• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Akillica davranmissin. Seninkiler de hayirli olsun canim. saglikli mutlu gunlerde giysinler inshallah hepimizin bebisleri..

sen de güle oynaya giydir öyküne canım... :) dün hep zaten nedense aklımdan geçtin kız bebeklerinin giysiylerine bakarken :)) içten içe andım seni yani... :)

Sağolun kızlar...
Ya sorma, bende öyleyim...Kıyafet bakarken flan ne bileyim hepiniz aklıma geliyorsunuz...
Merve sen özellikle tuvaletim geldiğinde aklıma geliyorsun, bi tebessüm oluyor yüzümde....
Herkese o kadar alıştık ki, kendimize istediklerimizin aynılarını istiyoruz birbirimiz için...

Gecmis olsun, endiselenme canim. Sanirim annen dogru soylemis. Cunku devami olmamis hamdolsun. Bir de sut kanallarinin yapisina aykiri kan gelmesi teknik olarak.
Bence de cilt catlagindandir. nemli tut gogus uclarini kremlerle, denedigin gibi. Korkma canim.

bende çatlaktır diye düşündüm ondan sonra göğüs ucum inanılmaz büyüdü çünkü iç çamaşırı takmama rağmen dışardan belli oluyor... bakalım beklemedeyim canım olmazsa doktoru arıcam zaten...

kızlar ya ben size bişey sorucam dün iç çamaşırıma sağ göğsümden bir kaç damla kan akmış... çok tedirgin oldum anneme söyledim korkma çatlak vardır ondan damlamıştır dedi... krem var bende göğüs çatlakları için ondan sür dedi sürdüm şuan için bişi yok, başınıza böyle bi olay gelen var mı?
çatlaktandır annenin deiği gibi bence de ama dr a gidince bi danış bence kötü bişey yok huzursuz olma
doğru söylüyosun ama doğum videosu izlemiyorum da okuduklarım etkiliyo beni bide 7 bitmek üzere Allah korusun doğsa pramatüre olacak kıyamıyorum yavruma her gün konuşuyorum annem 6 hafta daha kal orda iyice büyü diye valla kendimden çok seviyorum onu canım oğlum benim bak ağlıyorum gene
oyyy kıyamam arkadaşım yaaAllah korusun aklına kötü düşünceler getirme lütfen evrene olumsuz mesajlar gönderme:))))))))oyy sevilmez mi onlar anneleri kurban olsun onlara
Valla diyecektim bodrumu da, senin güzel haberinin üzerine tadımız kaçmasın diye demedim..Ben de hep dua ediyorum, inşallah güzel sonuçlar çıkacak...Öyle olmasını istiyorum...
Benimki de hep midemi tekmeliyor..Perşembe doktordaydım bende 1770 gr. olmuş zilli.Kudurup duruyordu, doktorum tekmeleri çok aşırı belli diyor her seferinde..Çok tekmeliyor ama benim çok hoşuma gidiyor..İnşallah hepsi de sağlıkla sıhhatle vaktinde gelecekler kuzularımızın..
tepiklerini sevsinler zillinin maşallah seninkine de koca kız olmuş:nazar::nazar:tekmelesin tekmelesin hamilleğin en güzel duygusu tekmeler özleriz valla bu tekmeleri bizz

ben namaza gidiyorum vakti geçirmeyeyim kızlar byyy
Allah kabul etsin canım dua et bolcana...
Sağolun kızlar...
Ya sorma, bende öyleyim...Kıyafet bakarken flan ne bileyim hepiniz aklıma geliyorsunuz...
Merve sen özellikle tuvaletim geldiğinde aklıma geliyorsun, bi tebessüm oluyor yüzümde....
Herkese o kadar alıştık ki, kendimize istediklerimizin aynılarını istiyoruz birbirimiz için...

