- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf canım sıkıldı 31+2 göbüşümüzü eklıyelım bızdeEki Görüntüle 174978
masallh cnm.. bende cok sıkıldım yaa yalnızım eewde:18:
merhaba arkadaşlar mutlu pazarlarrr.
bugün ananem küçük teyzem ve ablam beni görmeye geldler, sağolsun k.validem güzel yemekler hazırlamıştı, ikramda felan da yardım etti güzelce ağırladık hem de hasret de giderdik...kızıma bi sürü ciciler almışlar onları da getirdiler...ablamla da konuştum yavaş yavaş hastane çantamı da hazırlamaya başlayacaz, malum kızımız cadı ne zaman geleceği belli olmaz tedarikli olmak lazım....
şimdi dinleniyom tv karşısında, hafif ağrım var yine...
herkes kendine tikkat etsin görüşürükkk
kociler ewde herkesin aşk yapıyolar herhalde.. kmsecikler yok![]()
merhaba arkadaşlar mutlu pazarlarrr.
bugün ananem küçük teyzem ve ablam beni görmeye geldler, sağolsun k.validem güzel yemekler hazırlamıştı, ikramda felan da yardım etti güzelce ağırladık hem de hasret de giderdik...kızıma bi sürü ciciler almışlar onları da getirdiler...ablamla da konuştum yavaş yavaş hastane çantamı da hazırlamaya başlayacaz, malum kızımız cadı ne zaman geleceği belli olmaz tedarikli olmak lazım....
şimdi dinleniyom tv karşısında, hafif ağrım var yine...
herkes kendine tikkat etsin görüşürükkk
dogru soyluyosun cnmmbende yıkadım ama tam yerlestrmedım odamız gelsınde annem oda cekmecelerıne kapıtone suslıyecek onları yerlestrdıkten sonra tam olarak artık hazır olur odayı bosalttım bu sefer dıyer odamıs darman duman oldu bır gelseydı kuzumun odası
![]()
herkese iyi pazarlar.... benim de kardeşim yanımda 2 haftadır.... taşıncaz diye yardıma geldi... ama hala ev bulamadık... sağolsun muıtfakla ilgileniyo, oh mis gibi iyi geliyo bana da...![]()
bugün avm.ye gittik... bikaç bişi aldım oğluşuma ve kendime.... göğüs pedi, göğüs kalkanı, göğüs kremi, tırnak makası, biberon, burun aaspiratörü, ıslak mendil, bikaç kıyafet falan... 200 lira kadar gitti....
kahwaltıya gidiyoruz demiştim.. orda eşimin arkadaşı eşi we bebeğini gördük.. kadın beni tekrar hamile görünce şok geçirdi:)))
onlarında bebeği 6aylık çok tatlıydı, kadın işe başlamış 2 ay önce we sütü kesilmiş bebek ememeyince..
bundan sonra daha sık görüşeceğiz:)) iyi oldu yaa bol sohbetli bi kahwaltı:)
geldim kızı doyurdum, oynaştık, uyuttum ve çarşıda sular kesikmiş komple koca dükkana çık acil dedi oda serwislere çıktı bnde sekreterliğeeeee:)
pazar sendromu na gırmekten nefret edıyorummmmm yaaa esımde yok cıldıracama patlıcam yaaa
naber sevi bade hiç gelmiosun artık...dün 3-4 saatim ütüye gitti ve hastane çantam bebeğimin herşeyi hazır,
bugünki yaşadığım sancı olayından sonra iyiki hazırlamışım dedim içimden,
sen yıkadıysan ütülersin ve kendi dolabında bi yerlerde muhafaza edebilirsin,
erken doğuranları gördükçe gözüm korktu
güle güle kullan aldıklarını,
keşke mis gibi benim de annem gelse![]()
Merhaba canim,
Birsey sormak istiyorum. Diyelim bebek emmeyi birakti ama biz her gun pompa ile sutu cekmeye devam ettik. Sut yine kesilir mi? Eger bebek meme istemezse, bu yontemi denemeyi dusunuyorum ortalama 1 yil kadar.
selam mutlu pazarlar bitti bile pazar ve hiç bişey yapmadan ve çok mutsuz...............
naber sevi bade hiç gelmiosun artık...
gözlerim seni aradı nasılsın bi terslik yoktur umarım sancı falan??
nacizane fikrimi belirtmek istedim eğer bebek emmese bile göğüs uçları uyarıldığı sürece bu (pompayla bile olsa)süt geliyor ilkinde böyle olmuştu emzirmeden keserken çok sütüm birikince sağıyım demiştim.sütüm kesilmemiştii![]()
pazarlar çok sıkıcı yaaa![]()