• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişin hepsini okudum yemek yaptım fırına verdim elektik kesildi diye sohbetten geri kaldım :37: neyse topluca yazayım bende
bebek maşallah göbüşüne görmüştüm ben zaten göbüş topiğinde benimkide o kadar var :1: kuzu senin göbüş 9 aylık gibi maşallahı var kızzz bekliyodum ben senden zaten ilk aylarda bile kendini göstermişti Öykümüz :69: escool Mervenesli maşallah sizinde göbüşlere:nazar:
Öyküm bebeğine erkenden kavuşacaksın ne güzel benim ta 23 haziranda doğum ya en geç benmi doğurcam ne :37: kıskanıyorum vallahi erkenden kavuşacakları görünce s_o_b unda doğumu belli olmuştu 20 mayısmış bizim topiğin yarısı mayıs annesi olacak heralde :1:
hasret alıntı yapamadım ama aklıma takıldı ya ben eylülde tekrar çalışmaya başlıycam mecburen süt sağma yoluyla bebişi besliycem şu elektrikli süt pompalarından almayı düşünüyodum bi süre sonra süt kesiliyo demişsin ya onu engellemenin bi yolu yokmu ki :( kesilmesin ya anne sütünün yerini hiçbşy tutmuyo

ayy platinnn hiç söyleme ya keşke bende Tarsusa gidebilsem gezmedik yer bırakmazdım ne iyi olurdu

ben napim kız dağ başındayım şükret haline burda eşşek ineklerden başka bişy yok :37: hemen zaman geçsin bebiş doğsun eski formuma kavuşayım Mersine gidip gezip tozayım istiyorummm :17:

benim göbeğimi görmedin heralde :63::63::63::63: hepsinden önce ben ekledim kıskançlar benden sonra eklediler :63:

geçmişin hepsini okudum yemek yaptım fırına verdim elektik kesildi diye sohbetten geri kaldım :37: neyse topluca yazayım bende
bebek maşallah göbüşüne görmüştüm ben zaten göbüş topiğinde benimkide o kadar var :1: kuzu senin göbüş 9 aylık gibi maşallahı var kızzz bekliyodum ben senden zaten ilk aylarda bile kendini göstermişti Öykümüz :69: escool Mervenesli maşallah sizinde göbüşlere:nazar:
Öyküm bebeğine erkenden kavuşacaksın ne güzel benim ta 23 haziranda doğum ya en geç benmi doğurcam ne :37: kıskanıyorum vallahi erkenden kavuşacakları görünce s_o_b unda doğumu belli olmuştu 20 mayısmış bizim topiğin yarısı mayıs annesi olacak heralde :1:
hasret alıntı yapamadım ama aklıma takıldı ya ben eylülde tekrar çalışmaya başlıycam mecburen süt sağma yoluyla bebişi besliycem şu elektrikli süt pompalarından almayı düşünüyodum bi süre sonra süt kesiliyo demişsin ya onu engellemenin bi yolu yokmu ki :( kesilmesin ya anne sütünün yerini hiçbşy tutmuyo

sağol canım teşekkür ederim :21:

Zaten ben çok büyük beklemiyorum, anası 1.55 babası 1.70
Ee, ben erken doğmuşum kilom da 3 ün altındaymış...Çocuğun genlerinde kilolu doğmak yok yani..
Dediğin gibi öncelik sağlıklı sıhhatli olmaları...

Bence de canım ... Sağlık olsun..

delimavi fatma öyküm dilek hepinizin bebilerine maşalla süphanallah .:nazar::nazar:

Çok sağol canım benim.. hepimizin bebeklerine maşallah... İyi akşamlar kzılar ben kaçar... byeeee

merveeee bebişine aldıklarına nerden bakıcam ya linki kaybettimmm.. link yazsanıza bana tatlı annişleeer..:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bacım bırıncı sayfaya gıt orda lıste var lıstenın altında var zaten lınkler ordan tıkla gır cıcı bolumune

benim göbeğimi görmedin heralde :63::63::63::63: hepsinden önce ben ekledim kıskançlar benden sonra eklediler :63:

ay unurmuşmuyum seni yazmayı ben :)) gördüm kız ilk sen eklemişsin shakira popon dikkatimden kaçmadı fatma benden önce davranmış söylemiş :1: bende kıskandım çektim şimdi ekliycem göbüşümü :1:

herkese iyi akşamlar kızlarrr... blue hafta sonu eğitime gittin mi? göbeğinin resmini koyan, bebeğinden güzel haberler alan herkese maşallah bu arada hepsini gördüm ama cevap yazamadım, meşguldüm:(

Ben de yeniden geldim. Annemle babamla konustum. cok sukur iyiler. Sizden bahsettim anneme. Burada hep beraberiz dedim. hepimiz heyecanla bekliyoruz dedim:)

Back
X