ayy kuzum benim sağol, hatırlaman yeter sebep ne olursa olsun... hapşurmadan önce randumanımı alıyorum eşim diyo aha bi hapşırık daha geliyor demesi bitmeden ben hapşuu :9: o zamanlar bişi olmuyo ama aniden gelen hapşuruklarda malesef yapabileceğim bişi yok :37::9:

ya bilmiyorum ki kuzu bekliyim biraz daha krem sürdüm şuan bişi yok ama korktum yani, acaba göğsümü mü sıkıştırdım diyrm uyurken falan... benimkiler baya büyüdü çünkü, anam yatarken ama göğsüm ezilmesin aman karnım ezilmesin düzgün yatamıyorum ki:50: bakalım ped koydum şimdi eğer bi daha gelirse arıcam zaten... annem rahatlattı ama beni... bekliyorum gece bile kalktığımda baktım bişi yoktu...

Ya damarlar falan açılıyo ya, ondan olmştur..Büyükler bilirler gnelde..Hem bi daha da gelmemiş bak.İnşallah gelmez..Glirse ararsın hemen doktoru...Çok büyümüş, ondan olmuştur...Benimkinin de uçları resmen siyah oldu, kapkara...Ne kadar değişiyor vücutlarımız, bebişlere hazırlanmak için..

selam herkese...mervecim ben tefriciye duasını okudum haber vermek istedim ...allah dualarımızı kabul etsin...
amin canım sağol Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık... tefriciye denilmişken cuma son arkadaşlar okumayan varsa cumaya kadar hatta perş akşamına kadar bitisin çünkü cuma öğlen duasını yapıcam...
çatlaktandır annenin deiği gibi bence de ama dr a gidince bi danış bence kötü bişey yok huzursuz olma

inşallah canım :59:

ben namaza gidiyorum vakti geçirmeyeyim kızlar byyy

allah kabul etsin..

selam herkese...mervecim ben tefriciye duasını okudum haber vermek istedim ...allah dualarımızı kabul etsin...

Dualarımızı Allah kabul eder inşallah..Hepimiz sağlıkla sıhhatle doğururuz..

Arkadaslar ben de once namaza sorna da ogle uykusuna gidiyorum, icim gecti gozlerim kapaniyor.
Aksamustu gorusuruz inshallah.:71:

Allah kabl etsin canım..

Hahaha alemsin yaaaa canim benimm . dogru herseyi anliyorlarmis, ruya bile goruyorlarmis bu haftalarda artik. tehditi anlarlar tabiii hahahaha supersinnnnnnn:64:

anlarlar tabi...Kız bilmedikleri yok, benim kız saat gibi her sabah 6 da tekmeliyo beni...Sanki saati biliyo..Ben de her tekmesine bi yakıştırma yapmaya meyilliyim zaten...Herif kalk işe gitme vaktin, kızın haber veriyo diyorum, bi gülüşüyoruz eşimle..

Ya damarlar falan açılıyo ya, ondan olmştur..Büyükler bilirler gnelde..Hem bi daha da gelmemiş bak.İnşallah gelmez..Glirse ararsın hemen doktoru...Çok büyümüş, ondan olmuştur...Benimkinin de uçları resmen siyah oldu, kapkara...Ne kadar değişiyor vücutlarımız, bebişlere hazırlanmak için..
aynen siyah oluyorlar değişiyor vucud yaa hepsi bebek için benim aklım almıyor bazen, ufacık bi sıvıdan bi canlı oluşuyor, ne kadar büyük o Allah ya... onunla beraber göğüslerde süt kanalları açılıyor... zorlanmayalım diye ( ben buna yoruyorum ) kanama kesiliyor... Rahimin içinde bi bebek büyüyor... sen bişi yapmıyorsun bunların oluşumunu sağlayan , sağlamasına izin veren Allah... ne kadar büyük ne kadar... senin yapman gereken sadece kendine dikkat etmek... kendine dikkat ettiğinde bebeğinde sağ salim büyüyor içinde...
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakem iyisinizdir inş görüşmeyeli:64:

hoşgeldin canımm... iyiyiz sen?

Back
X