heyyooooooooooo ben geldim ama çıkıcaMMMMM nabersiniz
ooo elif hanımlar da burdaymışşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyyooooooooooo ben geldim ama çıkıcaMMMMM nabersiniz
o ağda işini ben bıraktım alt köyde.. kanadı 2 kez.. korktum artık ağda yaptrmıyorum oraya.. di,ğer tüm yerler ağdaTatlim seninle gunlerimiz ayni gibi. Yorumuna cok guldum. Evet bebisim Annem bana kaldi diye seviniyor galiba. Bugun cok hareketli, her zamankinden cok. Bu arada soylemesi ayip, dun kuafore gittim sir agda isleri icin. O kadar cok aci cektim ki, zavalli bebisim de kasildi hep, hissettim..
7mt fazla değilmi yawtül kapı süsünü kapıya germek için kullanılıo canım..
haaaa anadım şimdi:)hasretcim ipek arkadaşımızın dediği gibi kapıya dolandırılıyor artı şeklinde... süs babında![]()
haaaa anadım şimdi:)
ben hiç öyle şeylere kalıkşmadıımdan bilmiyorumkapı süsüdür bebek şekeridir fln:26:
oturamıyorum sağ kaburgam deliniyo resmennnn
tam bir kıpırcan bu velet:)))benim de kaburalarım feci ya. Sabit oturamıyorum hiç. Arkadaşla dışarda oturduk bugün, elli kere pozisyon değiştirdim kafede(
tam bir kıpırcan bu velet:)))![]()
felaket bi yağmur başladı az önce.. şu hawalar bi düzelemedi gitti beee
o ağda işini ben bıraktım alt köyde.. kanadı 2 kez.. korktum artık ağda yaptrmıyorum oraya.. di,ğer tüm yerler ağda
7mt fazla değilmi yaw
hıhh daha çok söz werirsinTatlim, bikini bolgesine agda yaptirmadim zaten bu kez artik. Ona ragmen resmen mahvoldum komple agda da. Kendime oracikta soz verdim. Dogum olayi biter bitmez inshaallah komple lazere gidiyorum
hıhh daha çok söz werirsin
emzirme bitene kadar lazer yapmıyolar..
bnde gitmiştim ama emzirme döneminde yapmıyoruz dedilerrrr
yağmur istanbul canım:)
beşiktaş
ewet canım bende emzirme bitince koşacağım diodum 2. bebik çıktı başımaHaklisin emzirme var bir de degil mi??
Besiktas.. Cok severim. Istanbul'umu cok ozledim... Benim icin op onu,nolur
hangi sudan içmiş kızzzKızımla biz geldik....
Patronu aile boyu hastaneye yatırdılar...Adam içtiği sudan enfeksiyon kapmış, bulaşıcıymış Allah korusun...
havuzlu hana giderken hanlar war toptan satanlar orda çok uygun küçük magazalar war..EGEEEE oğluşum için Allah kısmet ederse alışveriş yapıcam Eminönü Fatih Mahmutpaşa gezicez... bildiğin ucuz ama kaliteli yerler var mı? sen blrsin oraları... daha oğluşuma hiç bişi almadım, alanları kıskanıyordum resimlere bakıp dabakalım eşimden yana engel çıkmazsa gidicez, o da grip olmuş bi nazlı bi nazlı
bildiğin çocuklar duymasındaki haluk
![]()
ewet canım bende emzirme bitince koşacağım diodum 2. bebik çıktı başıma
2013 son baharında falan giderim artık
sen nerdesin canım