2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne biliyim ben pat küt vurmasına alıştım. Böle olunca yavaş geliyo hareketleri... Zaten fena gerilme hissediyorum akşamlarıı

benim de akşamları geriliyor, yorgunluktan herhalde. geçen hafta hep evde yattım ya hiç olmadı öyle birşey

Ya ben diğer aylardaki dogumlara bakıorumda herkes sezeryan yaaa çok değilmi bu kadr olması :26::26:

yaa di miiiiiii.. benim bi arkadaşım çok istedi normal doğum, bebek çok kilo aldı diyip c.tesi sezeryan için gün vermişler.
işlerine geliyor işte doktorlarınn

çok tabi. kimse tercih etmiyor normal doğumu.
ne kötü di mi?

evt yaa hep bakıyorum arada 2-3 tane anca nrmal dogum yapan kimi dr demiş riske atmayalım sezeryan demiş kiisi dayanaamam demiş sezeryan olmuş.. bence anormal dışı bişey oldugunda sezeryan olması gerekmez mi ne biliyim acaip çok geldi

Duru tırmalıyor demek ki :))))))
benimki diz, dirsek, kafa dayıyor. çıkmaya çalışıyor sanki.

evet canım. kullanıyorum şu an. sadece suyunu sık değiştirmek gerekiyor. 3. kullanımda hazneyi boşaltıp temiz su koymazsan koku yapıyor. onun dışında memnunum.

arzum bebbe nemlendirici değil mi??? nette de güzel yorumlar yazmışlar, sadece su koymak biraz sıkıntı diyenler olmuş.

]

ben bebek mağzaından aldım bebekçe diye bir yer var bizim orda herşey var. ama netten almadım çünkü son kullanma tarihleri yakın olanlar olabilir.

evet son kullanma tarihi kısmını bende düşünmüştüm.aldığım siteye telefon edip sordum:-))))onlarda ürünlerinin tarihlerini söylediler.öyle aldım bende.

Duru tırmalıyor demek ki :))))))
benimki diz, dirsek, kafa dayıyor. çıkmaya çalışıyor sanki.

evet canım. kullanıyorum şu an. sadece suyunu sık değiştirmek gerekiyor. 3. kullanımda hazneyi boşaltıp temiz su koymazsan koku yapıyor. onun dışında memnunum.
aynen öyle kazı çalıması yapıyor.. sezin büyümüştür o yüzden yeri daraldı annesi.
yesin onarın ellerini ayaklarını teyzesi ya

HIIIMMMM TERS DÖNÜMÜ BİLMİYORUM AMA BEND EÖLE DÜŞÜNDÜM BÜYÜDÜLER DİYE İTTİRME KAKTIRMA YAPIYORLAR ARTIK :d:d YAZIK HİLMİDE HİSSEDEMİYO TEKME FALAN BU ÇOCUK KÜS MÜ NE BANA DİYO :d:d BENDE EVET KÜS SANA ANNESİNİ ÖPMÜYON DİYOM :d:d:d:d

:)))))))))))) benim karşımda müşteri olunca utanıyorum karnımda hareketleri görücek diye resmen tümsek oluyor iniyor sanki kayıyor içerde:)))))

çok tabi. kimse tercih etmiyor normal doğumu.
ne kötü di mi?

fmg başımıza bi olay geldi kızlara anlattım sanada anlatayım.
cerrahpaşa hayatta sezeryan yapmaz eğer sezeryan değilsen. normal yaptırana kadar beklerr tehlikeye girerse sezeryana alır. benim kuzen 12 saat çekti bayılacaktı aldılar bebiş gelmeyince. ama geçen gün akrabam doğum yaptı akşam 9 da 5cm açılmış olarak hast. gelmiş.sabah 9,30 a kadar bağırmış.. ancak doğum yapabilmiş. kadını resmen biçmişler bebek 4 kilo ve aşşaya inmemiş sonra kesmişler normal doğum yaptırmışlar ve 2 gündür kadının kanaması buz torbalarıyla durdurulmuş. şu an iyi ama çişini bile yapmakta zorlanmış kaç dikiş olduğunu da söylemiyorlarmış içten dıştan bisürü dikiş varmış. bende olsam normal yapmam....
o yüzden sezeryan tercih ediliyor

her doğum aynı değilmiş korkutmuyum

evt yaa hep bakıyorum arada 2-3 tane anca nrmal dogum yapan kimi dr demiş riske atmayalım sezeryan demiş kiisi dayanaamam demiş sezeryan olmuş.. bence anormal dışı bişey oldugunda sezeryan olması gerekmez mi ne biliyim acaip çok geldi

öyle tabi. ben sorun olmasa normal istiyordum.
kısmet işte.

arzum bebbe nemlendirici değil mi??? nette de güzel yorumlar yazmışlar, sadece su koymak biraz sıkıntı diyenler olmuş.

evet soğuk buhar makinesi diye geçiyor adı.
yok çok sıkıntılı değil bence su koymak.

aynen öyle kazı çalıması yapıyor.. sezin büyümüştür o yüzden yeri daraldı annesi.

oyyyy kurban olurum onlara ben.

