• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi yerde okumuştum göğüs ucu yaralarının esas nedeni sadece göğüs ucunu verdik mi yara olurmuş kahverengi yerle beraber verecekmişiz:76:

arkadaşalar bilginiz olsun diye söylüyorum 2 ay önce teyzemin kızı doğum yaptı kendısı başhemşiredir onlara gittiğimde bana dediği bebek doğar doğmaz bir kaşık şekerli su verip öyle emzirki bebekte sarılık olmasın dedi galiba sarılığın nedeni kan şekeri düşmesiymiş bebek doğduğunda bilginiz olsun sizde bi araştırın isternesiz :64:

Annemden duymuştum bu söylediğini ama şimdi sadece anne sütü verin diyorlar bol bol emzirin diyorlar neye inanacağımızı şaşırdık vallaha

fmg, bi baksana gelmiş mi...
chanell e yolladığımı sana da yolladım ama, aktar diyordu o şekilde yaptım, oldu mu bilmiyorum..Olmadıysa bi daha yazayım....

ayyyy nefesim daralıo ateşler basıyo oturduğum yerde.. :91::91::91::91::91::91::91::91:

canım sıkılıyor hayır olsunnn.. yanaklarım alev gibi yanıyorr. bunaldımmmmmmmmmmmm

al benden de o kadar aynen ateş basıyor içim yanıyor. iyi ki temmuz sıcağını geçirmiyoruz ben bilirim o halleri

ben de çok sıkıldım yaaaa. iş olsa dert olmasa dert offfffffffff.....

yemeyı sevenler nası bellı oluyo dıyeee... bende ıstedimmmmmm tarifii

eşim çok sever browniyi. ondan istedim :)

Back
X