaaar yarın 100lük şeker yüklemem var, 50lik yüksek çıkmıştı yaa
Çok stres oluyorummm :18::18:
geçen sefer de yüksek çıkmıştı yok enfeksiyon yok kansızlık diye üzülmüştüm doğuruyordum az kaldı Allah korusun stresten
Dua edinnn yüksek çıkmasınnn

ben kraftın park yatağını aldım ama henüz kurmadım hiçbişey yapılmadı henüz eve bi banadacı gelse her işim bitecek de kocişin işler bitemiyor bi türlü izolasyon falanyapılacak çok rutubet var evde herşey yıkanacak

Kizimin yatagi ve dolabi geldi, ne diyorlar Türkiye de bilmiyorum ama hani alti cekmeceli, üstünde ise bebegi degistirme yeri var... henüz kurmadim, bakalim, bu hafta sonu yaparmiyiz:))) artik yapsak diyorum da görsem ne bi:69::emir_bebek:leyim hazir olsa:)))

geçen sefer de yüksek çıkmıştı yok enfeksiyon yok kansızlık diye üzülmüştüm doğuruyordum az kaldı Allah korusun stresten
canım inşallah bir sorun çıkmaz, bugünden şekerli şeylerden uzak dur bence etkisi oluydur diye düşünüyorum.
bende cok begendim, beyazi tercih etmis benim gibi:))) :69:

ben de beyaz almak istiyorum, çok şık olyorlar

yatağın içinde kademeleri oluyor ya. Genelde 2 kademeli oluyorlar.ilk kademe en alt kademe yani yatağın en altı, 2.cisi ortada oluyor.
hiç bişey anlamadım benim baktıklarım bi altta yatak var bide üstte:)))))))

kızlaaaaar yarın 100lük şeker yüklemem var, 50lik yüksek çıkmıştı yaa
çok stres oluyorummm :18::18:
Geçen sefer de yüksek çıkmıştı yok enfeksiyon yok kansızlık diye üzülmüştüm doğuruyordum az kaldı allah korusun stresten
dua edinnn yüksek çıkmasınnn
veeeeeeeeeee 100.000 koloni görüldüüüüüü... Yine enfeksiyon çıkmış bende nurtopu gibi antibyotik kullancam kesin yine. Pazartesi dr gidicem:(((((
çilek stres yapma şeker çıksa bile öykümü gözünün önüne al kadın neler kullanıyor.

ben kraftın park yatağını aldım ama henüz kurmadım hiçbişey yapılmadı henüz eve bi banadacı gelse her işim bitecek de kocişin işler bitemiyor bi türlü izolasyon falanyapılacak çok rutubet var evde herşey yıkanacak
al benden de o kadar.
30 nisanda badana yapılacak ki ben 1 mayısta izine çıkıyorum herşeyi yıkapakla anca yetiştiririm herhalde.. Mayıs sonuna..
Bide kraftın modelini rica etsem ...iyi günlerde kullansın oğluşun

kizimin yatagi ve dolabi geldi, ne diyorlar türkiye de bilmiyorum ama hani alti cekmeceli, üstünde ise bebegi degistirme yeri var... Henüz kurmadim, bakalim, bu hafta sonu yaparmiyiz:))) artik yapsak diyorum da görsem ne bi:69::emir_bebek:leyim hazir olsa:)))

hayırlısı olsunnnn :1:

inşallah iyi çıkar sonuçların canım stres olma Allahın izniyle güzel sonuçlarla gelirsin

inşallah yüksek çıkmaz canım. stres yapma boşuna.

benimde 50 lik yüksek çıkmıştı 1 hafta sonra 100 lük yüklediler bu aradaki 1 hafta dikkat et yağlı ve şekerli şeyler yeme dedi, yemedim ama yinede 100 lükte yüksek çıktı
diyetisyene gönderdi diyetteyim şimdi

bende cok begendim, beyazi tercih etmis benim gibi:))) :69:

Sen de mi açık renk yaptırdın, güle güle iyi günlerde kullanın canım

çilek çok şik olmuş gerçekten allah güle güle kullanmayı nasip etisn
duvar kağıtlarına ve çöpten bacaklı bebeklerine bayıldım :nazar:

Ben de en çok o bebekleri sevdim :) hiçbir işe yaramayacak süs işte ama çok hoşuma gittiler :)

hiç bişey anlamadım benim baktıklarım bi altta yatak var bide üstte:)))))))

veeeeeeeeeee 100.000 koloni görüldüüüüüü... Yine enfeksiyon çıkmış bende nurtopu gibi antibyotik kullancam kesin yine. Pazartesi dr gidicem:(((((
çilek stres yapma şeker çıksa bile öykümü gözünün önüne al kadın neler kullanıyor.

al benden de o kadar.
30 nisanda badana yapılacak ki ben 1 mayısta izine çıkıyorum herşeyi yıkapakla anca yetiştiririm herhalde.. Mayıs sonuna..

hayırlısı olsunnnn :1:

Haydaaaaaa, çok geçmiş olsun Ege... Olsun ilacı kullanırsın en kısa sürede geçer inşallah..
Ya ben bi yarını atlatsam, sabırsızlık var bende, çıkacak mı çıkmayacak mı stres yapıyorum. Kesinleşsin takmam kafama diyetimi yaparım dikkat ederim napiyim :(

inşallah yüksek çıkmaz canım. stres yapma boşuna.

Sağol Bircecimmmm inşallah...

benimde 50 lik yüksek çıkmıştı 1 hafta sonra 100 lük yüklediler bu aradaki 1 hafta dikkat et yağlı ve şekerli şeyler yeme dedi, yemedim ama yinede 100 lükte yüksek çıktı
diyetisyene gönderdi diyetteyim şimdi

Haydaaaaaaa şapşal doktor bana hiiiç söylemedi bunu :14::14:
son 2 güne kadar o kadar ağır yemekler yedim kiiiiiiii
bi tek dünden beri dikkat ediyorummm

tabii dua ederiz ama sende stres yapma. iyi düşün iyi olsun inşallah

al benden de o kadar.

canım internetten baktım ama göremedim evde bu akşama bakayım yarın söyleyeyim bulamadım netten ama 270 küsur liraydı

Kizlar utanarak bir sorum olacakti sizlere:77:
Gebelikte cinsellik hakkinda ne düsünüyorsunuz, bir sakincasi varmi diye biraz arastirdim, insan tedirgin oluyor... biz ne zamandir yapmiyoruz.. devam edenler varmi..:17:

Back
X