• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok bizimkiler karışmaz ben hazırlamadım daha çantayı ufak tefek eksikler var diye. ben soruyorum ne koyalım diye sen nasıl istiyosan öyle hazırla derler hiçbirşeyime karışmazlar gerekli olanları söylüyo zaten kayınvalidem. biz çok iyi anlaşıyoruz :nazar::nazar::nazar:
bnde mayısta hazırlayacağım henüz ç.ok erken.. allah korusu doğsalar bile ne aldıklarımızı giyebilecekler, ne biz süslenip püslenip hasta yatağımızda yatabileceğiz geceliğimizle makyaj setimizle..
diğerindede 6 marttı tahmini doğumu drum şubat 10,15 gibi kontrolümde çantanı hazırlayabilirsin dedi we 15inde hazırladım 24 şubattada doğurdum:27:
bundada mayısın ilk haftası falan hazırlarım:21::68:

bilmem bakmadım ortalama değerlere sağlıklı olsun da önemli değil ya boyu ama babası uzun ben uzunum bakalım dedeiğim gibi kısa olmasının çokda önemi yok
öyle tabi..
benim kız boy ölçümlerinde haftasından az önde giderdi 51cm doğdu.. ama bu haftayla aynı gidiyo sanırım 50 doğar en fazla:27: bununda kilo önde:)

bnde mayısta hazırlayacağım henüz ç.ok erken.. allah korusu doğsalar bile ne aldıklarımızı giyebilecekler, ne biz süslenip püslenip hasta yatağımızda yatabileceğiz geceliğimizle makyaj setimizle..
diğerindede 6 marttı tahmini doğumu drum şubat 10,15 gibi kontrolümde çantanı hazırlayabilirsin dedi we 15inde hazırladım 24 şubattada doğurdum:27:

Sağlık ocağındaki ebe ikidir söylüyo doğum çantan bi köşede bulunsun diye aslında dediğin doğru ama yinede bi köşede bulunsun dedim zaten eksikler var bir iki onlarıda alıcam daha..

Merhaba hanimlar, demir eksikliginden dolayi hap kullanan varmi??
Ben bugün basladim kullanmaya, sabah kahvaltidan yarim saat önce dedi doktorum, attim ama attiktan 15 dakika falan sonra karnim agirdi... yani tuvalete cikasim geldi...1 saat sonra ciktim ve (afedersiniz) ishal gibi oldu!!! hala birazcik agriyor ama annemde dedi birsey olmaz diye... yarin kullanmiyacam, pazartesi doktorumu arayip böyle böyle oldu diyecem..bakalim ne der..

geçen pazar günü yengemlere gittik kapıda da tanıdık biri vardı dediki hiçbişey almayın şimdi çocuk doğuma yakın 1 hafta önce alın dedi ayy nasıl sinir oldum yaaa hadi erken doğum olursa nolucak herif benimle mi ilgilensin yoksa çocuğa kılık kıyafet almaya mı gitsin neymiş doğmamış çocuğa don biçmeyin diyo ayy sinir yaaaa:47:

Sağlık ocağındaki ebe ikidir söylüyo doğum çantan bi köşede bulunsun diye aslında dediğin doğru ama yinede bi köşede bulunsun dedim zaten eksikler var bir iki onlarıda alıcam daha..
ne bilim beni tedirgin etmeye yetyo çanta hazırlama mewzusunu bile konuşmak:18: op yüzden n kadar geç o kadar iyi:))
nerden bakıyorsun ortalama değerlere
gebelik.org yada e-gebelik.comdan
Benim geçen kontrolde 33 cm di 40 olurmu 14üne kadar acaba:49:
kız 14ünde 32 haftanın içinde oluyo 41,42 olması gerekio.. olmuştur ama merak etme..
zaten son ay hızlı üyicekler.. benim kız 35. haftada 1 hafta içinde 500gr almıştı:53:
Ben bugün basladim kullanmaya, sabah kahvaltidan yarim saat önce dedi doktorum, attim ama attiktan 15 dakika falan sonra karnim agirdi... yani tuvalete cikasim geldi...1 saat sonra ciktim ve (afedersiniz) ishal gibi oldu!!! hala birazcik agriyor ama annemde dedi birsey olmaz diye... yarin kullanmiyacam, pazartesi doktorumu arayip böyle böyle oldu diyecem..bakalim ne der..
hapı erken dönemde weriolar son 3aya girince kan şurubu weriolar genelde..
bende kansızlık war bn günde 2 minik şişe ferplex içiyorum
yani ieçmeye çalışıyorum genelde kaynıyo arada
geçen pazar günü yengemlere gittik kapıda da tanıdık biri vardı dediki hiçbişey almayın şimdi çocuk doğuma yakın 1 hafta önce alın dedi ayy nasıl sinir oldum yaaa hadi erken doğum olursa nolucak herif benimle mi ilgilensin yoksa çocuğa kılık kıyafet almaya mı gitsin neymiş doğmamış çocuğa don biçmeyin diyo ayy sinir yaaaa:47:
salakça konuşmuş oda yuhhh! doğmadan 1 hafta önceymiş
bebikle sözleşmemi yaptıkta doğacağı günü saati werdi bize:19:

demir hapı genelde kabızlık yapar canım.. bnce ishali başka bişey yaptı sana hemen 15 dakkadada etki etmez kanımca

bebek arabasına karar verip alan var mı? fiyat konusundada bilgilendirirseniz sevinirim

canım ben aldım arkadaş tavsiyesiyle kraft twist modeli ana kucağı ile birlikte 750 tl hem anneye hem yola bakabiliyor inşallah rahat kulanabiliriz ve inşallah bebiş de kullanmak ister genelde 9-10 aydan sonra kullanmak istemiyorlar

bu aarada çok katılamıyorum misafirim var

offff akşam düğün var hiçbir kıyafetim olmuyo krize giricem şimdi güya farklı bişeyler giyyim dedim :84:

Back
X