• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sakin değilim kız bilmiyosun elim kolum bağlı.. Evet bulgaristan göçmeni eşim ben tekirdağlıyım canım kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz biz bide eşim babasıyla çalıştığı için göbekten bağlıyız anlıycan off off:43:
öff hiç sewmen öyle vıcık vıcık ilişkilerrrr.. bizde de durum farklı değil 2 aydır bizdeler.. gerci işime gelio dükkana bakıyolar yemekler temizlik falan.. ama taşınınca bi süre gelme dicem kaynanama yalnızlık istyorum:)))))
sonra herkes yoluna
sağolun kıslar çok şükür herkes iyi haberlerle gelir inşallah

1696 gr 38 cn olmuş oğluşum:nazar::nazar:
sizin boylar kaç cnm biraz kısa sanki en az 40+41 olması gerekmiomu bu haftada?
kızlar ben park yatak alıcam ama onun özel uyku seti mi var her uyku seti olmuyomu ona
park yataklarınki farklı oluyo canım
Aminnn :40: hoşgeldinn:86:
hoşbuldukkkk:46:
bilemiyorum canım tecrübeli annelere sormak lazım..bende sen gibiyim...

hoşş geldin canım..pardon hoşş geldinizz canlarımm :49: bebişimiz napıyorrrrrr :68:
bebiş taklalar atıyor, çok korkuyorum yaa bu çok sert erken falan gelmez inşllh..

nazlıı bende bebege sabahlari klasik müzik dinletiyorum özellikle classics for babies diye bir cd var onu dinletiyorum cok asiri tepkiler veriyor bende cok mutlu oluyorum seninkiside hareketleniyor değil mi müzik dinletince

öncelikle hoş geldin canımm..nasılsınn...bebişin nasıllarr :))

evet cnaım müziği çok seviyor..ve inanırmısın müziğin ritmine uyum sağlıyor..slow müzik dinlediğimde sessizce dinliyor..hareketli dinleidğimde o da kıpır kıpır benim gibi hehe :)) klasik müziği de çok seviyor....ve ben elimi karnımda koyduğumda,okşadığımda konutuğumda beni sessizce dinliyor..ben susuyorum başlıyor hareketlenmeye.. zilloşş :)) huylarını yavaş yavaş öğreniyoruz..muhteşemm bişeyy :66:

öff hiç sewmen öyle vıcık vıcık ilişkilerrrr.. bizde de durum farklı değil 2 aydır bizdeler.. gerci işime gelio dükkana bakıyolar yemekler temizlik falan.. ama taşınınca bi süre gelme dicem kaynanama yalnızlık istyorum:)))))
sonra herkes yoluna

Aynen en sevmediğim şey benimde vıcık vıcık başıma geldi ama ben kaşındım işte:59: seninkiler yine işe yarıyolarmış benimkiler bide bırakıp gidiyolar:64:

sonra herkes yoluna

sizin boylar kaç cnm biraz kısa sanki en az 40+41 olması gerekmiomu bu haftada?

park yataklarınki farklı oluyo canım

hoşbuldukkkk:46:

bebiş taklalar atıyor, çok korkuyorum yaa bu çok sert erken falan gelmez inşllh..

canım çok güzell bol hareket etmesi..kaslarını çalışıtyorlarmış..hem suyunda iyi durumda olduğunu göstergesi.. zaten yavaş yavaş azalacak o sert vuruşlar :)) büyüyorlar yavruşlarımız :) sen içini rahat tut..erken gelmeye niyetleri yoktur onların..yedikleri önde yemedikelri arkalarında hihi :)))

ben hamile kaldığımda 55 kiloydum şimdi 64 olmuşum
gayet normal canım hatta iyi bnce:) 15le bitirirsin:21:
bende hep öyle diyorum :)) zamanında gelsinler ama hemencik haziran olsun
bugun aksama misafir geliyor :( 7 kişi cok yoruldum ya ama hiç bişi yapmadan yoruldum şimdi oturup dinleniyorum
ne yapacağım bilmiyorum
ne salağım kendim yaptım kendim buldum
yok bnimki mümkünse 42 haftalık falan doğsun:68::52:
ben kızımla zor baş ediyorum her geçen 1 gün bile benimiçin kardır ikisiyle uğraşmak çok zor olacak:(
nazlıı bende bebege sabahlari klasik müzik dinletiyorum özellikle classics for babies diye bir cd var onu dinletiyorum cok asiri tepkiler veriyor bende cok mutlu oluyorum seninkiside hareketleniyor değil mi müzik dinletince
hıhhhh
ben bizim canawara saatlerce dinlettim dükkandaydım hep..
vivaldi, mozart, zart zurt doğdu 40gün boyunca uyku nedir bilmedim.. hala aynı..
çok yaramaz arsız hiç uslu sakin bişey çıkmadı maalesef.

bilemiyorum canım tecrübeli annelere sormak lazım..bende sen gibiyim...

