- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
biraz olsun içim rahatladı senin kızı hastaneye yatırmışlarmıydı peki ? solunum sıkıntısı korkutuyor beni bide üzüntüden sanırım sütüm çok azaldı bi kaç damla geliyor bitiyor yetmesi mümkn değil bebekde emmiyor zaten sürekli uyuyo gözünü açamıyorAllah korusun canım aklına kötü şeyler getirme, Kızım bebekken kanda crp yüksek çıktı, kaç aylıktı hatırlamamıyorum ama çok çok başımıza geldi büyüyene kadar, mesela dizanteri oldu okula giderken onda da CRP yükseldi, yani enfeksiyonlarda hep yükseliyor ama tabi sizin durumu bilemem, yenidoğanda farklıdır herhalde durum ama ben dün rahatla diye yazdım düşün bizim o 150 lerdeki değer bile kısa sürede normale dönmüştü , inşallah sizinde hemencecik düşer değerleri , zaten sende şu anda antibiyortik tedavisi yapıyorsun sıkma canını.. Canım birde netten bakma sen onlar hep en kötüsünü söylüyor, benim doktorum kesinlikle netten araştırma yapma diyor.. Sen gönlünü ferah tut, dualarımız seninle..
ne zaman doğurdun canım kaçırdım ben ? nasıl oldu doğumun ?ayy canım benim ya allah sana kolaylık versin gerçekten işin çok zor ben bitanesine zor yetişiyorum göğüslerim yara oldu bile daha üç günlüğüz.. allah hepimizin yardımcısı olsun..