• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok ya tek çocuk olmaz yaaa biz 3 kardeşiz olanlar ortada. Eşim taraf 12 kardeş ama sanırsın 2-3 kardeş gibi aralarındaki bağa hayran kalıyorum ben :31: Kolay dogum yaparsam yaparım valla 3-4 nolacak...

Sende sarıl bana noluurrr.. Iiki varınız zaten kimeye anlatamıyom burda çok dedikoducu bi yerde çalışıyorum .... Annemde gelsin istemiyorum aslında herşeye bi kurp bulur.. Gelmezde zaten gelmesinde istemiyoum

ben sana ölürüm yaaaaaa kıyamam ben sana.. Ne olur üzme kendini biz senin kardeşlerin gibi olamasakta onların yerine koy bizi. Bende burda kimseye anlatamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum iyi ki sizde varsınız.. Neler söylüyoruz birbirimize acıları sevinçleri paylaşıyoruz.

Manyak gibi seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:54::54::54:

Kızlar Günaydın....

Dün nst de üç kere kasılma çıktı doktor normal dedi şimdiden sonra dahada artacak paniklenme dedi aklınızda olsun paniklenmeyin doğum hazırlığı......

Alttan rahim ağzını muayene etti rahimim dikişe kadar açılmış yani ipi söksek çocuk kucağıma düşecek pat diye :)))))))))))))) hiç sorun değil dedi dayandığı yere kadar dayansın dikiş sağlam tutar dedi

Kuzeyimiz almış başını gitmiş 2.550 gr olmuş bian şok oldum sorunmuki diye doktor hiç sorun değil ana yapılı uzun baba uzun yapılı çocukta onlara benziyecek tabiki normal doğum yaptırmayacağım için hiç sorun değil dedi içim rahatladı ......

Sezaryan günümü sordum ben tansiyonun var dikişin patlayabilir keseden su gelebilir hazırlıklıyız anında gelicen alacağız ne kadar dursa okadar iyi ben 38 hedefliyorum (20 mayıs) ama her aherşey olabilir ,zaten bebek olmuş şimdi doğuracak kadar dedi:)))))

Artık her hafta gideceğim nst ye bağlanacağım .Kızlar havadisler böyle çok şükür şimdilik herşey yolunda darısı başınıza .....

anaaaammmm, bacım neyle besledin bu bebeği sen....
Maşallah..:nazar: :nazar: :nazar:Allah nazardan saklasın, ama kilo alsın demi annesi, erken doğabilir sonuçta, en az 3 kilo doğsun kuzum....
Ayyy, çok sevindim karakan, senin güzel haberlerini bekliyorduk...Kuzey de maşallah yani, harika haberler vermiş...Kuzucum yaaa....
Gel kız seni bizim doktora götüreyim, erkenden alır kuzeyiii, bu ne böyle çok kilolu diyee...:60:

Kızlar Günaydın....

Dün nst de üç kere kasılma çıktı doktor normal dedi şimdiden sonra dahada artacak paniklenme dedi aklınızda olsun paniklenmeyin doğum hazırlığı......

Alttan rahim ağzını muayene etti rahimim dikişe kadar açılmış yani ipi söksek çocuk kucağıma düşecek pat diye :)))))))))))))) hiç sorun değil dedi dayandığı yere kadar dayansın dikiş sağlam tutar dedi

Kuzeyimiz almış başını gitmiş 2.550 gr olmuş bian şok oldum sorunmuki diye doktor hiç sorun değil ana yapılı uzun baba uzun yapılı çocukta onlara benziyecek tabiki normal doğum yaptırmayacağım için hiç sorun değil dedi içim rahatladı ......

Sezaryan günümü sordum ben tansiyonun var dikişin patlayabilir keseden su gelebilir hazırlıklıyız anında gelicen alacağız ne kadar dursa okadar iyi ben 38 hedefliyorum (20 mayıs) ama her aherşey olabilir ,zaten bebek olmuş şimdi doğuracak kadar dedi:)))))

Artık her hafta gideceğim nst ye bağlanacağım .Kızlar havadisler böyle çok şükür şimdilik herşey yolunda darısı başınıza .....

canım bebeğin 2 hafta önceki kontrolde kaç kiloydu..

ben sana ölürüm yaaaaaa kıyamam ben sana.. Ne olur üzme kendini biz senin kardeşlerin gibi olamasakta onların yerine koy bizi. Bende burda kimseye anlatamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum iyi ki sizde varsınız.. Neler söylüyoruz birbirimize acıları sevinçleri paylaşıyoruz.

