Bodrum canım sana da rastlamak çok iyi oldu.. Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebişine.. Umarım hiçbirşey çıkmaz ama unutma bebekler çok güçlü oluyorlar korkma, iyi doktorlara emanetsin.. Senin de hayırlı haberlerini alırız buralarda inşallah.. Yanlız biz seni çok merak ediyoruz, bir arkadaşın girip bize bilgi verebilir mi.. Telefonunu verebileceğin sence de sakıncası yoksa tabi.. Merakta bırakma bizi.. Dualarım seninle canım.. Allah bebeğini sana bağışlasın..
Öyküm sen dogurdun mu????? canım benim biliyorum sen de benim için cok endişelendin..hepiniz benimle şoku yaşadınız..herşey yolunda giderken bi anda neler olabildigine tanık oldunuz..canınızı sıkmamaık için cıktım inanın..ben delimaviyle görüşüyorum devamlı..onda numaram var o size extra bi durum olursa yazar..tabi kendiside dogum yaparsa o da giremez ama onunla mutlaka haber gönderirim..kendim nete girebilirsem girerim..ama eve ne zaman dönerim bilmiyorum..şimdilik İzmirde kalıcam..senin bebek nasıl? ne zaman dogdu yaa? normal mi yaptın nasıl? şok oldum