aslında ablam park yatak kullandı çokta paratikti hatta yorganını kendi yaptırdı oda hamile şimdi aynıyız o haziran 6 sındaymış galiba doğumu bilmiyorum artık ne zamansa ben yine park yatak aliyim gerekirse herşeyini yaptırırım napiyim biz çok ısparta bucak yapıyoruz park yatak daha iyi bizim için

anladım canım..zaten bebek için sürekli yatak değişkliği iyi diiğildir..en yisi taşınabilen yane park yatak.. bu arada ablanla beraber hamiş olmanız çok güzel sizinkilere 2 torun birden geliyor maşalhhh..:16:

sonra herkes yoluna

Aynen en sevmediğim şey benimde vıcık vıcık başıma geldi ama ben kaşındım işte:59: seninkiler yine işe yarıyolarmış benimkiler bide bırakıp gidiyolar:64:

kız kaynanayla geçinilmez mi allah herkeze benim kaynanam gibi birini versin başına benimkiler çok şekerler saolsunlar bitanedir onlar bitane yirim ben onları yirim yirim :1: bizimkiler geldiğinde çok işime yarıyolar valla bahçe işi fln yapamıyorum artık ben saolsun kayınpeder geçen hafta bütün otları yolmuş bi geldim bahçe tertemiz herif zaten çalışıyo bitek pazar günü evde o zaman da ya ıspartada oluyoruz yada başka biyerde o yüzden yapamıyo

hasret allah yardımcın olsun gercekten

ben kızımla zor baş ediyorum her geçen 1 gün bile benimiçin kardır ikisiyle uğraşmak çok zor olacak:(

hıhhhh
vivaldi, mozart, zart zurt doğdu 40gün boyunca uyku nedir bilmedim.. hala aynı..

hıhhhh

:1::1::1::1::1::1::1: o zaman biraz büyüyünce sakinleşicek annesii..yada sen çok mu stresli hamilelik geçirdin canım ..

anladım canım..zaten bebek için sürekli yatak değişkliği iyi diiğildir..en yisi taşınabilen yane park yatak.. bu arada ablanla beraber hamiş olmanız çok güzel sizinkilere 2 torun birden geliyor maşalhhh..:16:

annemlerin de kayınvalide gilinde 2. torunları
ablamla pek samimi değilim aramız biraz bozuk o yüzden bilemicem nasıl bi duygu

sonra herkes yoluna

ewet yarıyolar allahtan.. benim tek gıcık olduğum şey ellerinin ceplerine gitmemesi!!! hoş 2sene önce bizim için 10,000tl kredi çektiler maaşları kesiliyor onun için ama olsun.. en sewmediğim şey ekmek elden su gölden:47:
canım çok güzell bol hareket etmesi..kaslarını çalışıtyorlarmış..hem suyunda iyi durumda olduğunu göstergesi.. zaten yavaş yavaş azalacak o sert vuruşlar :)) büyüyorlar yavruşlarımız :) sen içini rahat tut..erken gelmeye niyetleri yoktur onların..yedikleri önde yemedikelri arkalarında hihi :)))
gelmesin zaten:))))
ne biliym ya kızım çok akıllı we yaramaz doğduğu gün başını kaldırabiliyodu gözleriyle insanları takip ediyodu falan.. ama o bu kadar acıtmazdı canımı bu resmen ayhh dedirtiyo:18:

kız kaynanayla geçinilmez mi allah herkeze benim kaynanam gibi birini versin başına benimkiler çok şekerler saolsunlar bitanedir onlar bitane yirim ben onları yirim yirim :1: bizimkiler geldiğinde çok işime yarıyolar valla bahçe işi fln yapamıyorum artık ben saolsun kayınpeder geçen hafta bütün otları yolmuş bi geldim bahçe tertemiz herif zaten çalışıyo bitek pazar günü evde o zaman da ya ıspartada oluyoruz yada başka biyerde o yüzden yapamıyo

Oh ne güzel canım ya maaşallah allah daha iyi etsin bizimde tartışmamız kavgamız olmaz ama işte biraz mesafe olması şart arada yoksa anlaşmazlıklar çıkabiliyo mesela bebek olunca herşeye nane olacaklar diye sinirim bozuluyo geçen doğum çantası hazırlıyorum mesela anlatıyorum onada onlarda hazırlanmazmış efendim herşey etrafta olurmuş ben gittikten sonra arkamdan onlar getirceklermiş düğmeler filan iliklenmezmiş ki ben kolay doğum yapayım bağtıl inanç işte kızı çok zor doğum yaptı halbuki:1: ben hazırlıycam dedim manyak mı ne aaa:27:

Oh ne güzel canım ya maaşallah allah daha iyi etsin bizimde tartışmamız kavgamız olmaz ama işte biraz mesafe olması şart arada yoksa anlaşmazlıklar çıkabiliyo mesela bebek olunca herşeye nane olacaklar diye sinirim bozuluyo geçen doğum çantası hazırlıyorum mesela anlatıyorum onada onlarda hazırlanmazmış efendim herşey etrafta olurmuş ben gittikten sonra arkamdan onlar getirceklermiş düğmeler filan iliklenmezmiş ki ben kolay doğum yapayım bağtıl inanç işte kızı çok zor doğum yaptı halbuki:1: ben hazırlıycam dedim manyak mı ne aaa:27:

yok bizimkiler karışmaz ben hazırlamadım daha çantayı ufak tefek eksikler var diye. ben soruyorum ne koyalım diye sen nasıl istiyosan öyle hazırla derler hiçbirşeyime karışmazlar gerekli olanları söylüyo zaten kayınvalidem. biz çok iyi anlaşıyoruz :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
:1::1::1::1::1::1::1: o zaman biraz büyüyünce sakinleşicek annesii..yada sen çok mu stresli hamilelik geçirdin canım ..
ewet biraz öyleydi, buda öyle:18:
hiç rahat edemedim maalesef... neler nelerrrrrrr:5:
geçiniyorum ya sorun yokta sewmiyorum onları işte, sewemeyeceğimde hiç.. zamanında çok yaptılar şimdi hersey düzelmiş bana iyi olmuşlar ne yapayım:19:

Back
X