2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

canım cicilerin çok güzel. birşey sormak istiyorum bebek şekerlerini nereden aldın bende araştırıyorum almak için yardımcı olurmusun... :))

Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri

kız kardeşim de bebk bekliyor oda temmuz annesi olacak inşallah. onun bir oğlu olacak. bebek şekerini ben alacağım diye söz vermiştim. şöyle bir model beğendim. sizce nasıl arabalı bebek şekeri. şekerin arabalı olacağından haberi yok süpriz yapıcam sizce beğenirmi? fikir verebilirmisiniz bana.

bende haziran annesi olacağım inşallah bir kızım olacak. bende bunlar arasında kararsız kalddım. acaba sadece birini mi yoksa hepsinden karışık mı yaptırsan. canlı destek hatları varmış oradan konuştum karışık yapabileceklerini söylediler bana. üstelik çok hesaplı geldi bana.
sizin yaptırdığınız şekerler ne kadara mal oldu ?

canım bebek şekerini çok beğendim. güzel günlerde dağıt inşallah. bende yaptırmak istiyorum nereden alabilirim acaba?

canım yeni gördüm sorunu ben birmax diye bi siteden malzemelerini sipariş etmiştim kendim yaptım çok da kolay oldu hatta çok uyguna geldi istersen ordan da bibak hatta yapılmışda sipariş edebilirsn

teşekkür ederim canım park yatağı ilk yatak odasına alıcam bir süre sonrada odasına alıcam...inş.

gule gule kullan yakamozcum hepsi birbirinden guzelll cok sekerler yaa bayıldımmmm

gule gule kullan yakamozcum hepsi birbirinden guzelll cok sekerler yaa bayıldımmmm
teşekkür ederim canım ya bebişe bişeyler almaya bayılıyorum çok mutlu oluyorum odasını dizdikçe
Canım allah güle güle sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin lamba ve abajura bayıldım nereden aldın acaba birde şeker sepeti ve tepsiyi?

çok teşekkürler canım çoğunu internet üzerinden aldım ben doğu görevinde oldugumuz için burda imkanlar kısıtlı, lohusa şerbet takımı (tepsi süsler ve takım dahil buna) altın yastığı şeker sepetini ve ahşap bebek şekerlerini gittigidiyorda bi satıcıdan aldım ama sepet süslemesini ben tarif ettim ilanda verdikleri klasikti resim gönderdim ona göre yaptı leylek bebek şekerini ayrı avize ve abajurunuda ayrı bi satıcıdan almıştım yine gg den onlarıda istersen özelden isimlerini ve fiyatlarını yazabilirim

Son düzenleme:

çok sevinirim canım teşekkür ederim cevap verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…