2011 Haziran Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

pardon 25+6 olqcqk yanlış yazmışım

canım benim kızım 23+6 da 730 gramdı 31 cm di,, sana tavsiyem hergün pekmez iç kiwi ye ve bol bol süt,,hemen kilo alıcak:81: süt ve süt ürünleri pekmezin emilimini engelliyo yani ayrı zamanlarda al, pekmez içtiysen sütü 2 saat sonra kadar iç

26 haftalıken kontrole gitmiştim, kılosu 912 gr.dı.

kızlar birbirimizin bebeklerinin kilosuyla karşılaştırma yapıp canınızı sıkmayın,benimki azmış falan diye düşünmeyin,elbette ilerleyen haftalarda eşitlenir kilolar hemen hemen.zaten bi sorun olsa doktorunuz söyler kilosu çok düşük diye.sakın kafanıza takıp bebişleride üzmeyin anneleri :) Allah hepimize sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin

tabiiki cnm onemli olan saglıklı olması kilosu azmıs cokmus deil..hepsi birbirnden farkloı olcak sonucta :) ama insan işte yinede acaba kucuk mu kaldı die dusunmuo deil :) herseyın ne kadarda farkında olsak :) allah hepmizn bebişlerini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsn inşşşş

Kizlar masallah bebislerimize
Benim gecen sali 782grdi, bugun bir kontrolum daha var bakalim tam bir haftada ne kadar almis, yoksa almamis mi.
Onemli olan saglikla gunlerinde dogmalari kizlar. Her akintimda suyum geliyor korkusu yasiyorum o nedenle artik kilosunu hic takmiyorum. Yeter ki 38.haftadan once gelmesinler degil mi?

27+1 ..........36.5...... tahmini kilo 1200 civarları imiş

Doktordan geldik, 26+1 1032gr

aynen ole cnm aynı korku bendede oluo..masallah bebişine

27 artı 2deyiz kızımın boyu 36 buçuk cm kilosu 1 kilo 100 gr. mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…