2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hem calısmak her sabah 6:30 da kalkmak sınırımı bozuyor hemde essek kocama sınırlıyım benı anlamsını beklemıyorum ama en azından anlarmıs gıbı yapsın...

çok sinirliyimmmmmmmmm
aptal müdür bozuntusuna
bir insan herşyimi bilir yaa. Ahkam kesiyor bize..kendi işimizi bize öğretiyor..
Artık işe gelmek istemiyorum yelkovan dün eve ghittim ağladım rahatladım

günaydın kızlar bugün moralim çok bozuk bir kaç gündür burnum tıkalıydı şimdi de öksürmeye başladım kızım gripti ondan bana geçti sanırım ne yapacağımı bilmiyorum ailem de yok burda kendimi çok kötü hissediyorum grip hamilelerde ağır geçer diye duydum tavsiyeniz var mı?

çok sinirliyimmmmmmmmm
aptal müdür bozuntusuna
bir insan herşyimi bilir yaa. Ahkam kesiyor bize..kendi işimizi bize öğretiyor..

canım yaa senı cok ıyı anlıyorum her sabah bugun nasıl gececek dıye dusunerek gelıyorum..
sık dısını az kaldı cok zor zamanları atlattık sımdı bıraz daha sabır..

kızlar ben dün bebişimin cicilerini aldım eksıklerımız vardır belkı daha ama kabaca aklıma geldıkce aldım
aldıklarımı sayayım sıze:
2 tane takım geniş kapsamlı kendınden battanıyelı hastane cıkısı
alt acma takımı oda battanıyelı
banyo havlusu
banyo küveti
sebamed banyo sampuanı sabunu vucut yagı pısık onleyıcı kremı
2 tane cici ayakkabı
kendıme bebek cantası
omuz havlusu 2 tane(kustugumuzda omuzumu batırmasın dıye)
onceden kendı aldıklarım var bırde
patıklı tulumlar pıjamalar
cıtcıtlı atletler
kendıme 1 tane emzırme sutyenı
sımdılık bu kadar
odasını pusetını haftaya alalım dedık.

Güle güle kullansın canım, iyi günlerde...

çok sinirliyimmmmmmmmm
aptal müdür bozuntusuna

Yaaaaaaaa kıyamammmmmm üzülme Ege sen yaaaa :2:
bak çok az kaldı, çoğu gitti azı kaldı..

günaydın kızlar bugün moralim çok bozuk bir kaç gündür burnum tıkalıydı şimdi de öksürmeye başladım kızım gripti ondan bana geçti sanırım ne yapacağımı bilmiyorum ailem de yok burda kendimi çok kötü hissediyorum grip hamilelerde ağır geçer diye duydum tavsiyeniz var mı?

geçmiş olsun canm..

çok sinirliyimmmmmmmmm
aptal müdür bozuntusuna

Ay canım öyle insanlar çok malesef boşver, az kaldı biraz daha sabır... Sinirlerine hakim ol, git bir kahve falan iç fıstık..

cnm dinleniceksin ve bol bol c vitamini sıcak şeylerle atlatmaya çalışcaksın yapacak bişey yok. Minoset içağrın olursa

canım yaa senı cok ıyı anlıyorum her sabah bugun nasıl gececek dıye dusunerek gelıyorum..
Sık dısını az kaldı cok zor zamanları atlattık sımdı bıraz daha sabır..

aynen sıkıyorum kendimi. Gerginim kızım bile hareket etmiyor.. Doğru düzgün. Eşimde dedi ben sana mayıs 1 de çık dedim sen yok 2 hafta daha dedin bak gördünmü diyor

bende oğluşuma banyo havlusu cıt cıtlı badiler iki tane pişama takımı bir adet nevresim diktim yorganı peluş battniyesi eldivenleri önlükler bjk li ayakkabı bjk li zıbın etek bezi diktim lifleri bez ve ıslak mendiller eldiven banyo peştamali alt açma takımı bu ayki babamızın maaşında penye battaniye hastane çıkışı yastıklarını doldurtucam artık çok özledim ben oğluşumu:emir_bebek:

bende oğluşuma banyo havlusu cıt cıtlı badiler iki tane pişama takımı bir adet nevresim diktim yorganı peluş battniyesi eldivenleri önlükler bjk li ayakkabı bjk li zıbın etek bezi diktim lifleri bez ve ıslak mendiller eldiven banyo peştamali alt açma takımı bu ayki babamızın maaşında penye battaniye hastane çıkışı yastıklarını doldurtucam artık çok özledim ben oğluşumu:emir_bebek:

Becerikli hanımlar belli oluyor..:))

güle güle kullansın canım, iyi günlerde...

Yaaaaaaaa kıyamammmmmm üzülme ege sen yaaaa :2:
Bak çok az kaldı, çoğu gitti azı kaldı..
evet çilekçim sabırrrrrrrr allahım şu ay bi hemen geçsin ne olur yaaaa

ay canım öyle insanlar çok malesef boşver, az kaldı biraz daha sabır... Sinirlerine hakim ol, git bir kahve falan iç fıstık..

