• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amannn herkes sen ben gibi değil işte, herkes aynı düşünceli beyne sahip değil, algı meselesi... millet keyfine baktı, ben yorulduğumla kaldım ::(

biri...hemde ikicanlı biri üzülüp yorulurken,
nası keyfe baklır bende onu anlamıyorum...

aman sakın dur, daha erken, az daha dursun karnında cadı kızın :61:

bencede:))) badede 2 ay ilaçlarla durdurmuştuk doğum sancılarını

maşşallah doğum tarihi bile hazır heyecan hat safada:)

evet canım aslında normalde 31 mayıs 1 haziran gibiydi normal doğumum ama benyolda filan doğururum diye korktum şırnak idildede doktor bulamadım bebeğimin gelişimide 2 hafta önden gittiğinden doktorumuz 20 mayısta epidural sezeryan yapcak senin bebişin kaç haftalık[/QUOTE]

Maashallah, tarihiniz hayirli olsunn. Cok heyecan vericii. :emir_bebek:

Ah canim, Rabbim ecrini versin inshallah. Bedeninin sadakasi olsun yaptigin hizmetler, ancak bundan sonra artik ustu kapali mesajlar mi verirsin, ne yaparsin.. Lutfen misafiri kesmeye bak bir sureligine..biliyorum zor. Belki bu konuda annen veya esin yardimci olabilir..
amin canım. valla bu defa aklım başıma geldi, o kadar çabuk yoruluyorum ki anlatamam. artık misaifr kabul edemiycem, bişekilde de ifade ederim artık ne yapayım... neyse canlarım hepinize iyi akşamlar, Allah a emanet olun...

amin canım. valla bu defa aklım başıma geldi, o kadar çabuk yoruluyorum ki anlatamam. artık misaifr kabul edemiycem, bişekilde de ifade ederim artık ne yapayım... neyse canlarım hepinize iyi akşamlar, Allah a emanet olun...

Anlatmana gerek yok ki, biz de ayni durumdayiz zaten:)
Canim benim, Dinlen guzelce. Iyi geceler. Allah rahatlik versin.:nazar:

evet sevibade epidural sezeryan olucak

hayırlısı olsun, ne güzel mayısın sonuna doğru kurtulacaksın ne güzel:)))
walla doğuranlara imrenmeye başladım,
rabbim kolaylığını versin hepimize

güle güle canım git dinlen:3:

erken değilmi canımcım hoş sen 33. haftandasın ben daha 30 un içindeyim hafta olarak ilerde olanları gördükçe üzülüyorum bebişime geç kavuşacam diye :) siirti düşünüyodum ama ordaki doktorların hepsi sinir ya daha doğru dürüst doktor bulamadım biliyomusun :( batman buraya ne kadar uzak canım doktorun kim iyi bi doktormu bende mi batmana gitsem ? benim normal olacagı için sancıyla yetişemem diye korkuyorum ya yoksa mardin yada batman düşünürdüm yakınsa yine orda yapabilirim aslında siirtteki doktor ve hastaneleri hiç begenmedim çünkü çok kafama takılıyo napcam diye :59: inşallah iyi bi doktor bulabilirim bende :26: maaşın kesilmemesine sevindim ya masraf çok yanarız yoksa :1:[/QUOTE]

canım idile batman arası yaklaşık 2 ile2,5 saat arası sürüyo güçlükonakla idil ARASI EŞİM 1 SAAT DEDİ YANİ sana en az 3 saat sürer batman bende yolda doğururum diye çok korkuyom o nedenle 38. haftam biticek epidural sezeyan olucam doktorumdan memnunum ya çok ilgili batman alman hastanesi özgür özkul aklında bulunsun bizde eşimin okulundaki öğretmenin ablası gidiyomuş onun önerisiyle gittim buralarda doktor bulmak çok zor sanırım senin bulunduğun yere siirt yakın bide mardini düşünme bence orada benim görev yerim çok araştırdım doktor ama kimse bi tavsiyede bulunmadı bi özel hastane vardı gitcektim oraya sakın gitme bebek ölümleri çok oluyo dediler korktum o nedenle ben batmana karar verdim

yakomaz canım yakınız senle ben müdüre sordum kesinti olmıcak aynen alıcaksınız maaşınızı dedi sonrada geri ödeme yapmayız eşimin okulunda doğum yapan sözleşmeli öğretmenler maaşlarını aldılar sonrada geri ödeme yapmadılar bizde ödemeyizzz yaaa maaşa güvenip bir sürü alışveriş yaptık yaa bu arada doğumu nerde yapcan ben batman alman hastanesinde yapıcam hemde mayıs 20 de epidural yapcam mayıs annesi olcam az kaldııı yaaa

