• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay napayım..şu huyuma çok kızıyorum...:37:
çok ileri zamanları düşünüyorum..şöyle yaparız, böyle yaparız..kendi kendimi strese sokuyorum dediğin gibi..dur bakalım dimi o vakıt bi gelsin...
olmuyo işte..geçen gün kendi kendime konuşuyorum, çocuğu okula kaydettirdik, servise veririz mutlaka diyorum...bi an eşimle göz göze geldik, noldu dedim..aşkım bi doğsaydı diyo...birden silkelendim..evet dedim haklısın:60::60: yani ben böleyimmm işte...

gene sen iyisin ben askere yolluyorum, traş ettiriyorum ,,,,:60::60::60:

ege varya kızım bugün formundasın heee :61:
sayende kampılana kamçılana böyle olmaya başladım:))))))))
seni seviyorum seniiiiiiii seviyorum seniii seviyorummmmmmmm

çok ileri zamanları düşünüyorum..şöyle yaparız, böyle yaparız..kendi kendimi strese sokuyorum dediğin gibi..dur bakalım dimi o vakıt bi gelsin...
olmuyo işte..geçen gün kendi kendime konuşuyorum, çocuğu okula kaydettirdik, servise veririz mutlaka diyorum...bi an eşimle göz göze geldik, noldu dedim..aşkım bi doğsaydı diyo...birden silkelendim..evet dedim haklısın:60::60: yani ben böleyimmm işte...

ahahaha süper evlendirdin kaynana oldun ohoooooooo nasıl vakit geçiyor demi

sayende kampılana kamçılana böyle olmaya başladım:))))))))
seni seviyorum seniiiiiiii seviyorum seniii seviyorummmmmmmm

ahahaha süper evlendirdin kaynana oldun ohoooooooo nasıl vakit geçiyor demi

bende seni seviyorum tontişşşş :60::69::69:

bende dün evlendirdim de birde çocugu oldu adını hilmi koyar mı deim hilmiye akıllı olursa koyar diyo bende hıh :63: dedim bakalım karısı koyduracak mı avcunu yala sen dedim adamın zoruna gitti heee :60::60::60::60:

:60:
beslenme çantasına da peynir ekmek domates koyarız :9::9:
benim yavrucuğum nerelerde okula gidecek bakalım, afrikanın tamtamlarıyla kreşe mi gideeer, eskimolarla balık mı tutaar enternasyonel oğlum benim :9:

:60:
beslenme çantasına da peynir ekmek domates koyarız :9::9:
benim yavrucuğum nerelerde okula gidecek bakalım, afrikanın tamtamlarıyla kreşe mi gideeer, eskimolarla balık mı tutaar enternasyonel oğlum benim :9:

:60::60: koyarız vallaa :)
gaz sancısı gibi bişiler oluyo bana , çok fenayımmmmmmm..artıyoo...

chanel bu yazı çok gerçekbir yazı ama GEÇECEK diye düşünmek lazım okurken.. bak ben şimdi hatta 7 ay öncesine kadar gayet rahat bir kadındım.

Herkese merhaba!:3: her şey yolundadır inşallah... benim şeker yükleme iyi çıktı çok şükür onu öğrendim. randevum 6 nisanda nasıl bekleyeceğim bilmiyorum daha erkene almak istemiştim alamadım:59:

Herkese merhaba!:3: her şey yolundadır inşallah... benim şeker yükleme iyi çıktı çok şükür onu öğrendim. randevum 6 nisanda nasıl bekleyeceğim bilmiyorum daha erkene almak istemiştim alamadım:59:

hadi gözün aydın bende taaa 32. haftamda gidicem rapor almaya

kızlarrrr bizim bi tanıdığımız var , bebeği doğdu 40 günlükken kontrole gitmişler doktora.. anne kendini de kontrol ettirtmiş hastaneye gitmişken doktor hamilesin demiş :53: aman dikkat edinnnn gerçi bu sık rastlanabilcek bi durum diil ama süt koruyo die bişi yokmuş bunu anladım :)

Back
X