babam çağımızın hastalığına yakalandı adını yazmak istemiyorum burdaayağa kalkamıyor yatalak oldu çok üzülüyorum çok gözlerim dolu dolu şuan işyerindeyim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum için için ağlıyorum sürekli bebeğimin sevincini bile yaşayamıyorum doğru düzgün 4 sene sonra kavuştum oysaki meleğime.kızlar duaya ihtiyacım var ne olur babam için dua edermisiniz.
babam çağımızın hastalığına yakalandı adını yazmak istemiyorum burdaayağa kalkamıyor yatalak oldu çok üzülüyorum çok gözlerim dolu dolu şuan işyerindeyim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum için için ağlıyorum sürekli bebeğimin sevincini bile yaşayamıyorum doğru düzgün 4 sene sonra kavuştum oysaki meleğime.kızlar duaya ihtiyacım var ne olur babam için dua edermisiniz.
canım inşallah bir an önce iyileşir baban. eminim çk zordur, üzülmemek elde değil ama bebeğini de düşünme zorundasın. hem çok zor elde etmişsin, onu da düşünmek zorundasın...
canim rabbim sifasini versin babanin üzülme dua et bolbol hepimizin böyle dönemlerden geciyoruz malesef uzun ömürler versin ins hepsine buarada ggözünaydin canim bebegini düsün fazla üzülme eger yakinsan babanin yaninda ol onu gör rahatla biraz canim benimbabam çağımızın hastalığına yakalandı adını yazmak istemiyorum burdaayağa kalkamıyor yatalak oldu çok üzülüyorum çok gözlerim dolu dolu şuan işyerindeyim ağlamak istiyorum ağlayamıyorum için için ağlıyorum sürekli bebeğimin sevincini bile yaşayamıyorum doğru düzgün 4 sene sonra kavuştum oysaki meleğime.kızlar duaya ihtiyacım var ne olur babam için dua edermisiniz.
merhaba kızlar, ben geldim.
doktora gittim bebişimin kesesi büyümüş çokşükür. 5 haftalık görünüyor dedi, normalde 6 haftalık olması lazım demek ki geç döllenme. ancak rahim içinde kanlı yerler gördü, istirahat vercem dedi, ben zaten bu hafta rapor almıştım dedim iyi yapmışsın dedi, 1 hafta daha raporluyum. haftasonu tiyatro yok, bayramda memlekete gitmek de yok. yatıp dinlenicekmişim. haftaya kontrol var tekrar..işte böyle kızlar..
eşlerinizi çok önemsemeyin yani susmalarını çok önemsemeyin. erkekler ah canıımm kıyamaaamm demezler. yani öyle diyenini duymadım. bulantılar için kraker faan tavsiye ediyolar deniyor musunuz?
ayy canlarim güzel haberlerle gelmisler gözünüzaydin hep böyle devam etsin ins kendinize dikkat edinKizlar keseyi bebisimi kalp atslarini hepsini gordum. 1'5 aylik olmus test verdi 5 tane 65 tl tuttu30 da muayine sabah sabah 95 tl bayldm
yemekten geldim bide yoğurt vardı off uykum geldi ya
merhaba bende varım güzel anneler...
arkadaşlar bu 2li testlere falan ne zaman yani kaqçıncı haftada başlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?