2011 Haziran Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

26+2 de 1147 gr olmuş kızım boyunu sormayı hep unutuyorum doktorumda söylemiyor :)))

Son düzenleme:
26+3 de 1000 gr bebişim :) boyunu sordum onu ölçemeyiz dedi dr. ne garip ya herkesin ki ölçüyor ..

Son düzenleme:
canım bebeğin boyunu hesaplamak için bir formül var ultrasondaki FL ölçüsü varya onu 7 ile çarpıyosun bebeğin boyu çıkıyor :)) 27+1 de bizim FL 52x7=364 yani 36-37 cm civarında kg da 1,063 kg :)

canım bebeğin boyunu hesaplamak için bir formül var ultrasondaki FL ölçüsü varya onu 7 ile çarpıyosun bebeğin boyu çıkıyor :)) 27+1 de bizim FL 52x7=364 yani 36-37 cm civarında kg da 1,063 kg :)

Teşekkür ederim canım ya bunu bilmiyordum işten eve gidince ultrason resimlerinden bakıp yapmaya çalışacağım..:)

oyy kurban olurum ya biz bir taneyi taşımaya oflarken poflarken sen kim bilir nasıl yoruluyorsun... Allah yardımcınız olsun canım

sağol canım .evet haklısın şu dönem çok zorlanmaya başladım.eğilip kalkmakta çok zorlanıyorum ayrıca bebekler çok sıkıştırıyor

allah hepimizin yardımcıı olsun

Son düzenleme:
28+3 te 1300 gr pembe kelebeğim dr a fl uzunluğu ile boyunu ölçebilirmiyiz diye sordum. yanılma payı çok olur, her bebeğin bel bacak uzunluğu bir olmaz ve boy fl kemik uzunluğuyla uyumlu olmak zorunda değildir, bu yüzden boy ölçmek mantıksız olur dedi... (bilginize kızlar)

28 h 6g 38cm boyu 1 150 gr da kilosu kızımın bana az gelmişti kilosu ama doktor ii olması gerektigi gibi dedi..cok iştahım yok besleyemıomuyum die dusunmustum yani ama iimiş cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…