özledim seniiiiiii dün gelmedin
öyküm hergün nescafe içiyorum çocuk kafein bağımlısı olcak korkuyorum yaaa.
Sen nasılsın şanslı kadın

Bende öğlenleri giriyorum seni göremiyorum.. Valla iyiyim ben, her zamanki gibi.. Bebek 30.hafta itibariyle çok hareketlendi.. Biraz çabuk yoruluyorum artık.. Valla bende hergün türk kahvesi içiyorum, bişi olmaz ya.. o kadar da değil.. Bu arada Temmuz annelerinde erken doğum yapan bir arkadaş vardı ya onu sordum az önce, iyilermiş Allah'a şükür.. :nazar: Çınar bebek kendi kendine solunumunu yapmaya başlamış.. Çok sevindim ya kızlar, böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum... Çok duaya ihityacımız var dediler.. Cuma günü herkes bişiler okusun da bebiş sağlığına kavuşsun inşallah..

kızlar meraba.şöle bi geçmişi okudum da sıkıntılar başladı sanırım çoğumuzda.

bende 1 gece uyuyosam diğer gece uyuyamıyorum.oğluş karnımda sert sert dönüyo tekme olayı nerdeyse hiç kalmadı.daha çok esniyo geriliyo gibi hareketler yapıyo.vajina kemiklerim sızlıyo.

bi an kasılıyo karnım sertleşiyo böyle nefesim kesiliyo gibi oluyo sonra geçiyo.bazen resmen yemek borum yanıyoo asitten.

inanılmaz terlemeye başladım özellikle geceleri sırıksıklam oluyorum.suyu 3 litreden fazla içmeye başladım belki ondandır diye düşünüyorum.

allahımın gücüne gitmesinde sankim geçmiyo günler.şu ay bi bitse mayıs olsa rahatlıcam da.allahhh hepimizin yardımcısı olsun kızlar...

valla bende hastane çıkışı aldım çıtçıtlı badi aldım 5.10 tane. havlusunu aldım. tulum almış kayınvalide de. birkaç tane takım aldık, kendime emzirme sütyeni aldım hepsini yıkadım ütüledim yerleştirdim daha alıncaklar var ama dursun bakalım onlar beklemede

bende öğlenleri giriyorum seni göremiyorum.. Valla iyiyim ben, her zamanki gibi.. Bebek 30.hafta itibariyle çok hareketlendi.. Biraz çabuk yoruluyorum artık.. Valla bende hergün türk kahvesi içiyorum, bişi olmaz ya.. O kadar da değil.. Bu arada temmuz annelerinde erken doğum yapan bir arkadaş vardı ya onu sordum az önce, iyilermiş allah'a şükür.. :nazar: çınar bebek kendi kendine solunumunu yapmaya başlamış.. çok sevindim ya kızlar, böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum... çok duaya ihityacımız var dediler.. Cuma günü herkes bişiler okusun da bebiş sağlığına kavuşsun inşallah..
iç bacım iç allaha emanetler..
çınar bebek allaha emanet allah anasına babasına bağışlasın inşllah.

Bende 1 gece uyuyosam diğer gece uyuyamıyorum.oğluş karnımda sert sert dönüyo tekme olayı nerdeyse hiç kalmadı.daha çok esniyo geriliyo gibi hareketler yapıyo.vajina kemiklerim sızlıyo.

Bi an kasılıyo karnım sertleşiyo böyle nefesim kesiliyo gibi oluyo sonra geçiyo.bazen resmen yemek borum yanıyoo asitten.

Inanılmaz terlemeye başladım özellikle geceleri sırıksıklam oluyorum.suyu 3 litreden fazla içmeye başladım belki ondandır diye düşünüyorum.

Allahımın gücüne gitmesinde sankim geçmiyo günler.şu ay bi bitse mayıs olsa rahatlıcam da.allahhh hepimizin yardımcısı olsun kızlar...

herkesde aynı dertler gerilmeler kasılmalar. Gece dönemeemeler. Bebk hareketleri bile aynı:))))))) nisanı atlatırsam mayısda doğum inşallah hjayırlısıyla

Bende 1 gece uyuyosam diğer gece uyuyamıyorum.oğluş karnımda sert sert dönüyo tekme olayı nerdeyse hiç kalmadı.daha çok esniyo geriliyo gibi hareketler yapıyo.vajina kemiklerim sızlıyo.

Bi an kasılıyo karnım sertleşiyo böyle nefesim kesiliyo gibi oluyo sonra geçiyo.bazen resmen yemek borum yanıyoo asitten.

Inanılmaz terlemeye başladım özellikle geceleri sırıksıklam oluyorum.suyu 3 litreden fazla içmeye başladım belki ondandır diye düşünüyorum.

Allahımın gücüne gitmesinde sankim geçmiyo günler.şu ay bi bitse mayıs olsa rahatlıcam da.allahhh hepimizin yardımcısı olsun kızlar...

aa canım bende bugün sizlere onu sorucaktım sendede varmış aynı sorun. Benim ilk defa dün ve dün gece vajina kemiklerim acayip ağırdı. Korktum biraz. Normalmiymiş acaba. Bugün doktora gidicem sorarım yine unutmazsam.

Ya sabır de, iç bi kahve hiçbişeycikler olmaz o kadardan...
azıcık bi süre kaldı, evde kuzucuklarınla keyif yapacaksın inşallah...

Bende öğlenleri giriyorum seni göremiyorum.. Valla iyiyim ben, her zamanki gibi.. Bebek 30.hafta itibariyle çok hareketlendi.. Biraz çabuk yoruluyorum artık.. Valla bende hergün türk kahvesi içiyorum, bişi olmaz ya.. o kadar da değil.. Bu arada Temmuz annelerinde erken doğum yapan bir arkadaş vardı ya onu sordum az önce, iyilermiş Allah'a şükür.. :nazar: Çınar bebek kendi kendine solunumunu yapmaya başlamış.. Çok sevindim ya kızlar, böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum... Çok duaya ihityacımız var dediler.. Cuma günü herkes bişiler okusun da bebiş sağlığına kavuşsun inşallah..

İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur..
Öyküm kaç haftalık doğmuştu Çınar bebek?

Back
X