• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

6 BİTTİ CANIM.7DEN GÜN ALDIK:))
1.SINIFA GİDİYOR..

AY İNŞALLAH YAA ÇOK HEYECANLIYIM

YİYEBİLDİĞİN HERŞEYİ YE BENCE DİKKAT ETMEMİZ LAZIM
ooo sen kurtarmışsın kendini süper walla..
ayrıca istersen normal doğumda yapabilirsin biliyosun değilmi? 5 yıl dolunca çok rahat normal doğuma alıyorlar

herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................
canım allahtan sana sabırlar diliyorum.. söylenecek söz yok metanetini koru rabbim sağlıklı hayırlısını wersin sana..
11+5 le uyumluymuşuz..
Tembel sıpa kıpırdamadı bile..Babası kılıklı ne olacak...
Doktor dürttü mürttü ama, hiç kıpırtı yok...Ense kalınlığına bakalım dedi, ama kıpırdamadığı için bakamadı..Haftaya bakacak..Kalbi atıyo çok şükür, hem de gümbür gümbür..CRL neyse o da 48,6 mm.olmuş..
Yatarken bile çiko yedim, ama benim tembel teneke hiç hareket etmedi..Kesenin altına yapışmış duruyo öyle..
maşallah canım sewindim, inşallah kız olur rabbim gönlüne göre wersin.. bizde bariz bi çıkıntı wardı bakalım benim bi prensesim war inşallah birde prensim olur...
öksür falan demedimi sana kıpırdaması için bizimkide kıpırdamıyodu önce doktordürttü falan öksürdüm bi kaç kere anında hareketlendi?

Evet, bi de diyom oryantal yapıyordur...Bana benzese yapar da, kıpırdatamadık bile..Korktum diye doktor kalp atışını dinletti..Babası kılıklı nooollllceeekkk...

uyuyodur annesi:))) sende uyandırsaydın biraz sesli sesli öksürüp:))

gercektennnnnnnnn ayy kuzu bu kız hemde denizkızı o zaman :) ayy ya inanamıyorum 3 mm lerdi en son benimkisi 1.5 cm olmustu ehehe masallah masallah

ooo sen kurtarmışsın kendini süper walla..
ayrıca istersen normal doğumda yapabilirsin biliyosun değilmi? 5 yıl dolunca çok rahat normal doğuma alıyorlar

canım allahtan sana sabırlar diliyorum.. söylenecek söz yok metanetini koru rabbim sağlıklı hayırlısını wersin sana..

maşallah canım sewindim, inşallah kız olur rabbim gönlüne göre wersin.. bizde bariz bi çıkıntı wardı bakalım benim bi prensesim war inşallah birde prensim olur...
öksür falan demedimi sana kıpırdaması için bizimkide kıpırdamıyodu önce doktordürttü falan öksürdüm bi kaç kere anında hareketlendi?

uyuyodur annesi:))) sende uyandırsaydın biraz sesli sesli öksürüp:))

Bacım, öksürdüm, çiko yedim yattığım yerden..Onu bırak sabahtan beri yediğim çikonun haddi hesabı yok..
Kıpırdamadı sıpa.

herkese ii akşamlar..ben artık 2011 haziran annnesi değilim bugün kürtaj oldum..dün kalp atışlarını duyamadık çünkü..sizlere sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum bebekleriniz ile................

off cok üzüldüm kaç haftalıkmış ki:(((((( böyle olunca moralim bozuluyo..

merhaba arkadaşlar ben görmeyeli baya kalabalıklaşmış burası maaşallah :nazar:
benim bebiş de 11+5 oldu haftaya pzt hastaneye gitmeyi düşünüyorum herhalde 2'li testi de yaparlar o zaman
benim bi de 8.5 aylık bi bıdığım daha oluğu için pazar günü görümcemlerde kalıp Arda'mı ona bırakmayı düşünüyorum bakalım naapcaz
daha erken biliyorum ama inşallah cinsiyeti de belli olur

11+5 le uyumluymuşuz..
Tembel sıpa kıpırdamadı bile..Babası kılıklı ne olacak...
Doktor dürttü mürttü ama, hiç kıpırtı yok...Ense kalınlığına bakalım dedi, ama kıpırdamadığı için bakamadı..Haftaya bakacak..Kalbi atıyo çok şükür, hem de gümbür gümbür..CRL neyse o da 48,6 mm.olmuş..
Yatarken bile çiko yedim, ama benim tembel teneke hiç hareket etmedi..Kesenin altına yapışmış duruyo öyle..

cok sevindim..hadi bi iyi bi kötü haber aldık akşam akşam...

Back
X