• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız bebek
bana taşınmayla ilgili önerebileceğin püf noktalar warmı?
biz fazla mutfak eşyalarını kaldırdık koliledik.. şimdi sıra nerde.. yazlıkları kışlıkları ayırayım diyorum yıkayıp koliliyeyim hepsini?

merhaba arkadaşlar mutlu pazarlarrr.
bugün ananem küçük teyzem ve ablam beni görmeye geldler, sağolsun k.validem güzel yemekler hazırlamıştı, ikramda felan da yardım etti güzelce ağırladık hem de hasret de giderdik...kızıma bi sürü ciciler almışlar onları da getirdiler...ablamla da konuştum yavaş yavaş hastane çantamı da hazırlamaya başlayacaz, malum kızımız cadı ne zaman geleceği belli olmaz tedarikli olmak lazım....
şimdi dinleniyom tv karşısında, hafif ağrım var yine...
herkes kendine tikkat etsin görüşürükkk

bugün ananem küçük teyzem ve ablam beni görmeye geldler, sağolsun k.validem güzel yemekler hazırlamıştı, ikramda felan da yardım etti güzelce ağırladık hem de hasret de giderdik...kızıma bi sürü ciciler almışlar onları da getirdiler...ablamla da konuştum yavaş yavaş hastane çantamı da hazırlamaya başlayacaz, malum kızımız cadı ne zaman geleceği belli olmaz tedarikli olmak lazım....

dogru soyluyosun cnmm :1: bende yıkadım ama tam yerlestrmedım odamız gelsınde annem oda cekmecelerıne kapıtone suslıyecek onları yerlestrdıkten sonra tam olarak artık hazır olur odayı bosalttım bu sefer dıyer odamıs darman duman oldu bır gelseydı kuzumun odası :69:

herkese iyi pazarlar.... benim de kardeşim yanımda 2 haftadır.... taşıncaz diye yardıma geldi... ama hala ev bulamadık... sağolsun muıtfakla ilgileniyo, oh mis gibi iyi geliyo bana da... :27: :56: bugün avm.ye gittik... bikaç bişi aldım oğluşuma ve kendime.... göğüs pedi, göğüs kalkanı, göğüs kremi, tırnak makası, biberon, burun aaspiratörü, ıslak mendil, bikaç kıyafet falan... 200 lira kadar gitti....

Son düzenleme:
kociler ewde herkesin aşk yapıyolar herhalde.. kmsecikler yok:31:

selammmm kızlarr herkese mutlu pazarlar....

kız ne aşkı :53::27:bu halde,
zaten bugün sancıdan ölüyodum,
pazar olmasa koşa koşa dr a giderdim,
aşk olaylarını rafa kaldırdık biz hem topik olarak :27:

ahhh ahhh kayıran Allah seviyi kayırsın ne güzelll
herkeste annelerrr, ablalarr, kayınvalideler ohhhh
biz burda sancı çeke çeke her işi kendimiz yapıyoz, aman nazarım değmesin sana arkadaşım :nazar::nazar:

dogru soyluyosun cnmm :1: bende yıkadım ama tam yerlestrmedım odamız gelsınde annem oda cekmecelerıne kapıtone suslıyecek onları yerlestrdıkten sonra tam olarak artık hazır olur odayı bosalttım bu sefer dıyer odamıs darman duman oldu bır gelseydı kuzumun odası :69:

dün 3-4 saatim ütüye gitti ve hastane çantam bebeğimin herşeyi hazır,
bugünki yaşadığım sancı olayından sonra iyiki hazırlamışım dedim içimden,
sen yıkadıysan ütülersin ve kendi dolabında bi yerlerde muhafaza edebilirsin,
erken doğuranları gördükçe gözüm korktu :53:

herkese iyi pazarlar.... benim de kardeşim yanımda 2 haftadır.... taşıncaz diye yardıma geldi... ama hala ev bulamadık... sağolsun muıtfakla ilgileniyo, oh mis gibi iyi geliyo bana da... :27: :56: bugün avm.ye gittik... bikaç bişi aldım oğluşuma ve kendime.... göğüs pedi, göğüs kalkanı, göğüs kremi, tırnak makası, biberon, burun aaspiratörü, ıslak mendil, bikaç kıyafet falan... 200 lira kadar gitti....

