Kızlar naber, iyi misiniz.. Ancak girebildim.. Bugünde akşama kadar doktordaydım.. Kontrolüm falan vardı. Çok uğraştım. Doktora gidince de tansiyon falan fırladı, peşimi bırakmadılar gene.. Sizlerden naber.. Yeni haberler var mı ben geçmişe bakamadım.. Bu arada Aslı nın okulu bu hafta tatil onun için bu hafta pek giremeyebilirim, haberiniz olsun.. Merak etmeyin canlar.. Bu arada cuma beni merak etmişsiniz ya pek bir hoşuma gitti, ay çok şımardım,eşime de anlattım onun da çok hoşuna gitti.. Bebek iyiymiş 1900 gr. falan olmuş. Ama bugün kesin kes söyledi Emel hanım, 38 i falan beklemiycem 37.haftada alcam bebeği, çünkü çok ilaç kullanıyoruz bebeği hırpalamayalım dedi... Benden bu kadar, sizi çoook özeledim..
Bu arada Ege ve Channel çok teşekkür ederim beni aradığınız için.. Ege kız sesin ne kadar kibar geliyordu tel.de, merak ettim seni valla... Hiç öle ağa havası yoktu yani... Channel sen naptın gittin mi Yasemin hanıma?
Oyyyy, kurban olurum ben kuzuya ya...Maşallah neredeyse 2 kiilo olmuş..Canım benim...
37. de alsın canım ya, sağlıklı sıhhatli olsun da, 1 haftadan bişey olmaz...Doktorun zaten çok titizleniyor sana, hem 1 hafta erken kurtulmuş olursun...
Merak ediyoruz tabi her doktora gideni , ne olmuş ne bitmiş diye...Bi de senin cuma eko falan vardı iyice merak ettik, ama dedik ya herşey güzel olacak..Bak Allahın izniyle herşy çok güzel ilerliyo...
Benim doktor benim kızıma hormonlu dedi bu kontrolde, mira hanımı görse iyice hormonlu diyecek..
Madem 1 hafta erken doğacakmış bol bol kilo alsın mira hanım..Maşallah..