:)))))))))))) benim karşımda müşteri olunca utanıyorum karnımda hareketleri görücek diye resmen tümsek oluyor iniyor sanki kayıyor içerde:)))))

:60::60:benimde geçen misafir geldiğinde oldu elimle kapattım :D:D:D

günaydın canım, iyiyiz, evdeyiz bugün mutluyuz:))) oğluşum 2 gündür çok hareketli. mira nasıl, 2 saatte 10 tekme atıyor mu? geçmişi okurken görüyorum bunları, çok güldüm, ne çok şey beklemişsin çocuktan:1:

yaa sorma :) sonra bi de dedim ki "benim çocuk hareketsiz olacak herhaldee" kocama anlattım akşam, ne şapşalsın diyor :)

cerrahpaşa hayatta sezeryan yapmaz eğer sezeryan değilsen. normal yaptırana kadar beklerr tehlikeye girerse sezeryana alır. benim kuzen 12 saat çekti bayılacaktı aldılar bebiş gelmeyince. ama geçen gün akrabam doğum yaptı akşam 9 da 5cm açılmış olarak hast. gelmiş.sabah 9,30 a kadar bağırmış.. ancak doğum yapabilmiş. kadını resmen biçmişler bebek 4 kilo ve aşşaya inmemiş sonra kesmişler normal doğum yaptırmışlar ve 2 gündür kadının kanaması buz torbalarıyla durdurulmuş. şu an iyi ama çişini bile yapmakta zorlanmış kaç dikiş olduğunu da söylemiyorlarmış içten dıştan bisürü dikiş varmış. bende olsam normal yapmam....

doktor korkuyorummmmmmm :53::53::53::53::53:

:60::60:benimde geçen misafir geldiğinde oldu elimle kapattım :D:D:D

benimki öyle oynasa böyle karnımı milletin gözüne sokarım walla :49: arada pıt pıtladığında olay çıkarıyorum

yaa sorma :) sonra bi de dedim ki "benim çocuk hareketsiz olacak herhaldee" kocama anlattım akşam, ne şapşalsın diyor :)

allahım yarabbim mmmmmmmm kız ben seni döverim heeeeeeeeeee
nedir bu kızın senden çektiği . ruhsuz karı..
2 saatte 10 tekmeyi ben sana atıcam el kadar bebeden beklentilerine bak:47::47:

ben de böyle düşünüyorum. dediğin gibi her doğum aynı değil ama şu da bir gerçek ki normal doğumun riski daha fazla. ben hem hamile kalmak için bu kadar çaba harcadım hem hamilelikte bir sürü sıkıntı yaşadım, doğum esnasında en ufak bir riski bile göze alamıyorum şimdi. benim çevremde de normal olsun diye saatlerce acı çekip bebek tehlikeye girince sezaryanla aldıranlar var. sonunda sezaryan olacaksa sıkıntıyı niye çekeyim ki:)) üzüldüm valla akrabana.

allahım yarabbim mmmmmmmm kız ben seni döverim heeeeeeeeeee
nedir bu kızın senden çektiği . ruhsuz karı..
2 saatte 10 tekmeyi ben sana atıcam el kadar bebeden beklentilerine bak:47::47:

kız ege bu çocuk büyüncede böle yapar hee kız ders çalışır hiçd ers çalışmıyo bu çocuk hep 99 alıyo niye 100 almıyo der heee:60::60::60::60:

yaa yanıyo bogazımmmmm..........
benimde yaa yediklerim sanki boğazımda duruyor..

doktor korkuyorummmmmmm :53::53::53::53::53:

benimki öyle oynasa böyle karnımı milletin gözüne sokarım walla :49: arada pıt pıtladığında olay çıkarıyorum

korkunun ecele faydası yok kızım. siz özelde doğurcaksınız sizi bağırtmazlar bile. ıhh deseniz hemen alırlar ameliyata.

yadaa;
bu kız ders çalışmıyor diye yırtarmış kenidni meğer kız okulda etüd de yaparmış derslerini :))))))))

yapar bu çocuga acıdım bak oğlana diyimde hemen alsın kızı da hayatı kurtulsun vallaha:D:D hilmiye klsa oğlanı 24-25 de evlendirecekmiş :D:D

Back
X