bacım adanalıyım ama karadenızdeyım suan hahahahahaha bulastıııııııııııııııııııııı:81:
aman benim eşim ordu lu manyak inat var onlarda . Ne varsa doğunun adamında var kurban olduğum .. Hahaha milliyetçilik ruhum kabardıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım adanalıyım ama karadenızdeyım suan hahahahahaha bulastıııııııııııııııııııııı:81:
heyy ben yine geldimmm
sende ceeeeeeee yapıp gidiyosun ne aktif bir kadınsın![]()
bebekpoyrazcım benimde eşim asker 3hafta göreve gitti ve şuara kanamam ne yapalım alışacagız bu işlere vatan görev bekler :)
bebekpoyrazcım benimde eşim asker 3hafta göreve gitti ve şuara kanamam ne yapalım alışacagız bu işlere vatan görev bekler :)
ama nedennnnnnnnnnnnnnnn![]()
gecmısı oku okadar comiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dıom bıyerlerım yırtılacaktı![]()
ah canım sendemı rutbe ne kız devre olmasınlar hahahahaha
ayyyyyyyyy benim ikinci bebeğim oluyo ve benım kocişimmmm askere gitmedi dahaaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
yüzbaşı 2000 seninki
bebem o kadar baktımki canımmmmmmmmm ama o kadar çok konuşmuşunuzki demekki kaçtı arada bende diyrum bu kız benı merak etmemiş geldim h.gel. de demedi diyorum :) kıyamam barıştıkmııııııııııııııı canımmmm bek bebişim diyokı eğer barışmazsaaa ben çok üzülücem![]()
yüzbaşı 2000 seninki
yıgenımı cok sevıom onun ıcın damam barıstım![]()
yası olgunmu enıstenın anlamadım
anaaaa kız niye ki bu kadar bekledin
32 yaşında :) kocacım