• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biiiz geldiiiiiiik.. ya tam burayı açtım yazacaktım tanıdık geldi... bebik gayet iyi değeleri şöle

FL: 56
BPD: 76.2
AC: 260.9

boyu fl ye gre 39 cm falan oluyo kilosuda tahminen 1548 falanmış... idrar tahlili istedi onu verdim 15:30 da çıkacakmış... bide resmimiz vaaaarr. benim sıpa başı yukarda yan yanmıştı başı yukarda imiş.

Eki Görüntüle 175296

Hoşgeldin Fatma herşey yolunda sevindim maaşallah bebişine :nazar::nazar::nazar:

ya hemde nasıl kasılıo :) biz de aradık hemen kayınvalidemi :) benm dudaklarımda ince bana benzer dıodum ama benzememiş:) dur bakam ordaki gibi olcak mı bi dogsun da gerci aynısı gibi oluo dıolar ama ilk bebiş benm gorcez bakalım

benmki de sonunda cnm hazıran 27 sata gore

4 boyutludaki haline çok benzermiş..Benim doktorum da öyle dedi...
Benim de tombiş yanaklı, koca kafalı bi kızım olacak...:9:

İyi canım maşallah kilosu, niye kötü olsun maşallah 1.50 kiloyu geçmiş işte...
Kız anahtarı nasıl içerde unuttun aşık, oğlunu gördün dünyandan geçtin değil mi....Yaptırsın hilmi bey, sen bugün oğluşunu gördün, herşey yapabilirsin normaldir...

hilmide gördü kızzz:D:D oğlan bacaklarını açmadı hilmi bey pipiye bakacaktı yan yatıktı :D:D 30 tl almış piss çilingirci manyak yaaa

İyi canım maşallah kilosu, niye kötü olsun maşallah 1.50 kiloyu geçmiş işte...
Kız anahtarı nasıl içerde unuttun aşık, oğlunu gördün dünyandan geçtin değil mi....Yaptırsın hilmi bey, sen bugün oğluşunu gördün, herşey yapabilirsin normaldir...

hilmide gördü kızzz:D:D oğlan bacaklarını açmadı hilmi bey pipiye bakacaktı yan yatıktı :D:D 30 tl almış piss çilingirci manyak yaaa

ikinizden haber bekliyorduk maşallah güzel büyümüşler. Haftlarıyla uyumlu... Fatmacım çok güzel büyümüş maşallah..
Delimavi çok sevndim kordon olayına. Hadi şimdi yelkovan ve karakandan haberler..

İnşaallah Egecim beni şimdi sağlık ocağından aradılar hamileymissiniz diye evet dedim doğuracam az kaldı tetenoz falan olamam dedim yok tamam dedi sadece birzahmet gelip kayıt yaptırın doğurmadan :)))))))))

Delimavi şimdi gördüm kordonunda çıkmış herşey yolunda gözün aydın maaşallah

2 dakika bile sürmemiştir işi de haa...Çilingir hemen açıyo kapıyı çünkü...
Hilmi bey de oğlunu gördüğüne dua etsin, pipi mi görecekmiş, doğunca görür bol bol, hem o görmeye çalışırken oğlan üstüne çiş yapar...:9:

slm kızlar.ne zamandır giremiyom.şimdi biraz geçmişi okudum maşaallah herkes iyi sanırım.bende ii olmaya çalışıyorum.suyum geldi:18: 10 gün hastanede yattım.şimdi de evdeyim raporluyum.yarın kontrole gidecem.artık su gelmiyo ama korkusu yetti bana.ALLAH hiçbirinize göstermesin.

slm kızlar.ne zamandır giremiyom.şimdi biraz geçmişi okudum maşaallah herkes iyi sanırım.bende ii olmaya çalışıyorum.suyum geldi:18: 10 gün hastanede yattım.şimdi de evdeyim raporluyum.yarın kontrole gidecem.artık su gelmiyo ama korkusu yetti bana.ALLAH hiçbirinize göstermesin.

2 dakika bile sürmemiştir işi de haa...Çilingir hemen açıyo kapıyı çünkü...
Hilmi bey de oğlunu gördüğüne dua etsin, pipi mi görecekmiş, doğunca görür bol bol, hem o görmeye çalışırken oğlan üstüne çiş yapar...:9:

:60::60: bend de dedim san yüz vermiyo oglan dediydim anam bi kızdı bu deme bana öle şeyler ben kaldıramam kolumu sıktırdı ne oldugumu bilemedim :60::60:

benımde bobrek sorunu oldugu ıcın bol bol su dıyo dr um anlamadım gıttı :18:

Su içmekle olmaz herhalde... vücut yapıyordur onu canım endişelenme sen, bol bol iç suyunu, şifa osssunn

Aaa çilingir olmak varmış :)

İnşaallah Egecim beni şimdi sağlık ocağından aradılar hamileymissiniz diye evet dedim doğuracam az kaldı tetenoz falan olamam dedim yok tamam dedi sadece birzahmet gelip kayıt yaptırın doğurmadan :)))))))))

Delimavi şimdi gördüm kordonunda çıkmış herşey yolunda gözün aydın maaşallah

Karakan ona kaydolmamızın nasıl bi avantajı oluyor? sonra bana kaçak muamelesi yapmasınlar :)))

Geçmiş olsun canım..Yat dinlen bol bol...Allah korusun, erken falan olmasın doğum....

ne guzel haberler alıyoruz masallah nazar degmesınde ya kızlar bu agda ısı nasıl olacak yaaaaa carsamba gunu saglık oacagına gıdıcem de gobekten goremıyorum bıyerımı yaaa :26::26::26::9:

Back
X