güle güle kullan aldıklarını,
keşke mis gibi benim de annem gelse :9:

kahwaltıya gidiyoruz demiştim.. orda eşimin arkadaşı eşi we bebeğini gördük.. kadın beni tekrar hamile görünce şok geçirdi:)))
onlarında bebeği 6aylık çok tatlıydı, kadın işe başlamış 2 ay önce we sütü kesilmiş bebek ememeyince..
bundan sonra daha sık görüşeceğiz:)) iyi oldu yaa bol sohbetli bi kahwaltı:)
geldim kızı doyurdum, oynaştık, uyuttum ve çarşıda sular kesikmiş komple koca dükkana çık acil dedi oda serwislere çıktı bnde sekreterliğeeeee:)

Merhaba canim,
Birsey sormak istiyorum. Diyelim bebek emmeyi birakti ama biz her gun pompa ile sutu cekmeye devam ettik. Sut yine kesilir mi? Eger bebek meme istemezse, bu yontemi denemeyi dusunuyorum ortalama 1 yil kadar.

pazar sendromu na gırmekten nefret edıyorummmmm yaaa esımde yok cıldıracama patlıcam yaaa

Benim de esim yok bu hafta, dun soz etmistim. Burada oazar gunleri hafta basi oluyor. Cuma -ctesi haftasonu. Arap ulkelerinde hep boyle. O yuzden pazar sendromu diye birsey burada kalmadi, pazarin adi temize cikti yani benim icin artik. :1:

dün 3-4 saatim ütüye gitti ve hastane çantam bebeğimin herşeyi hazır,
bugünki yaşadığım sancı olayından sonra iyiki hazırlamışım dedim içimden,
sen yıkadıysan ütülersin ve kendi dolabında bi yerlerde muhafaza edebilirsin,
erken doğuranları gördükçe gözüm korktu :53:

güle güle kullan aldıklarını,
keşke mis gibi benim de annem gelse :9:
naber sevi bade hiç gelmiosun artık...
gözlerim seni aradı nasılsın bi terslik yoktur umarım sancı falan??
Merhaba canim,
Birsey sormak istiyorum. Diyelim bebek emmeyi birakti ama biz her gun pompa ile sutu cekmeye devam ettik. Sut yine kesilir mi? Eger bebek meme istemezse, bu yontemi denemeyi dusunuyorum ortalama 1 yil kadar.

nacizane fikrimi belirtmek istedim eğer bebek emmese bile göğüs uçları uyarıldığı sürece bu (pompayla bile olsa)süt geliyor ilkinde böyle olmuştu emzirmeden keserken çok sütüm birikince sağıyım demiştim.sütüm kesilmemiştii:31:

naber sevi bade hiç gelmiosun artık...
gözlerim seni aradı nasılsın bi terslik yoktur umarım sancı falan??

nacizane fikrimi belirtmek istedim eğer bebek emmese bile göğüs uçları uyarıldığı sürece bu (pompayla bile olsa)süt geliyor ilkinde böyle olmuştu emzirmeden keserken çok sütüm birikince sağıyım demiştim.sütüm kesilmemiştii:31:

Benim fikrim, memeden emmesse, pompa ile sagip, biberon ile sute devam etmek. Bu bebek icin de anne icin de iyiolur. Hem bebek anne sutu almis olur, hem de ane emzirerek rahminin cabuk toplanmasini saglar hem de kolay kilo verir diye dusunuyorum. Amatorce benim dusuncem.:23:

merhaba kızlar , bugun oğluşum için çokca alışveriş yaptık... 500 lira tuttu :1: babası sağolsun :1: eklerim resimlerini de şuan çok yorgunum, bi kendime geliyim resimlerini çeker eklerim...

eee sizler nasılsınız?

Back
X