2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mecbur netten alıcam ama burda hiç gusel yok hep aynı model war dikiş izleri filan belli olur..zaten 3 5 magza war ben beden deneyım..bebefox iidie duydum kruvoze mıydı neydi ondan alıcam yorumlar ii bakalm inş da oledr

ben bi tane süngerli emzirme için aldım... baya da büyük almışım... ama onu kullanmıyom... normal penye aldım onları kullanıyom.... emzirme sütyenleri çok da kullanışlı değil diyolar... bilmem doğru mu....

eşim aradı gecikecekmiş... ben de gelse de naz yapsam diye bekliyom habire... :63:
:60: geldiğinde acısını çıkartırsın şekerim :23:
o arkadaş biraz minyon ve kısaydı canım, bedenine göre büyük olduğunu düşünüp kafaya takmıştı,
ne kadar uğraşsakta vazgeçiremedik, gitti yaptırdı walla..

senin boyun kaçki kızz??

işte diyorum ya kısa boylularda büyük göğüs çirkin duruyor anlatmak istediğimde oydu... benm mi? boyum mu :9:

1.78 şekerim :51:

benim göğüslerim cücük kadar anam ne tipime ne boyuma ne kiloma uygun hamile kaldım yine fos yine fos göğüslerim benim göğüslerde iş yok 94 kilo iken 85 takıyodum düşünün:37::37::37:

mrb kıslar bende haziran annesi adaydım.daha önce yazmıştım erken doğum riskim çıkmıştı 24.haftada 1 cm açık vardı. çok şükür bugünlere geldik 10 güne doğurcakmışım galibaa.heyecan+stres var.kafam karmamkarışık ama kızıma kavuşmanın hayalidde çok güzel.duygularımı paylaşamak istedim....

kuyruk sokumuma yakın bi yerde, belimin ortasında yani genelde sürekli var... az geçiyo gibi oluyo, yine geliyo....

işte diyorum ya kısa boylularda büyük göğüs çirkin duruyor anlatmak istediğimde oydu... benm mi? boyum mu :9:

abowwwwwwwww sahimi kız :53::53::53:
sen bayağı uzunmuşsun, eşinin kaç boyu???

biz miniğiz anacım karı-koca :60::60::60::60:

mrb kıslar bende haziran annesi adaydım.daha önce yazmıştım erken doğum riskim çıkmıştı 24.haftada 1 cm açık vardı. çok şükür bugünlere geldik 10 güne doğurcakmışım galibaa.heyecan+stres var.kafam karmamkarışık ama kızıma kavuşmanın hayalidde çok güzel.duygularımı paylaşamak istedim....

aaaaa hatırladım seniii :))) hey maşallah canım çok sevindim bak Allah dualarını kabul ettii...

Allah'ım bir avazda kurtarsın inşallah...

ben bi tane süngerli emzirme için aldım... baya da büyük almışım... ama onu kullanmıyom... normal penye aldım onları kullanıyom.... emzirme sütyenleri çok da kullanışlı değil diyolar... bilmem doğru mu....

walla ben almak istemıorum aslında ama mecbur alcaz yani emzırme sutyeni almazsm penye sutyen alcam..zaten gogusler buyucek sungerli hiç takamazzsın kocaman durur dıolar..bikac ay idare etcez artık

inşşşş... olmadı bu ağrıyla hastanede çıkartırım acısını....

benim göğüslerim cücük kadar anam ne tipime ne boyuma ne kiloma uygun hamile kaldım yine fos yine fos göğüslerim benim göğüslerde iş yok 94 kilo iken 85 takıyodum düşünün:37::37::37:

:60: :60: adaçayı büyütür derler....

amannn adamlarda bıktı ne yapsın :60::60::60::60:
doğursak en çok onlar kurtulcak :8::8::8::8::60::60::60:

yok be, benimkinin naz çektiği yok zaten.... ah diyom ben erkek olsaydım nasıl ilgilenirdim senle... sağolsun yine de istediğim bişeyi geri çevirmiyo...

çok şükür canım.. kaçıncı haftadasın... normal mi olcak doğumun?

kuyruk sokumuma yakın bi yerde, belimin ortasında yani genelde sürekli var... az geçiyo gibi oluyo, yine geliyo....

bir doktoruna sorsan mı canım için de rahatlar hem

sevi bade essamı diyon bak adaçayı var evde ama içemem ki hamileye iyi gelmiyomuş burda içirmediler iyi gelmez diye sürsem bulaşırmı aman be bu yaşdan sonra göğüsmü büyüecek zor anam zor

kızlar eccuk kaçıyorum ben çok fena sırtım ağrıdı uzanayım biraz gelirim akşama inşallah... şimdilik grşrz..

kontrolün ne zaman gülsüm senin???
eğer o su hala geliyosa yarın bi git dr una...
çatı muayenesini yaptımı???

salı gidicem canım... yapmadı çatı muayenesi... geçmezse giderim... ay doğuralım doğuralım :31: tabi zamanında sağlıkla inş... ya böyle dediğime de bakmayın ha, ben çok ödleğimdir... iş ciddiye binse kaçacak delik ararım... canım çok tatlıdır :37:

aaaaa hatırladım seniii :))) hey maşallah canım çok sevindim bak Allah dualarını kabul ettii...

Allah'ım bir avazda kurtarsın inşallah...
saol canımm hepimizi inşşş.

çok şükür canım.. kaçıncı haftadasın... normal mi olcak doğumun?[/QUOTE .!.:
37deyim canımm.normal olcak bi sıkıntı olmazsa.dr normal doğum taraftarıı.muayenem ii idi.açıklık var zetn 3 cm.inş kolay olurr.

sevi bade essamı diyon bak adaçayı var evde ama içemem ki hamileye iyi gelmiyomuş burda içirmediler iyi gelmez diye sürsem bulaşırmı aman be bu yaşdan sonra göğüsmü büyüecek zor anam zor

onu ben dimedim....
gülsüm didi toprağım...
aman haa sakın hamileyken içme adaçayı, yeşilçayda çok zararlı..

salı gidicem canım... yapmadı çatı muayenesi... geçmezse giderim... ay doğuralım doğuralım :31: tabi zamanında sağlıkla inş... ya böyle dediğime de bakmayın ha, ben çok ödleğimdir... iş ciddiye binse kaçacak delik ararım... canım çok tatlıdır :37:

kız 38 haftalıksın niye yapmamışki acep???
belki açılman vardır...
suyun gelirse salıyı bekleme

şu an pek huzursuzluğum yok canım... herhalde cahil cesur olur hesabı.... acaba normalde bel ağrısı aralıklı mı çekiliyo ki.... ya doğumdan dolayı değil de yattığım oturduğum yerden dolayı ağrıyosa diye geliyo aklıma...

hamileyken yapma da sonra yaparsın.... adaçayını demle soğut... banyodan sonra dök vücuduna... içmek de yararlı olur sanırım.... benim kardeşim terlemeye iyi geliyo diye yapıyodu bunu, sonra göğüs büyüttüğünü öğrendi bıraktı.... zaten büyük çünkü :1:

Back
X