• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Canım doktorunda dedigi gibi herşey normal keseden sonra beta bakılmasına gerek yoktur. Ayrıca sağlık ocagı ile hastane labaratuvarları farklı oldugu için değerler arası artış anlaşılamaz. Hayırlı olsun ♥️kalp atışınıda sağlıkla duyarsınız inş. Ne zamana çagırdılar
doktorumla iletişime geçme şansım oldu bizzat şunu yazmış
“kanama ağrı yok ise bekleyelim kuzum
aceleye gerek yok
farkı lab larda farklı sonuçlar çıkabiliyor, bir de keseyi gördükten sonra artık kan takibi değil de ultrason takibi daha doğru”
Demiş kendisi yani cuma gününe kadar bekleyeceğim, size de tekrar teşekkür ederim 💝

Kızlar az önce lavaboda pembe bi akıntı geldi normal mi sizce oldu mu sizde hiç 6 haftalık keseyi görmüştük

Merhaba arkadaşlar pazartesi keseyi görmüştüm doktor kalp atışı için 5 kasıma çağırmıştı dün kahverengi leke gelmişti bugün özel doktora gittim önemli bişey yok dedi kalp atsinida duydum çok şükür bu lekelenme kirmiza ya donmedigi sürece sıkıntı yok dedi
Bende az önce lavaboda pembe akıntı gördüm keseyi görmüştük kalp atışı için 10 gün sonra demişti daha 4 gün var kontrole normal mi sence

Merhaba arkadaşlar pazartesi keseyi görmüştüm doktor kalp atışı için 5 kasıma çağırmıştı dün kahverengi leke gelmişti bugün özel doktora gittim önemli bişey yok dedi kalp atsinida duydum çok şükür bu lekelenme kirmiza ya donmedigi sürece sıkıntı yok dedi
Sizden haber bekliyordum çok sevindim bir sorun olmadığına inşAllah bir daha olmaz sağlıkla afiyetle kucağınıza alırsınız

Back
X