• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evt abimin işyeri burası.ben 32.haftada rapor alacağım ama yine gelmeye devam edeceği işe maaşımıda almak için evimiz kira çünkü onu vermemiz gerek.
bahar geldi ya dışarda hava ne güel ya tam gezilecek komuşya akrabaya git çay iç muhabbet oh ne güzel ama mecburuz işte çalışmaya..
cumartesileri erken çıkıp yapıyorum bende bu yapacaklarımı yetiyor o da 1 hafta:)

geldim bende...kız çilek dr la görüştüm o gel dedi de yinede randevu alıyon adını yazdırıyon. öle işde dur bi arayayım hemen

geldim bende...kız çilek dr la görüştüm o gel dedi de yinede randevu alıyon adını yazdırıyon. öle işde dur bi arayayım hemen

Ara da haber ver haydü, merak ettim

Kızlar sırtım ağrıyor
ayaklarımın şiştiğini hissediyorum
ben bi bahçede dolaşayım

:((( dolaş bakalım iyi gelir Ege inşallah

şimdi biz idare ederiz yinede
haziranda ne yapcaz bebişlerle isilik fln etmeden yazı atlataydık hayırlısıyla

Açarız klimayı diycem de o zaman da hasta olur çocuklar dimii

Ay kızlar şu çizelgenin bi ortasına gelsem diye dua ediyordum,
8 hafta geçmişim bile ortasını, sonlara doğru gidiyoruz yavaş yavaş :nazar::nazar:
görünce bi fena oldummm

Ara da haber ver haydü, merak ettim

:((( dolaş bakalım iyi gelir Ege inşallah

Açarız klimayı diycem de o zaman da hasta olur çocuklar dimii

haklısın valla çocuklar da pişecek bide kilolu olurlarsa boğumları kızırık kızarık olacak kuzuların kıyamammmm

oda ısısını çok iyi ayarlamak lazımmış işte. soğuktan sıcağa sıcaktan soğuğa geçince maazallah çok kötü olur valla klimaları açıp bütün kapılarıda açmak gerekir heralde

çilek kızz aradım şimdi veremyorlarmış p.tesi arayacakmışım..oraya arayacam diye yanlışlıkla tüpçüyü aramışım:60::60::60::60:

haklısın valla çocuklar da pişecek bide kilolu olurlarsa boğumları kızırık kızarık olacak kuzuların kıyamammmm
kız bide benim ev hastanenin karşısı ağaçlık ya sinek var. Eylüşü hep ısırıyor. Raid bile fayda etmez. çocuk nasıl olcak bakalım..

ay kızlar şu çizelgenin bi ortasına gelsem diye dua ediyordum,
8 hafta geçmişim bile ortasını, sonlara doğru gidiyoruz yavaş yavaş :nazar::nazar:
Görünce bi fena oldummm

bende onu düşündüm geçen gün 20 lere bi gelsem derken. 8.aya girdim yaaaaaaaa.. Maşallahhhhhhhh. Az kaldı

Back
X