:)) sağol cnm inşallahhhhcanım ya özeniyodur o şimdi, ama ben sence bu durumu çok iyi yöneteceksin inşallah...
dur bebişim benimkde sakin bugun . ben nette okudum sonra rahatladım. hani biz diyoruz ya sakin diye meğer bebekler gün içnde annenin hareketleri ile amniyo sıvısının beşik gibi sallanmasıyla sürekli uyurlarmış. gecede anne sakin yatarken kıprdarlarmış. o yüzden akşamlar uzanınca daha fena oluyorlar. ama sen bi çiko ye onu sevindir.yaaaa bu çocuk sabahdan beri kığırdamıyor ... sabah ani hareketler oldu istmeden yaa bişey mi oldu bebeğimeeee
cnm benim allah zihin açıklığı versin sana... çocukta yaparım kariyerde heeeeeeee.günaydın bacılar nasılsınız?
oğlumla biz iyiyiz, kanamamız çok şükür geçti dün de bişey gelmedi, bi sıkıntı yok. evdeyiz arada ders çalışıyoruz arada dinleniyoruz..
çok kalamıcam, ders çalışmam lazım dün istediğim kadar çalışamadım, öyle olunca da vicdan azabı çekiyorum :)
öpüyorum sizi, öğleden sonra mola verdğimde gelirim, kendinize iyi bakın![]()
kızlar burda bi tanıdığımız dün sezaryen oldu ama hala bebeğini görememiş doğumda bebek pislik yutmuş ondan küveze almışlar off ben korkmaya başladım artık![]()
allah korusun bizim bebişler akıllı merak etme annesi..allahın izniyle kucağımıza alcaz sağlıklıca...