- 5 Ocak 2010
- 4.356
- 30
- 163
ne uyuması kız annemlere gidicez birazdanYeme bu saatte kız 12 olmuş valla uyuyamazsın gece hem kilo yapar boşver sen uyuycaz şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne uyuması kız annemlere gidicez birazdanYeme bu saatte kız 12 olmuş valla uyuyamazsın gece hem kilo yapar boşver sen uyuycaz şimdi![]()
ne uyuması kız annemlere gidicez birazdanyatmam 3ü bulur , 3e kadar ölürüm ben
![]()
Fox tv de güzellik yarışması var off sinirim bozuldu sende aç iştahın kaçar yemin ederim 1.80 boy karılarda ben oldum dana gibi![]()
bende dana gibiyim yaaman 1.80 miş ne var ben de 1.78 im
![]()
Ooo iyiymiş seninde boyun ben 1.68 kilom şu an 71 63 le hamile kalmıştım zatençok zayıf deildim balık etliydim oldum balina![]()
şükret be ne gzel arada çok fark yok... maşallah nazar değmesin... ayrıca onlar hamile mi ? biz can taşıyoruz içimizde
ayy bu ne ya hamilelik damarım tuttu smillerin uyuzluğuna bak
ayy gülesim geldi![]()
canım onların hamileliği de bi hoş oluyo leblebi yutmuş solucan gibi önden bi göbek o kadar doğurunca da pıt diye zayıflıyolar yaratık onlar uzaydan gelme ben inanıyorum şahsen
![]()
amannnnesra erol 10 kilo almış simdiden temmuzda doğurcak
![]()
neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler... öptüm szi...![]()
Sen ne zaman evlenmiştin canım kaç yıl oldu senin
işte bu mesafe tek taraflı olmuyor canım bak ne güzel siz o mesafeyi korumuşsunuz, ben koruduğum halde karşıdaki insan beceremedi onu... maşallah de kaşı bi yerlerini![]()
İyigeceler canım eşimde sınırı geçmiş bende uyuyabilirm herkese tatlı rüyalar![]()
Ooo iyiymiş seninde boyun ben 1.68 kilom şu an 71 63 le hamile kalmıştım zatençok zayıf deildim balık etliydim oldum balina![]()