• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İşte profesör diye güveniyoruz da ne oluyor...
Boşver hiç aklına getirme, bak kuzey beye, maşallahı var..Aslan gibi oğlun olacak...Allah sağlık sıhhat, uzun ömür versin inşallah...Kuzey bey senin yüzünü güldürecek...Sen haftasını beklersen 4 ü bile geçecek kuzey bey maşallah...

İnşallah canım hepimizin yüzü gülecek doktor çok önemli ilgili olmalı bu doktorumdan allah razı olsun benden çok düşünüyor beni

kızlar bu da benim potpori
$KIZIM BÜYÜYOR.webp $kızım büyüyor 2.webp

inşallah ne güzel olacak.

Bırakmayalım birbirimizi.

Belirgin şekilde azaldı tekmeler. Arada dönüyor geriniyor okadar.
Tekmelemiyor artık sezin.

Allah gönlüne göre versin canım

yok yaa sezinden çok umutlu değilim iri olmayacak benim kızım. çıtı pıtı olacak :)
bakalım iple çekiyorum cumayı.

Demek 34 te bağlayacak bişey demedi çünkü tok gel falan diye.

Ben de hiç ayrılmak istemem kolay kurulmuyor arkadaşlıklar :)

girin nooolur.
Yazık olur sonra çok üzülürüm. :43:
ya ayrılmayız neden ayrılalım. Biz çok şey paylaştık herkes herşeyi biliyor burda..

göbeğinizdeki çizgi ne alemde
benimkisi boydan boya oldu yamuk biraz ama belirgin
dümdüz kahverengi.

ayyyyyyy çok tatlı yaa ben çekmedim hiç eylülde kameraya bile almıştım:))))))))))

maşallah sezin hanıma, sen ne güzel düzgün arka arkaya eklemişsin resimleri..benimkiler karman çorman oldu...

o mimar kızım nizami dir onların işleri
sen muhasebecisin evrak işler gibi yapmışsın.. Benim eşimde iş yaparken öyledir aama evde allah yarabbi annesine bolbol dua ediyorum valla nasıl bi çocuk yetiştirmiş diye.. Hiç bir işten anlamaz..
Bizim gelin anneme dediki allah razı olsun çok güzel çocuk yetiştirmişsiniz. Titiz düzenli temiz. Benimkide tam tersi halının altına atanlardan. Anası ne ki danası öyle olsun

Back
X