Kızlar 2 gündür giremiyordum hastaneye gidecem dediğim gün öyle bi kusma bulantı yaşadımki ayakta duracak halim kalmadı sabah öğle akşam gece sürekli defalarca kustum mideye bi lokma bişey girse ne var ne yok hepsi çıkıyor 10. haftada bulantı azalıyor diyolar ama benimki daha beter azdı hiçbişey yiyemiyorum zorla bi iki lokma bişey yemeye kalksam içtiğim suya kadar çıkıyo lavaboya zor yetişiyorum ölecem bu bulantılardan

mide boş olunca aşırı halsizlikte başladı zaten vardı halsizlik ama şimdi yataklık hastalar gibiyim 5 dakika ayakta duramıyorum başım dönüyo düşecek gibi hissediyorum sürekli yatıyorum ama geçecek gibideğil

hastane çok yakın olmasına ragmen gidemedim bi odadan diğer odaya gidecek halim yok ölüyorum vallahi bu dokuz ay böyle geçerse bi deri bi kemik kalırım ben sanırım kiloda verdim yüzüm benzim beyazötesi kan kalmamış gibi birazdaha hastaneye gidemezsem ya açlıktan ölecem ya kusmaktan

sabah iyi olursam ( en azından ayakta durabilecek kadar halim olursa) acile gidecem bu sıpa beni mahvetti iştah zaten hiç yok yemek yemek işkence zaten tatlı tuzlu ayırtetmeden sürekli istifra halindeyim bi bardak su alacak mecalim yok eşimde sabah yine şehir dışına gidiyo tek başıma kalıyorum annemlerde uzak yanıma gelebilecek kimse de yok ne olacak böyle bilmiyorum :18: Dua edin geçsin bi an önce kızlar ya mahfoldum kaç gündür sanırım en zor benimki geçiyor

hiçbişey yiyemediğim için bebekte gelişmemiş olabilirmi ki bari o iyi olsa ben zaten ölü gibiyim

benden bu kadar kızlar pc başında zor duruyorum giremezsem merak etmeyin öpüyorum herkesiiii