2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

sağol canım teyzesi aldı hep kıyafetleri bende örgüleri nurcik teyzesinden istemiştim biliyosun
biraz ondan biraz bundan derken beyimizin benden çok kıyafeti oldu

maşşallah iyi günlerde giysin dahada çok olsun kıyafeti
bizimkininde benden çok kıyafeti var

sağol canım teyzesi aldı hep kıyafetleri bende örgüleri nurcik teyzesinden istemiştim biliyosun
biraz ondan biraz bundan derken beyimizin benden çok kıyafeti oldu

allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin kıyafetleri çok hoş ama ben duvar kağıtlarına bayıldım evladım olursa inşallah bende duvarlarımı böyle yaptıracağım

allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin kıyafetleri çok hoş ama ben duvar kağıtlarına bayıldım evladım olursa inşallah bende duvarlarımı böyle yaptıracağım

sağol canım allah en kısa zamanda sanada bebişini gönderir inşallah gönlüne göre yaparsın odasını

gule gule kullan cnm cok ciciler..ozellkle 3.yu cok begendm ne tatlı rengi warmıs

kızlar bu park yatagı dun aldık yatak odamıza koyduk odası daha gelmedı kısmetse hafta içi gelcek öldük küçük park yatak bulana kadar buyukler bızım yatak odasına sıgmıyo sepette ıstemedım sonra bı ıse yaramıcak dıe bunu aldık en sonunda nasıl

mrb arkadaşlar bende 35 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bu yüzden çoookkk heyecanlıyım beşiğini zıbınlarını uyku seti nevresim takımı hatta arabasını bile şimdiden aldık :)) hepsinin resimlerini çekip eklicem bende ...

ekle canım ekle sabırsızlıkla beklıyoruz 35 haftada az deılkı 36 dan sonra gelıo zaten bebısler

en son bunu aldım bebegimin odası hazır arabası kıyafetleri dogum şekeri vs .herşeyi hazır sadece kendisinin gelmesini bekliyorum

kızlar butun topıklerde hergun yenı cıcı eklıyolar sız bısemı almıyosunuz artık yoksa tembelmısınız bakım aldıklarınızı eklesenıze fıkır olsun

ipten avize yapan arkadaşa bişey soracaktım bu avize yanmaz dimi ısıdan dolayı bende yaptım herkes çok beğendi ama kime gösterdiysem bu soruyu sordu ampulün ışığından birşey olur mu yanar mı die

ipten avize yapan arkadaşa bişey soracaktım bu avize yanmaz dimi ısıdan dolayı bende yaptım herkes çok beğendi ama kime gösterdiysem bu soruyu sordu ampulün ışığından birşey olur mu yanar mı die

valla aynı sekılde yapıp kullanan cok kısı bılıyorum benımkınede bıse olmadı daha sadece 1 kısıden bıkac yıl sonra söndüğünü duymustum olsun bıkac yıl ıdare etsınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…