.............:48::48::48:.............

kızlar ben bugün evdeyim, azıcık ağrım vardı 2 gün rapor aldık işi şansa bırakmamak için, bugün giremeyebilirim, yarın da merak etmeyin..

yelkovan çok güzel haberler maşallah
karakan maşallahhhh kocaman yapmışsın kuzuyu
Fatmaaaaaaaaaa dünürümmmmmmmmmmmmmmm sıkma sen güzel , paşanın tekmelerini dinle
Fmgcim sen de neşelen
gerçi ben de pek neşeli değilim ama :)
off kelin merhemi olsa kafasına sürermiş

Ben de hepinizi deli danalar gibi seviyoooommmm uleyyynnn....

Sülümannlarım benim...

kızlar ben bugün evdeyim, azıcık ağrım vardı 2 gün rapor aldık işi şansa bırakmamak için, bugün giremeyebilirim, yarın da merak etmeyin..

Fatmaaaaaaaaaa dünürümmmmmmmmmmmmmmm sıkma sen güzel , paşanın tekmelerini dinle
Fmgcim sen de neşelen

Yat dinlen canım bol bol...Geçmiş olsun....

Fmgcim sen de neşelen

önemli bişeyin yok dimi tatlım?
güzelce dinlen bakalım.

Sülümannlarım benim...

heeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttt yavrum benim beeeeeee.......
ayyyy bu arada sülüman yolluyo hürremi eski saraya.

:54:

Hormonlardan kuzucum elimde değil. Ben adet olacağım zaman da böyle oluyorum.
Kuzucuğum iyi çok şükür hiç bir sıkıntım yok ama böyle oluyor işte.

Doydum de kendi kendine. Büyük bir bardak su iç ohhh. Bitti gitti. :49:
yaptım dediğini su içtim şiştim hakikatten:)))))))))))))))))

bilmiyomki egem inan psikolojim bozuldu doktora artık bişey yemicem dedim oda - güldü sen yemesende o seni yer bitirir dedi , çok kilolu olması iyi değil aslındada doktor gelişimi herşeyiyle uyumlu hiç sorun yok diyor

endişelenme cnm. Senin topiğe ilk geldiğin günü hatırladım sabah otobüste gelirken. (aklımda senin dr haberin vardı) demiştin ya yatmam lazım dikişlerimin tutması lazım nasıl vakit geçecek bize takıl geçer demiştik. Bak kuzey kocaman paşa olmuş. Teyzesi pipisini yesin onun...

bak muslukları açtıracan bana :31:

Fmgcim sen de neşelen
sana noluyo beee dinlen uyu kızzz.gelinime ii bak dağ gibi kaynanası var burda onun söle ona :D:D:D

Sülümannlarım benim...

:60::60: ıssırırım seni zati kız öykümü koyda bakalım bi :D:d

karakan resmi yokmu tontonunun

endişelenme cnm. Senin topiğe ilk geldiğin günü hatırladım sabah otobüste gelirken. (aklımda senin dr haberin vardı) demiştin ya yatmam lazım dikişlerimin tutması lazım nasıl vakit geçecek bize takıl geçer demiştik. Bak kuzey kocaman paşa olmuş. Teyzesi pipisini yesin onun...

Yeme kız, ilerde lazım olacak çocuğaaa....:1:

Yelkovan çok güzel haberler maşallah
fatmaaaaaaaaaa dünürümmmmmmmmmmmmmmm sıkma sen güzel , paşanın tekmelerini dinle
fmgcim sen de neşelen
amaninnnnnnnn sakın doğuruyum deme.
Kız ne oldu önemli bişey değil demi. Sen arada gir ben burdayım de bize. Hadi dinlen bolbol geçmiş olsun

hemen merak :1:
Kız ipek bizimkilerde olmuştur inşallah okadar.
hahaha hemen mukayese..
Ipekkkkkkkk karakanla mukayese etme moralin bozulur. :71:
önemli bişeyin yok dimi tatlım?

Güzelce dinlen bakalım.

Heeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttt yavrum benim beeeeeee.......
Ayyyy bu arada sülüman yolluyo hürremi eski saraya.

ohhhhhhhhh yollasın zaten sevmiyorum.. Bugunde ali kaptan var deli ediyor beni yaa gerizekalıııııııııııııııııııııı

yaptım dediğini su içtim şiştim hakikatten:)))))))))))))))))

işte olay bu kadar. yarasın kuzuma.

O cadı bulur bi yolunu ya gitmez, gitse de hemen dönmeyi bilir....
Ama bu sefer suçu yoktu yaa, haksız yere gidiyo hatun....

kesin bulur yolunu ama sülümana kızıyom bide adaletinden sual olmazmış.
araştırmadan emin olmadan hemen suçladı hatunu. :63:

Back
X