• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar baksanıza uygun değil mi bu kampanya? dün buldum...

Eklentiler

• $179652_148348978554568_144046308984835_273095_6040629_n.webp
    $179652_148348978554568_144046308984835_273095_6040629_n.webp
    42 KB · Görüntüleme: 18
bakalım Allah kısmet ederse yarın alışverişe çıkıcam oğlum için ee başlamak lazım artık hiçbişeyi yok oğlumun :(

Ben varim, cok uzakardan birisi.. :)
Nasilsin arkadasim? Benim esim 1 hafta icin seyehate cikti bugun. Uzgunum biraz. Bebis de surekli oynuyor.

hoşgeldin canım ayy zor olur ya ben eşimi 1 gün göremiyim psikolojim bozuluyor valla :37: maşallah bebişine de ...

Benim kizimin da henuz birseysi yok hic. Esim donunce almaya baslayacagim. Bir de kismetse ay sonunda annem gelecek turkiyeden, onunla da alisverise cikarim diye umuyorum

çık canım çık 32 haftandasın sen... ben bile senden geriyim hafta olarak geç kaldıımı düşünüyorum... annen gelsin hemen çık...

kızlar baksanıza uygun değil mi bu kampanya? dün buldum...
7MT TÜL NEİŞE YARIYOR BUNLARIN YANINDA?
Ben varim, cok uzakardan birisi.. :)
Nasilsin arkadasim? Benim esim 1 hafta icin seyehate cikti bugun. Uzgunum biraz. Bebis de surekli oynuyor.
ANNEM BANA KALDI DİE SEWİNİODUR:)))
Benim kizimin da henuz birseysi yok hic. Esim donunce almaya baslayacagim. Bir de kismetse ay sonunda annem gelecek turkiyeden, onunla da alisverise cikarim diye umuyorum

bakalım Allah kısmet ederse yarın alışverişe çıkıcam oğlum için ee başlamak lazım artık hiçbişeyi yok oğlumun :(
yalnız değilsiniz bnde daha çıkmadım:3: ne zamn çıkacağımda meçhul:50::31:

karnımın sağ tarafında sivilce ağrısı gibi bi ağrı var neden acaba .. oturup kalktıkça hissedilio sadece.. heralde genişliorum :85::85::85::85::85::85::85::85:

7MT TÜL NEİŞE YARIYOR BUNLARIN YANINDA?

ANNEM BANA KALDI DİE SEWİNİODUR:)))

yalnız değilsiniz bnde daha çıkmadım:3: ne zamn çıkacağımda meçhul:50::31:

Tatlim seninle gunlerimiz ayni gibi. Yorumuna cok guldum. Evet bebisim Annem bana kaldi diye seviniyor galiba. Bugun cok hareketli, her zamankinden cok. Bu arada soylemesi ayip, dun kuafore gittim sir agda isleri icin. O kadar cok aci cektim ki, zavalli bebisim de kasildi hep, hissettim..

karnımın sağ tarafında sivilce ağrısı gibi bi ağrı var neden acaba .. oturup kalktıkça hissedilio sadece.. heralde genişliorum :85::85::85::85::85::85::85::85:

AYyy canimm, seninle gunleirmiz ayni. Bende de o agridan var. Gobek deligimin sag tarafinda. Bu agri ayakta cok kalirsam belirginlesiyor. Sanirim, bebegin bize bagli olan kordonunu oldugu bolge orasi. Bu bilimsel bir aciklama degil, benim kisisel dusuncem :21:

Back
X