erken değilmi canımcım hoş sen 33. haftandasın ben daha 30 un içindeyim hafta olarak ilerde olanları gördükçe üzülüyorum bebişime geç kavuşacam diye :) siirti düşünüyodum ama ordaki doktorların hepsi sinir ya daha doğru dürüst doktor bulamadım biliyomusun :( batman buraya ne kadar uzak canım doktorun kim iyi bi doktormu bende mi batmana gitsem ? benim normal olacagı için sancıyla yetişemem diye korkuyorum ya yoksa mardin yada batman düşünürdüm yakınsa yine orda yapabilirim aslında siirtteki doktor ve hastaneleri hiç begenmedim çünkü çok kafama takılıyo napcam diye :59: inşallah iyi bi doktor bulabilirim bende :26: maaşın kesilmemesine sevindim ya masraf çok yanarız yoksa :1:[/QUOTE]

senle aynı durumdayız cnm bende adıyamandayım ama hala burda mı dogum yapsam bilmıorum hos daha tayınci oldugumuz bile belli deil tayın olursa burda olmıcak ama olmazsa burda mı yapsam urfaya mı gitsem bilemedim:26:burda herkesten sezeryan duyuyorum sanki zora gelemeyıp sezzeryana almıslar gibi..bide sancı cekılen yerde dogum yaptırılıo bi perde arkasında gecen acile gittk dogum yaptılan yere grdım yanlişlıkla piskolojim allak bullak oldu walla korkuorum:5:

mervee çok hesaplı almışsın gerçekten. toparlayıcı dediğin korse mi???

canım şimdi eklicem bakarsın... korse değil bildiğin südyen ama dar gibi bak dur ekliyim de gör bebek eşyalarıyla eklicem uzun sürebilir... atlet südyen vs. onu ablamın binasında iççamaşırı satan kadından aldım 50 tl tuttu... 2 emzirme 2 toparlayıcı... atleti ablam almış...

erken değilmi canımcım hoş sen 33. haftandasın ben daha 30 un içindeyim hafta olarak ilerde olanları gördükçe üzülüyorum bebişime geç kavuşacam diye :) siirti düşünüyodum ama ordaki doktorların hepsi sinir ya daha doğru dürüst doktor bulamadım biliyomusun :( batman buraya ne kadar uzak canım doktorun kim iyi bi doktormu bende mi batmana gitsem ? benim normal olacagı için sancıyla yetişemem diye korkuyorum ya yoksa mardin yada batman düşünürdüm yakınsa yine orda yapabilirim aslında siirtteki doktor ve hastaneleri hiç begenmedim çünkü çok kafama takılıyo napcam diye :59: inşallah iyi bi doktor bulabilirim bende :26: maaşın kesilmemesine sevindim ya masraf çok yanarız yoksa :1:

canım idile batman arası yaklaşık 2 ile2,5 saat arası sürüyo güçlükonakla idil ARASI EŞİM 1 SAAT DEDİ YANİ sana en az 3 saat sürer batman bende yolda doğururum diye çok korkuyom o nedenle 38. haftam biticek epidural sezeyan olucam doktorumdan memnunum ya çok ilgili batman alman hastanesi özgür özkul aklında bulunsun bizde eşimin okulundaki öğretmenin ablası gidiyomuş onun önerisiyle gittim buralarda doktor bulmak çok zor sanırım senin bulunduğun yere siirt yakın bide mardini düşünme bence orada benim görev yerim çok araştırdım doktor ama kimse bi tavsiyede bulunmadı bi özel hastane vardı gitcektim oraya sakın gitme bebek ölümleri çok oluyo dediler korktum o nedenle ben batmana karar verdim[/QUOTE]
ay Allah korusun bebek ölümleri mi :53: iyi yapmışsın o zaman canım, batman bana uzakmış ya yolda doğururum vallahi orda karar kılarsam :( ama kontrol için gidebilirim siirtteki asık suratlı hemen gönderme derdinde olan doktorlardan sıkıldım doğumu onlardan birinde yapacak olmakta can sıkıcı :59: burası siirte bi saat 45 dk. canım çok yakın değil ama en yakın özel hastane orda oldugundan mecburen gidiyorum bende arkadaş bi doktor önerdi doğum raporunu almaya gittiğimde kontrole gidecem aynı zamanda inşallah o iyi çıkar yoksa napıcam bende bilmiyorum :26:
bu arada kızımın ismini asya beril vercez sizce nasıllll :49:
bence çok hoş isimler ben İremsu diyorum babası su yu begenemedi bi türlü İrem olsun diyo bakalım ya İremsu yada İrem olacak bizimkide :))
erken değilmi canımcım hoş sen 33. haftandasın ben daha 30 un içindeyim hafta olarak ilerde olanları gördükçe üzülüyorum bebişime geç kavuşacam diye :) siirti düşünüyodum ama ordaki doktorların hepsi sinir ya daha doğru dürüst doktor bulamadım biliyomusun :( batman buraya ne kadar uzak canım doktorun kim iyi bi doktormu bende mi batmana gitsem ? benim normal olacagı için sancıyla yetişemem diye korkuyorum ya yoksa mardin yada batman düşünürdüm yakınsa yine orda yapabilirim aslında siirtteki doktor ve hastaneleri hiç begenmedim çünkü çok kafama takılıyo napcam diye :59: inşallah iyi bi doktor bulabilirim bende :26: maaşın kesilmemesine sevindim ya masraf çok yanarız yoksa :1:

senle aynı durumdayız cnm bende adıyamandayım ama hala burda mı dogum yapsam bilmıorum hos daha tayınci oldugumuz bile belli deil tayın olursa burda olmıcak ama olmazsa burda mı yapsam urfaya mı gitsem bilemedim:26:burda herkesten sezeryan duyuyorum sanki zora gelemeyıp sezzeryana almıslar gibi..bide sancı cekılen yerde dogum yaptırılıo bi perde arkasında gecen acile gittk dogum yaptılan yere grdım yanlişlıkla piskolojim allak bullak oldu walla korkuorum:5:[/QUOTE]

ayy ne zor değilmi son haftalar yaklaşıyoruz biz hala nerde doğum yapacagımızı bilmiyoruz :( neyse bebekler sağ salim doğsunda elbet doğru düzgün bi yer bulacaz bizde sende araştır canım urfa büyük vardır orda iyi doktorlar özel hastaneler devleti düşünme bence gördüğün hastane devlet hastanesiydi sanırım insanın psikolojisi bozulur orda ben muayeneye bile gidemiyorum koyun gibi 5 kişiyi birden alıyolar içeriye şikayetlerini herkesin önünde anlatıyosun dahası herkes içerdeyken perde arkasında muayene ediyor doktor ve meraklı kadınların hepsi perde arkasında ne yapıldıgı ile ilgili yorumlar yapıyor :63: saatlerce beklediğin sıra çektiğin çilede çabası , doğumu düşünemiyorum her devlet hastanesi aynı olmaz tabi ama ben iyi şeyler duymadım devletteki doğumlar ve hemşirelerin davranışlarıyla ilgili sende mecbur değilsen özel düşün derim hele küçük yerlerde daha kötü oluyo devlet hastaneleri :37:

Son düzenleme:
ewet cnm orası dewlet hastanesiydi mecbur oldugumuz içn gittik cunku burda sadece orasının acili war benm gittigim ozelde kadın dogumcu yok acile gidemıorum o yusden..zaten sadece o ozel hastane war baska yok..sadece muayeneye gidiorum ozele..ozel hastane temiz allahtan doktor da ii ama ole aman aman deil yani..yinede orda dogum yapanlara bi sorcam memnunlar mı ona gore orda da olabilir dogum..yinede kararszım bilmıorum bazıları ozelde dogurma dewllette dogur dıo ama dewlet hastanesi hosuma gitmıo hijyen bakımından f,lan..ya ona bende s,nir oluorum burdada bole insan şikayetlerini anlatmaya utanıo herkesın içnde kac kişi muayeneye girio..bikac kez dewlete gittim gordum neseki ozelde ole deil..cok zor walla allh yardımcızmız olsun bebeşlerimz saglıklı dogsun da napalım..

mrh birce mardin ömerli yibodaydım alışmıştım yeni doğum iznine ayrıldım şimdi eşimin yanındayım şırnak idilde 2 aydır giremiyodum ömerlide internetim yoktu geçmişlere bakıyodum bende kim ne yapmış diye beni hatırlamana sevindim herkes beni unutmuştur diyodum sen nasılsın doğum iznine çıktınmı

tel.le konuşuyordum, yazana kadar çıkmışsın:)) merak ediyordum ben seni. nete girebilseyin görüşürdük mardinde. bu arada doğum tarihim falan belli olmuş, az kalmış. çok heyecanlı ya... ben de diyarbakır alman hastanesinde yapacağım doğumu.

ewet cnm orası dewlet hastanesiydi mecbur oldugumuz içn gittik cunku burda sadece orasının acili war benm gittigim ozelde kadın dogumcu yok acile gidemıorum o yusden..zaten sadece o ozel hastane war baska yok..sadece muayeneye gidiorum ozele..ozel hastane temiz allahtan doktor da ii ama ole aman aman deil yani..yinede orda dogum yapanlara bi sorcam memnunlar mı ona gore orda da olabilir dogum..yinede kararszım bilmıorum bazıları ozelde dogurma dewllette dogur dıo ama dewlet hastanesi hosuma gitmıo hijyen bakımından f,lan..ya ona bende s,nir oluorum burdada bole insan şikayetlerini anlatmaya utanıo herkesın içnde kac kişi muayeneye girio..bikac kez dewlete gittim gordum neseki ozelde ole deil..cok zor walla allh yardımcızmız olsun bebeşlerimz saglıklı dogsun da napalım..

merhaba. doğudaki tayinciler çoğalıyor topikte:))) öğretmen misin sen de??

Back
X