• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar Merhaba,
Bu sabah uyaninca agladim. kendimi 200 yasinda gibi hissediyorum dedim. Esim de uzuldu. Son 2-3 gune kadar tum hamileligim cok rahat gecti, cok sukur. tabi kas agrilari, kasilmalar disinda. Ama artik kendimi cok agir, halsiz hissediyorum. yere egilmek bile bir iskence oldu. ayni durumda miyiz?

aynı durumdayızz.. yanlız değilsin :42::42:

pardon acmasaydim keske...aman karismasin... sadece merak iste...

Takılıyorum canım ben yaa, aç ne olacak, anlatacak bişey yok zatennn :1:

al bi daha gül.. suratına kapattım ya manyak herif .. aradım sen niye benim arkamdan aramıyorsu diye bi fırça çekim dershane kalabalıkmışda. vs vs vs.. verirmişim dogumdan sonra pis herif dövesim geldi :84::84:

:60::60:

Kizlar Merhaba,
Bu sabah uyaninca agladim. kendimi 200 yasinda gibi hissediyorum dedim. Esim de uzuldu. Son 2-3 gune kadar tum hamileligim cok rahat gecti, cok sukur. tabi kas agrilari, kasilmalar disinda. Ama artik kendimi cok agir, halsiz hissediyorum. yere egilmek bile bir iskence oldu. ayni durumda miyiz?

Ben de aynı durum var, bugün farkettim ki elim belimde yürüyorum , çok gülerdim öyle yürüyen hamilelere meğer haklılarmışşş :(

çok güzel ben unuttum onu 29 haftadayım bişey olur mu acaba
uffffffff bu hamilelik akıl bırakmadı bende
negatif mi çıktı senin

Ya inanmayacaksiniz ama, UNUTTUGUM icin son kontrolumun tarihini gecirmisim.Oyle ihmalkar bir insan da olmadim hayatim boyunca ancak nasil oldu anlamadim. Bana daha yeni gitmisim gibi geliyordu. Meger 15 gun gecmis bile beklenen tarihten. Simdi ne olacak. Yarin hemen gidip su testleri falan yaptirayim. Korktum.

kizlar merhaba,
bu sabah uyaninca agladim. Kendimi 200 yasinda gibi hissediyorum dedim. Esim de uzuldu. Son 2-3 gune kadar tum hamileligim cok rahat gecti, cok sukur. Tabi kas agrilari, kasilmalar disinda. Ama artik kendimi cok agir, halsiz hissediyorum. Yere egilmek bile bir iskence oldu. Ayni durumda miyiz?

aynıyız tabiki. Buraya takıl sen motive oluyoruz . Bende dün akşam ağladım sonrada rahatladım.. Yatamıyorum oturamıyorum sırtım ağrıyor evde bakıma ihtiyacı olan küçük bir çocuğum daha var. Ve okula gidiyor .........

Kizlar Merhaba,

genelde aynı durumdayız. çoğumuz yani. en zor döneme girdik. ama azkaldı artık.bide psikolojimizde karışık ondanda böyle hissediyor olabiliriz.

of yaaa:43: bilmiyorum işte sonradan tekrarladımı ama ben kendi kendime şüpheleniyorum çok aşırı bi akıntı yok ama içim rahat diil.
18 nisana randevumuz o zaman deyim artık
bak bide şu var bebeğin gelişiminde bi sorun yok hatta baya önde gidiyo
acaba enfeksiyon yokmu
amaaaaaaaan kafayı yicem en iisi 18 inde sormak

canım Allah korusun, bebeğin gelişimi sadece kilosu değil
O yüzden sen sor için rahat etsin

çok güzel ben unuttum onu 29 haftadayım bişey olur mu acaba
uffffffff bu hamilelik akıl bırakmadı bende
negatif mi çıktı senin

negatif çıktı. iğneyi devlet hastanesinde yaptırmıştım, testi de hastanenin doktoru istedi. sonuç çıkınca adama diyorum bu test ne testi, eşinizin kan grubu diyor salak adam:1: ama o benim kan sonucum dedim mal mal baktı yüzüme. kendi doktoruma sordum sonra negatif çıkması gerekiyor zaten dedi açıkladı da ne olduğunu kafam basmadı nedense o teste:26: sen de bu hafta yaptır hemen.

aynennn 100.000 bakteri:))))))))))))
ne diyim artık bilmiyorum. Pazartesi gidicem bakalım yine ampisina verir. Off offffffff bu ayyda içeyimde mayısta evdeyim zaten temiz tutarım ıslak kalmaz..

Sen nasılsın

canım yaa senin ihmalinden kaynaklandığını zannetmiyorum. dikkat etsen de bünye yapıyor.
oluyor işte, sıkma canını.

ben bunaldım işler yine coştu.
hava kasvetli bir yandan.
idare ediyorum işte.

Kizlar Merhaba,

aynen her hareket bir eziyet oldu artık
yatak bile batıyor

eşim aradı, erken çıkmış, piknik yapalım dedi. ne yemek yapsam diye düşünüyordum nasıl iyi oldu:)) hadi görüşürüz kızlar...

of yaaa:43: Bilmiyorum işte sonradan tekrarladımı ama ben kendi kendime şüpheleniyorum çok aşırı bi akıntı yok ama içim rahat diil.
18 nisana randevumuz o zaman deyim artık
bak bide şu var bebeğin gelişiminde bi sorun yok hatta baya önde gidiyo
acaba enfeksiyon yokmu
amaaaaaaaan kafayı yicem en iisi 18 inde sormak

bak cnm bebeğin gelişimi erken doğumla alakalı erken doğarsa dolayısı ile gelişmez:)))
koyu akıntın varmı kaşıntı çok nadir. Benim akıntım var sürekli bi ara geçti yine başladı ve kıvamı koyu yoğurt gibi

aynıyız tabiki. Buraya takıl sen motive oluyoruz . Bende dün akşam ağladım sonrada rahatladım.. Yatamıyorum oturamıyorum sırtım ağrıyor evde bakıma ihtiyacı olan küçük bir çocuğum daha var. Ve okula gidiyor .........

Ayy Allah bagislasin canim. Bir cocuk daha olunca sorumluluk daha fazla tabi..Kolay gelsin. Benim ilk bebek.

ayyy fatma duymasın piknik sayıklıyordu.. Ne güzel benim içinde ye kız

nasılda biliyorsun beni yaaa :59::59::59: 23 nisanda hilminin büyük ihtimalle dershanesi yokmuş hava güzel olursa piknik yapabilirmişizz.... ufffffffffff

Kizlar Merhaba,

beni tarif ettin sanki :1:
bazen oturamıyorum bile kızım sıkıştırıyor. az önce yarım saat kadar ayakta çalışmak zorunda kaldım.

canım yaa senin ihmalinden kaynaklandığını zannetmiyorum. Dikkat etsen de bünye yapıyor.
Oluyor işte, sıkma canını.

Ben bunaldım işler yine coştu.
Hava kasvetli bir yandan.
Idare ediyorum işte.
ya sende eşimi görüyrum. Adam eve erken gelince de bilgisayarda biişeyler yapıyor. Hiç dinlenmiyor. Mesain varmı bugunde.

ayy allah bagislasin canim. Bir cocuk daha olunca sorumluluk daha fazla tabi..kolay gelsin. Benim ilk bebek.
sağol cnm allah hepimizinkini bağışlasın inşallahhhhh.....
Bide biz çalışıyoruz ya bütün gün karnım sıkışıyor sik oturunca sırtım ağrıyor. öyle böyle geçecek işte..

Back
X